Morgenmaden er super fin, men også betalt. Elevatorerer kører meget mærkeligt, ingen restaurant hen over jul og nytår. Trykket på vandet i bruseren var ikke eksisterende. Air condition var ust... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Comwell Bygholm park fortjener ingen stjerne herfra. Reklamere med daglig rengøring på booking det har man fjernet så vi løb tør for håndklæder og toiletpapir på anden dagen da der ikke kom rengøring... Ver más
Super dejlig oplevelse i Comwell Aarhus... perfekt beliggenhed tæt ved havnen og Strøget ... værelserne er rene og topmoderne... ikke mindst fantastiske dyner og puder (plejer altid at have min egen... Ver más
Et ok ophold, men stedet bærer simpelthen præg af ikke at budgettere med omkostninger til vedligehold. Gulvtæpperne på gangene er fx fyldt med pletter, en del af trækonstruktionerne er slidte, møbl... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Abildvej 100, 4180, Sorø, Dinamarca
- kuju@comwell.dk
- www.comwell.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nej tak.
Nej tak.
Der er masser af andre steder i KBH og omegn som ikke tjener penge på nazister.

Respuesta de Comwell Hotels
Har sagt ja til at huse…
Har sagt ja til at huse højre-ekstremister. Alle har et etisk ansvar!

Respuesta de Comwell Hotels
En befriende oase af velvære og lykke
En befriende oase af velvære og lykke. Oplev frihedens bastion i et festfyrværkeri af glæde og begejstring. Gastronomiske oplevelser og wellness krydret med ytringsfrihed og menneskerettigheder; går op i en højere enhed, når Comwell entrerer med magiske øjeblikke. Deres dannede og sofistikerede raffinement af opløftende vingesus når nye højder, for den kultiverede og kvalitetsbevidste person, som sætter pris på luksus til gode priser.
Jeg vil fremover udelukkende benytte mig af Comwell's hoteller ved ophold i Danmark.
Väldigt trevligt bemötande samt rent…
Väldigt trevligt bemötande samt rent och snyggt. Bor gärna här igen.

Respuesta de Comwell Hotels
Jag bor hellre någon annanstans .
Inget hotell jag skulle välja att förlägga min nästa vistelse i Köpenhamn på.
Sikkert et meget glimrende hotel.....
Sikkert et meget glimrende hotel, men CSR-politik hænger bare ikke sammen med i så vælger at ligge hus til en nynazistisk konference på lørdag, når hele Sverige allerede har sagt nej til at husere dem.

Respuesta de Comwell Hotels
Ingen nazi møte på amager i weekenden
Å tillate høyrenasjonalistiske parti som er ikke er velkommen i sitt eget land pga sin politik (å det landet er vårt naboland) er rett å slett for dårlig av dere comwell. Hvis noen oppmaner til motdemostrasjoner møder jeg gjærne opp!! Ingen nazi samling på Amager i weekenden!!!!!!

5 av 5 med
5 av 5 med, alla gånger. Står upp för allas lika värde (alltså på riktigt). För tillfället är företaget utsatta för en vänsterextrem kommunistisk smutskastningskampanj, nu måste vi stå tillsammans mot hatet !

Skäms!
Elogen jag delade ut igår tas tillbaka. Så dåligt att låta vänsterextremister styra er!

Respuesta de Comwell Hotels
Jeg har tidligere været på spaophold på…
Jeg har tidligere været på spaophold på et af jeres hoteller. Jeg har desværre set mig nødsaget til at udmelde mig fra jeres kundeklub, da støtte til nazisme ikke harmonerer med en god og tryg hoteloplevelse. Jeg kommer ikke til at benytte mig af jeres services i fremtiden.

Aldrig mere
Har haft adskillige oplevelser med Comwell. Det er slut nu. Jeg kunne ikke drømme om at være under tag med nazister, som Comwell gladeligt lægger hus til. Ingen respekt for medarbejdere og egne, erklærede værdier. Føj!

Respuesta de Comwell Hotels
Had a really nice week end in…
Had a really nice week end in Copenhagen. Nice place to stay at, friendly and welcoming staff. Close to almost everything Copenhagen can offer a tourist. A big plus that it is not bang in the center, but with good options for commuting, walking or renting a bike. I reccomend this facility. Have no idea why it has gotten so many bad reviews. Something is fishy with that.
Aldrig mere nazisme
Det er usmageligt, at Comwell på Amager lader svenske nazister afholde konference lørdag den 15/3.
Jeg har besøgt jeres hotel for sidste gang og anbefaler alle ikke-nazister også at boykotte jer.

Nazistkonference afholdes på Comwell
Ikke okay at være så ukritisk med sine kunder

Oli oikein helvetin hyvä Hotelli
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.