Consulta las opiniones de los clientes
Op zich een leuk idee, maar na 3 dagen plakten de strips al niet meer goed. De plakrand is op zich supersterk, maar vooral bij mijn mond en voorhoofd, laat het de hele tijd los en als ik het dan wee... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben heel content van het product, ook de levering en verwerking van de bestelling verliep vlot. Ik gebruik het product nu al enkele dagen en je ziet al het verschil 👌
Het bedrijf doet het prima, gewoon via alliexpres! Product goed ontvangen maar helaas zonder beschrijving, volgende keer beter direct in China bestellen.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wat is beter dan een goed behandeld en gevoed lichaam? Precies. Er gaat niets boven het gevoel van een grote glimlach op ons gezicht met die goede energie. Onze focus is om een oplossing te bieden voor ieders specifieke behoeften. Your body cares!
Información de contacto
Medemblikstraat 275-185, 2547GW, Den Haag, Holanda
- info@comfiewear.com
- www.comfiewear.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
La gente también ha visto
Hier ook zogezegd geleverd!
Ik heb tot op heden nog niets mogen…
Ik heb tot op heden nog niets mogen ontvangen!!!
Niets bestellen zou ik zeggen!
Niets bestellen zou ik zeggen!
Wachtval vanaf 6 oktober op mijn bestelling
Na verschillende mails om mijn geld terug te krijgen geen respons
Sorry ze maar heb nog niets ontvangen
Super slecht
Super slecht. Krijg bericht dat het zaterdag 21 november om 07.53 is bezorgd maar dat klopt voor geen meter.Het is nog steeds niet bezorgd. Ben weer eens te goed gelovig geweest helaas.
Alles was perfect en op tijd👍
Perfect!!!!!
Ik kan niet meer geven we hebben ze nog…
Ik kan niet meer geven we hebben ze nog niet gekregen
Vond niet zo
Vond niet zo
Leuk om
Onder de sticker een ander sticker te zien dat dit van china komt
Duurde hartstikke lang voor ik het…
Duurde hartstikke lang voor ik het binnen had. En het zijn rotdingen werkt niet hoor!
Ben weer te goed gelovig geweest!
Ik ben heel content van het product
Ik gebruik het product nu al enkele dagen en je ziet al het verschil 👌
Fijne pads
Na een iets langere levertijd heb ik gisteren het pakketje mogen ontvangen en uiteraard direct gebruikt. Makkelijk in gebruik, alleen lagen de pads ergens in bed de volgende ochtend ipv op mijn gezicht😂. De pads voelen prettig aan op je gezicht.
Niks ontvangen terwijl men zegt dat het…
Niks ontvangen terwijl men zegt dat het "geleverd" is!

Niks ontvangen
Ik wacht al 3 weken op mijn bestelling maar nog niks ontvangen.
Product paar weken later alsnog ontvangen

Respuesta de ComfieWear
Product nog steeds niet geleverd
Product nog steeds niet geleverd. Terwijl al 3x de bezorgdatum is aangepast.