Conrad.be Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

bestellen en opsturen, ging goed, retourneren ook. Alleen was dit aangeduid MET VIDEO als een garantie defect in mijn perspectief en wou ik mijn geld terug. Conrad hebben dit onder retour 14 dage... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Datum en tijd: 23-07-2026, 18:07:53 bestelde ik een ventilator. Deze bestelling kreeg Ordernummer: 2018981427. Op de site stond dat er 4 in voorraad waren en dat die binnen de 2 a 3 dagen verstuur... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Didn't got any answer on my question after my purchase, but all of a sudden the refund was done on my bank account. So answering emails (or having a phone number available) can do better. But overal... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het is de eerste keer dat ik iets bestel via Conrad. Op 20.06 heb ik een Einhell grasmaaier besteld. Op 25.06 zou deze verzonden zijn, Factuur heb ik gekregen met tracking nr. Op 26.06 krijg ik een... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de piezas electrónicas
  2. Tienda de componentes y repuestos electrónicos
  3. Tienda de artículos relacionados con Internet
  4. Proveedor de equipos de telecomunicaciones
  5. Tienda de herramientas

Escrito por la empresa

Voor welke technische uitdaging u ook staat, bij ons vindt u de juiste oplossing! Log éénmaal in en vind alles wat u nodig heeft. Profiteer van ons brede scala aan innovatieve producten en diensten, persoonlijk deskundig advies en snelle en betrouwbare levering. Met meer dan 1.000.000 producten zijn wij dé partner op het gebied van techniek en elektronica. All parts of success.

Conrad Electronic: All parts of success

Escrito por la empresa

Voordelen van Conrad
• +1.000.000 producten • +3.500 merken • +85.000 klanten • Minimaal 2 jaar garantie
Speciaal voor onze zakelijke klanten
• Scherpe offertes op maat • Gratis inkoopkoppelingen • Business Plus abonnement • Gekalibreerd assortiment • Inkoopkorting voor scholen

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

64 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

absoluut TOP

Na een slechte levering door PostNl, waardoor het bestelde onbruikbaar was geworden, heeft Conrad dit zonder discussie vervangen
absoluut TOP

30 de diciembre de 2022

Beste Tom,
Bedankt voor de vijf sterren! Fijn dat we u toch nog tevreden hebben kunnen stellen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Drie keer op rij verkeerde product geleverd.

Ik probeer al een hele maand WACO Gelboxen te bestellen. Ondertussen derde keer dat het verkeerde product geleverd wordt. Geen excuses ontvangen... Derde keer zelf hele retour regelen en opnieuw betalen voor volgende leverpoging.

29 de diciembre de 2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Het spijt mij te horen dat er het een en ander mis is gegaan met uw bestelling. Mijn collega wacht op dit moment op antwoord vanuit ons magazijn en als het goed is hebt u daar gisteren een e-mail over ontvangen. Ik wil u vragen nog even geduld te hebben tot het probleem in ons magazijn is gevonden.

Top firma

Top service een op tijd

22 de diciembre de 2022

Beste Michel,
Bedankt voor de vijf sterren!

supersnelle levering

22 de diciembre de 2022

Respuesta de Conrad.be

Goedemiddag Mathieu, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat uw bestelling snel is geleverd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Was op naar nog een cadeautje

Was op zoek achter nog een cadeautje en de tijd was kort maar alles verliep correct snel en op tijd.
Zeeeeer tevreden klant volgende maal eerste eens kijken bij Conrad

21 de diciembre de 2022

Beste Serge,
Bedankt voor de positieve review. Fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen in deze drukke tijd!

Livraison non faite

Livraison non faite, pas d'informations ou est passé mon colis, je me bat depuis 2 semaines avec post NL et post NL belgique pour savoir ou est mon colis. d'autre part, pas de réponse a mes nombreux mail vers Conrad Be et NL, c'est scandaleux !!!
Le site est tellement mal fait qu'il n'y a pas moyen d'avoir un contact avec quelqu'un !

21 de diciembre de 2022

Dear sir/madam,
Thank you for your review. We're sorry to hear you're not satisfied with our services. We are working hard to improve for the future.

goede en snelle service

goede en snelle service
goed verpakt
snel uit nederland - de internetkampioenen
en een mooie prijs
reeds de 3de keer besteld bij conrad benelux

20 de diciembre de 2022

Beste Johan,
Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is.

