Información sobre la empresa

1. Salón de peluquería
  2. Técnico en extensiones de cabello
  3. Tienda de productos capilares

Escrito por la empresa

Colour Studio – Din personlige frisør i Ørestad Hos Colour Studio tror vi på, at et frisørbesøg skal være mere end bare en klipning, det skal være en oplevelse. Vi er en lokal frisør i Ørestad, der kombinerer faglighed, kreativitet og nærvær, så du altid føler dig godt tilpas og går herfra med et smukt resultat. Vi tilbyder alt fra dameklip, farve og styling til skræddersyet hårpleje, og vi arbejder kun med professionelle og bæredygtige produkter, som passer til både dig og miljøet. For os handler det om at skabe hår, der fremhæver din personlighed, uanset om du ønsker et naturligt udtryk eller en ny, frisk stil. Vores salon ligger centralt i Ørestad og er let at komme til fra både Amager og resten af København. Hos Colour Studio møder du dygtige frisører, god stemning og service samt en ægte interesse for dit hår. Vi glæder os til at byde dig velkommen i stolen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en utrolig venlig behandling

Fik en utrolig venlig behandling. Lige fra jeg trådte ind af døren til jeg gik. Rikke lyttede og foreslog klipning. osv. Er første gang jeg har været der og er yderst tilfreds. Kan helt sikkert anbefale Color Studio.

30 de octubre de 2025

Hej Ruth
Tak for den fine anmeldelse😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En klipning og en snak, der fik tiden til at flyve!

Kære Rikke,
Jeg må sige, at et besøg hos dig i Colour Studio Ørestad er meget mere end bare en klipning – det er en oplevelse! Som en "glad pensionist" har man jo lidt mere tid på hånden, og den tid brugte jeg i den grad klogt i din stol.
Ikke alene er du en helt fantastisk frisør, der tryllede med mit hår, men du er også et helt igennem skønt menneske. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, følte jeg mig velkommen, og snakken gik bare derudaf. Som en anden iværksættertype – bare i en mere tilbagelænet, pensioneret udgave – var det en fornøjelse at mærke din energi og dit drive. Havde der ikke kommet flere kunder ind, er jeg sikker på, at vi stadig havde siddet og snakket om løst og fast, iværksætterdrømme og måske endda verdenssituationen!
Man skulle tro, jeg havde kendt dig i årevis, og det er præcis den slags personlige touch, der gør en god frisør til en fremragende frisør. Håret sidder perfekt, humøret er højt, og jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg skal have trimmet topstykket – og selvfølgelig til endnu en god snak.
Fem funklende stjerner herfra – og en kæmpe anbefaling til alle, der leder efter mere end bare en klipning.
Med venlig hilsen fra den nu endnu gladere pensionist, Niels Pedersen

28 de julio de 2025

Respuesta de Colourstudio

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😃 Jeg vil glæde mig til at have dig i stolen igen 😊 Mvh. Rikke Colour Studio

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er første gang jeg er hos Rikke

Det er første gang jeg er hos Rikke. I Mine mange år som kunde, er det første gang jeg oplever en fuldt ud afslappende og virkelig top professionel behandling. Første gang jeg oplever et tilbud om at møde op til en før samtale om hvad der kunne blive den bedste løsning. Resultatet er ikke mindre end naturligt og perfekt, og lige som jeg længe har drømt om. Jeg har brugt en masse penge ;) Men de bedste penge jeg længe har brugt. Næste tid er booket ❤

6 de marzo de 2025

Hej Dorte
Vi sætter stor pris på din anmeldelse 🥰
Vi glæder os til at se dig igen ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uden tvivl den bedste frisør i…

Uden tvivl den bedste frisør i København. Super dejlig salon og stærkeste kompetencer både indenfor farve og klip. Jeg har helt platin blondt hår og en kort frisure som altid er formet efter min ansigtsform. De varmeste anbefalinger herfra!

20 de febrero de 2025

Hej Signe
Mange tak for din fine anmeldelse 🤩

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.