Verkeerd artikel opgestuurd gekregen na een retour waarin in aangaf te willen ruilen. Helaas kreeg ik dezelfde bestelling terug. Mail gestuurd, super snel antwoord, geregeld hoe we het zouden oplossen... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben super tevreden met de service van Coloursuits! 😍 Ik heb een paar weken geleden een jurk besteld wat ik achteraf niet paste. Ik heb contact met hun opgenomen via hun instagram account en ik had... Ver más
Super leuke dingen en top service! Mijn bestelling was de volgende dag bezorgd ondanks de huidige heersende Coronavirus. De kleren zijn van zeer goede kwaliteit helemaal voor de prijs die je ervoor be... Ver más
La empresa ha respondido
Werde niemehr etwas auf Colorsuits bestellen! Ich habe Ware im Wert von 90 Euro erhalten, die total von der Darstellung auf der Homepage abgewichen ist! Die „Kleidungsstücke“ sahen eher aus wie Säcke... Ver más
Shop de laatste trends voor een betaalbare prijs bij coloursuits.nl. Onder andere veel gespot bij influencers & bloggers.
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Bestelling netjes ontvangen en sneller dan gedacht!

Respuesta de Coloursuits
Door dpd was mijn bestelling terug gestuurd, ik had een mail gestuurd en coloursuits was super begripvol en gelijk terug gestuurd een dag later had ik het in huis.

Respuesta de Coloursuits
Mijn bestelling was er snel. Ik kreeg helaas geen antwoord op mijn gestelde vragen via instagram of de mail. Helaas was mijn bestelling niet wat ik er van had verwacht, en heb ik het teruggestuurd. Het geld stond netjes na 2 dagen weer op mijn rekening.

Respuesta de Coloursuits
Ze leveren enorm snel, en ze beantwoorden ook nog eens snel de mail. Helaas moet mijn jurkje terug omdat die net te kort is, maar ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Respuesta de Coloursuits
Ik bestel vaak bij coloursuits , de levering is zeer snel en zeer netjes altijd de volgende werkdag in huis. De kleding en de kwaliteit ervan zijn zoals altijd top!
De kwaliteit is super slecht voor wat je betaalt het is echt 3 x niks
Het paste niet, dus ik stuur het terug. Moet ik daarvoor meer als 16€ betalen. Beetje schandalig
Laatst een hele toffe cargo pants gehaald en ik ga zeker vaker hier een order plaatsen! Dik tevreden over deze webshop.
Super vriendelijk. Ze antwoorden super snel via Instagram als je een vraag hebt. Super toffe en mooie webshop! Zeker een aanrader 😊 ik ben zeer tevreden zowel van de prijs kwaliteit als van de leuke kleding:))
Super leuke winkel! Ik bestelde online en 2 dagen later had ik het thuis, alles zat perfect ! Heel tevreden van!
Hele leuke webshop en super goede service! Ik ben fan
Mooie producten en snelle levering! Ik zal hier vaker dingen bestellen :)

Respuesta de Coloursuits
Super goede service. Altijd aardige medewerkers en goede kwaliteit kleding. Snelle levering! Ik ben echt een vaste klant geworden.

Respuesta de Coloursuits
Geweldige website met de nieuwste trends! Ik ben vaste klant, en kan het iedereen aanbevelen. Top service, snelle verzending en altijd netjes geholpen geweest. 10/10

Respuesta de Coloursuits
Bij Coloursuits slaag je altijd! Ze hebben super toffe items en je hebt het super snel binnen! Ook ben ik zeer tevreden over de service! :)

Respuesta de Coloursuits
Nu meerdere keren besteld. Eerst had ik een spijkerbroek een maand is de binnenkant al stuk.. kan dan wel een korting gegeven worden maar daar krijg ik geen betere broek voor.
Toen in de sale een broek (xl) en een pakje (xl) (rokje en colbertje) gekocht.
Zowel de broek als het rokje valt zeker 3 maten kleiner uit.
Ik draag normaal maat L, maar de broek ging niet verder dan net over mn knieen.
Ik heb het dan gelukkig in de sale gekocht, maar retour kan het niet, ik vind het echt zonde van mn geld.
Schrijf het er dan netjes bij dat het zo klein uitvalt, dan had ik het niet gekocht.

Respuesta de Coloursuits
Jammer dat de levering enorm lang duurde omdat het niet op voorraad was terwijl het item wel op de website als op voorraad stond. :( heel lang gewacht zonder enige vorm van communicatie. Pas toen ik een bericht stuurde, hoorde ik van de situatie. Daarnaast stonk het item echt enorm

Respuesta de Coloursuits
Más información sobre otros tipos de reseñas.