+ prima levering via PostNL

+ prima levering via PostNL
+ prijs oké
- product zag er niet nieuw uit maar zonder schade. Probleem werd snel opgelost.
- geen Nederlandstalige handleiding (geen probleem)
- grafiek van het temperatuurverloop past niet altijd op het scherm (schalen van de grafiek niet aangepast aan de variaties van de temperatuur)
- export van de grafiek werkt niet en geeft een error
- koppeling met de iWatch lukt me niet (Tuya app aanwezig op iWatch) dat nochtans voorzien is. Kan mij iWatch niet koppeling in de Tuya van mijn iPhone.

15 de diciembre de 2022

Beste Germain,
Bedankt voor uw review en uw feedback. Het spijt mij te horen dat het artikel niet nieuw leek. Indien u de zending wilt retourneren, dan heeft u een zichttermijn van dertig dagen. Via retour.conrad.nl kunt u uw retour eventueel aanmelden en kiezen voor een omruiling, mocht u een ander exemplaar wensen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

erg blij met mijn product

erg blij met mijn product, voldoet aan mijn verwachtingen. zeer goede service.

2 de diciembre de 2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor de goede review! Fijn dat de hele bestelling soepel is verlopen en dat u tevreden bent met uw product!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Steeds goede infodag te raden

Steeds goede info, waar pakket zich bevind , en levering zoals afgesproken 👍👍

7 de diciembre de 2022

Beste Walter,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over Conrad Electronics.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede en duidelijke website met info

goede en duidelijke website met info, bestelling was ok, correcte aflevering.

6 de diciembre de 2022

Beste Hugo,
Bedankt voor de positieve review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen.

Top service

duidelijke website , met goede uitleg en veel aanbiedingen , prima communicatie en goede zorgen voor verzenden

5 de diciembre de 2022

Beste Ronny,
Bedankt voor de positieve review!

3 keer terug naar afzender, nochtans correct adres

Al 3 keer is het pakket verstuurd en terug gestuurd naar afzender. Nochtans is het adres van bestemming correct. Wellicht ligt het probleem bij PostNL, maar ondertussen blijf ik maar wachten en stapelen facturen en kredietnota's zich op. Hopelijk komt het ooit goed.

3 de diciembre de 2022

Beste Koen,
Bedankt voor uw review. Onze excuses dat dit steeds misloopt. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een bezorginstructie te willen e-mailen naar particulier@conrad.nl t.a.v. Ricardo? Dan ga ik met u op zoek naar een oplossing.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en vlotte levering.Puik…

Snelle en vlotte levering.Puik verpakt.Soldeer station nog niet getest.

2 de diciembre de 2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor de vijf sterren! Fijn om te vernemen dat de levering vlot is verlopen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Un expérience que je renouvellerai avec certitude...

C'était la première fois que je commandais un produit chez Conrad. A la réception du coli, tout était conforme à la commande et de plus, livré dans les délais.

30 de noviembre de 2022

Chère Brigitte,
Merci pour l'évaluation positive!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mijn bestelling van Conrad

Toen mijn bestelling van Conrad gelevert werd , verschoot ik effe van de verpakking ; een doos van +/- 40x30x5 cm met
daarin 3 kleine plastiek zakjes met enkele electronische
componenten erin , ik dacht zo van dit hadden ze toch even
goed in een versterkte envelop kunnen steken en in de brieven
bus deponeren !! Dit is mijn mening hierover , misschien zou
Conrad hier wel op de verpakking kunnen besparen !!!

29 de noviembre de 2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wij maken gebruik van standaardverpakkingen waarin de artikelen worden verstuurd. Daarom komt het soms voor dat kleine artikelen in een grotere doos terechtkomen.

factuur aanpassing

Foute naam op de factuur aanpassen ging niet. Jammer dat zo'n kleine moeite te veel gevraagd is.

29 de noviembre de 2022

Beste Pieter,
Bedankt voor uw review. Spijtig om te horen dat we u niet hebben kunnen helpen met de aanpassing.

Scheerkop Braun 32D.

Correcte en juiste levering van produkt en snelle communicatie en levering. Zeker aan te raden website.

28 de noviembre de 2022

Beste Jef,
Bedankt voor de vijf sterren! Fijn om te zien dat de bestelling naar wens is verlopen.

8 consejos para escribir buenas reseñas.