Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Morgenmaden er super fin, men også betalt. Elevatorerer kører meget mærkeligt, ingen restaurant hen over jul og nytår. Trykket på vandet i bruseren var ikke eksisterende. Air condition var ust... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Comwell Bygholm park fortjener ingen stjerne herfra. Reklamere med daglig rengøring på booking det har man fjernet så vi løb tør for håndklæder og toiletpapir på anden dagen da der ikke kom rengøring... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super dejlig oplevelse i Comwell Aarhus... perfekt beliggenhed tæt ved havnen og Strøget ... værelserne er rene og topmoderne... ikke mindst fantastiske dyner og puder (plejer altid at have min egen... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Et ok ophold, men stedet bærer simpelthen præg af ikke at budgettere med omkostninger til vedligehold. Gulvtæpperne på gangene er fx fyldt med pletter, en del af trækonstruktionerne er slidte, møbl... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god service

Jeg har besøgt og besøger stadig Comwell hoteller over hele landet flere gange årligt. Generelt oplever jeg altid en super service og gode forhold og ikke mindst at der bliver taget action på evt. klager som der
altid kan opstå på et travlt hotel. Vi er netop på vej til et nyt ophold og igen på Kellers Park i Vejle. Jeg er sikker på at det også denne gang bliver en god og positiv oplevelse. Comwell kan 100% anbefales herfra.

8 de julio de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Comwell Kongebrogaarden

Comwell Kongebrogaarden : Dejligt hotel, med smilende personale til at modtage os. Spiste ikke aftensmad på hotellet, men vi drak en øl og en kop kaffe i baren sidst på aften og også her var/er personalet i top. Senge, dyner og puder er ganske gode og værelserne er store, flotte og rene. Morgenmaden gjorde os mætte men heller ikke mere end det. Alt ialt en rigtig ok godkendt oplevelse, og ikke sidste gang vi kommer forbi.

21 de abril de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det är dåligt att Hotel Comwell viker…

Det är dåligt att Hotel Comwell viker sig för hoten från vänsterextremister. Lyckligtvis fick Alternativ för Sverige snabbt en ny lokal där de kan hålla sin EU-valkickoff. Ert agerande mot partiet ser jag som ett avtalsbrott och jag hoppas att Alternativ för Sverige stämmer er för det. Om jag eventuellt i framtiden ska övernatta på hotell i Köpenhamn så kommer jag inte att välja Hotel Comwell. Jag bojkottar er.

16 de marzo de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

"Comwell Conference Center Copenhagen…

"Comwell Conference Center Copenhagen is owned and operated by BC Hospitality Group (BCHG). The booking of the event with Alternativ for Sweden did not take place with Comwell - but directly via BCHG": Ok, so AfS had a contract with the owner of Comwell.

"therefore Comwell has no contractual relationship with Alternative for Sweden.": Ohh, so since that AfS had a contract with the owners of the hotel... there was no contract?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har flere gange sovet på Comwells…

Jeg har flere gange sovet på Comwells hoteller, primært i Jylland, hvor jeg overnatter på hotel cirka tyve gange om året. Det kommer ikke til at gentage sig efter det ynkelige knæfald for den yderste venstrefløjs hetzkampagne.

Krænkelse af forsamlingsfriheden

Det er pinligt, at I bøjer jer for chikane og injurierende propaganda fra antidemokratiske venstreekstremister. Det er ellers kun et par dage siden, at jeres egen pressemedarbejder udtalte følgende:

“Da det er et lovligt parti, kan vi ikke nægte dem adgang, uanset hvad man så måtte mene om dem(...)Når man booker hos os er man hverken forpligtet til at fortælle, hvad det er for et møde eller hvem man er som organisation. Så længe man overholder de gældende love og regler, så kan vi ikke nægte ytringsfriheden eller forsamlingsretten. Hvis vi begyndte at nægte nogen adgang, uanset om vi synes om dem eller ej, så ville vi jo faktisk bryde loven.”

Det var ikke længe, I turde vedstå jeres forsvar for forsamlingsfriheden.

Udemokratisk

Udemokratisk, og sørgelig virksomhed i driver, hvem må ellers ikke besøge Jer?

Hej Stig,

Comwell Conference Center Copenhagen er ejet og drevet af BC Hospitality Group (BCHG). Bookingen af arrangementet med Alternativ för Sverige er ikke sket gennem Comwell – men derimod direkte via BCHG – og Comwell har derfor ikke noget aftaleforhold med Alternativ för Sverige. BCHG er derfor i deres suveræne ret til at afholde og gennemføre arrangementet, hvad enten man er uenig eller enig i denne beslutning.

Til orientering kan vi oplyse, at benævnte arrangement ikke finder sted hos BC Hospitality Group eller på et Comwell-hotel på lørdag den 16. marts 2019.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

COMWELL LIGGER HOTEL TIL NAZISTER!!

COMWELL LIGGER HOTEL TIL NAZISTER!!!

Ville ikke en gang give dem som bare én stjerne. I skulle skamme jer.

Hej Elie,

Fult gjort mot Afs.

Hej Ingrid,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Siger ja tak til at ligge hus til at…

Siger ja tak til at ligge hus til at nazister kan samles? Er det virkelig her vi er???

Hej Anna,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Når stedet velkommer nazisttropper á…

Når stedet velkommer nazisttropper á 200 mand, må jeg sige at det ikke er det bedste indtryk. Vil ikke booke det fremover.

Hej XX XX,

Vänsterblivna

Hej Erik,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Uacceptabel virksomhedspolitik. Men med opfølgning

Jeg har tidligere nydt besøg på Comwell's café, men er stødt over at man vil være vært for et svensk parti med nynazistiske tendenser. Og nej, vi skal på ingen måde skelne mellem politik og forretning. Der er noget der hedder at være ansvarlig for sine politiske holdninger, og det gælder i allerhøjeste grad også virksomheder.
UPDATE: Da jeg nu læser i Berlingske at man har aflyst arrangementet ændrer jeg min bedømmelse fra 1 til 3 stjerner.

Hej Goldenplay,

Sämsta servicen någonsin.

Hej Robin,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.