Conrad.be Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

bestellen en opsturen, ging goed, retourneren ook. Alleen was dit aangeduid MET VIDEO als een garantie defect in mijn perspectief en wou ik mijn geld terug. Conrad hebben dit onder retour 14 dage... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Didn't got any answer on my question after my purchase, but all of a sudden the refund was done on my bank account. So answering emails (or having a phone number available) can do better. But overal... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Non seulement cette entreprise fait de la vente forcée, mais en plus ne répond jamais !!! J'ai commandé une presse d'atelier, et ensuite plus aucune nouvelles pendant plus de 12 jours malgré... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Attention :Commande non traitée avec sérieux avant ma réclamation/annulation ...Suivie d’un soudain effet (réveil et envoi après annulation !) ; article reçu bien trop tard dûment retourné et il m'ont... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de piezas electrónicas
  2. Tienda de componentes y repuestos electrónicos
  3. Tienda de artículos relacionados con Internet
  4. Proveedor de equipos de telecomunicaciones
  5. Tienda de herramientas

Escrito por la empresa

Voor welke technische uitdaging u ook staat, bij ons vindt u de juiste oplossing! Log éénmaal in en vind alles wat u nodig heeft. Profiteer van ons brede scala aan innovatieve producten en diensten, persoonlijk deskundig advies en snelle en betrouwbare levering. Met meer dan 1.000.000 producten zijn wij dé partner op het gebied van techniek en elektronica. All parts of success.

Conrad Electronic: All parts of success

Escrito por la empresa

Voordelen van Conrad
• +1.000.000 producten • +3.500 merken • +85.000 klanten • Minimaal 2 jaar garantie
Speciaal voor onze zakelijke klanten
• Scherpe offertes op maat • Gratis inkoopkoppelingen • Business Plus abonnement • Gekalibreerd assortiment • Inkoopkorting voor scholen

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

59 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen contact mogelijk voor…

Geen contact mogelijk voor Particulieren. Beschadigd artikel geleverd. Meteen melding gemaakt. Maar geen reactie

Heel frustrerend als er geen goede klantenservice aanwezig is.

Mvg Bregje van den Dungen

25 de mayo de 2025

Beste Bregje,

Wacht al 3 maanden op een reactie

Wacht al 3 maanden op een reactie via mail in verband met kapotte levering.. wauwie

4 de abril de 2025

Beste Emir,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u een e-mail sturen naar particulier@conrad.nl t.a.v. Sandra? Zodra ik u uw e-mail heb ontvangen, neem ik  meteen weer contact met u op.

Un désastre

Un désastre.
Acheté via leroymerlin.fr et article jamais livré. Le SAV répond comme des robots et vous ne parviendrez jamais à leur parler. 3 semaines de cauchemar.
A fuir.

26 de marzo de 2025

Dear Stephane,

Thank you for your review. Would you like to send an e-mail to particulier@conrad.nl for the attention of Sandra? As soon as I receive your email, I will immediately see what I can do for you.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Misleading Promises – Frustrating Experience

The delivery dates on Conrad’s website are nothing but false advertising. Every item I ordered was marked as “available by 12/02/2025” — supposedly deliverable within 3 days. In reality, I waited over a month, with the last item arriving 35 days after order.

Their pricing may be competitive, but that’s the only good thing I can say about them. If you’re counting on fast or reliable delivery, look elsewhere. Conrad clearly can’t live up to its own promises.

17 de marzo de 2025

Dear Sir/Madam,

Thank you for your review. You may send an email to particulier@conrad.nl for the attention of Sandra? As soon as I receive your email, I will see what I can do for you.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

bestelling blijft hangen bij postnl

Een week geleden contact opgenomen omdat track en trace geen updates meer geeft over mijn bestelling. Nog geen antwoord gekregen. Wel nog een update, maar eigenlijk zonder weinig nieuws. Zakelijke bestellingen krijgen voorrang op particulieren, wat niet correct is.
Hopelijk krijg ik deze week mijn product nog geleverd.
Volgens postnl gaat het over een pakket van 0,25kg, terwijl het om een grasmachine gaat, waar je extra toeslag moet voor betalen om te leveren...
Als ik reviews lees hier, heb ik er toch weinig vertrouwen in, had ik misschien beter eerst gedaan...
Update: het grasmachine is geleverd. Hopelijk kunnen we er lang mee voort!

17 de marzo de 2025

Beste Heide,

Hartelijk dank voor de update. Wat goed om te lezen dat de grasmachine is geleverd!

Wacht al 1 maand op mijn pakket

Wacht al 1 maand op mijn pakket. Track en Trace is bevroren. Al meerdere malen gemaild met ticket zonder reactie. Invulformulier vanuit Belgie werkt niet. Klantendienst onbereikbaar, Geen reactie, geen pakket, geen refund. Een volgend klachtenniveau ( Europa ) dringt zich op.

21 de febrero de 2025

Beste JDWolf,

Hartelijk dank voor uw review. Mijn collega heeft u een e-mail gestuurd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lange levertijd, niet bereikbaar.

Lange levertijd, niet voorradig bij leverancier, brengen wel netjes op de hoogte per mail.

Na een maand wachten, met in vooruitzicht nog een maand moeten wachten (dit is schriftelijk gecommuniceerd), bestelling elders geplaatst en na 1 dag ontvangen.

Nu huidige bestelling bij Conrad willen annuleren, maar reageren niet op mail, is niet te annuleren vanuit besteloverzicht, en niet telefonisch bereikbaar.

18 de febrero de 2025

Beste Wesley,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u een e-mail sturen naar particulier@conrad.nl t.a.v. Sandra? Zodra ik uw e-mail heb ontvangen, ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Goed geholpen met degelijke uitleg, correcte leviring en terugname product dat ik foutief bestelde.

8 de febrero de 2025

Beste Tom‍,

Hartelijk dank voor de vijf sterren. Wat goed om te lezen dat je tevreden bent over de verwerking van jouw bestelling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Très professionnel à des prix…

Très professionnel à des prix imbattable !! Livraison en 48h un samedi , le produit correspond parfaitement à la description bien emballé rien à dire 5/5

8 de febrero de 2025

Dear Mr. Ramdani‍,

Thank you very much for the five stars. good to read that you are satisfied with the processing of your order!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Moeilijk te bereiken onbetrouwbare leverancier. Houden zich niet aanlevertermijn

Ik bestelde in November een playmobil kasteel voor de sinterklaas van mijn kleindochter. De leverdatum vermeld op de site was OK en het products stond "op voorraad". Sinterklaas is dan maar iets anders gaan kopen in het gedacht "och ik geef dat kasteel dan voor nieuwjaar... Tot vandaag heb ik nog steeds niks ontvangen maar wel betaald! Nu sturene ze "leverdatum onbekend" dus voor haar verjaardag op 13/2 zal het ook niet aankomen. Misschien als trouwcadeau inplannen?

22 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen antwoord op mails...

Geen antwoord op mails.... geen antwoord via sociale media... niet bereikbaar voor particuliere.

Indien ze pakket toch opsturen, GEWEIGERD

Goede raad, KOOP DAAR NIETS

30 de diciembre de 2024

Beste Thierry,

Arrêtez d'utiliser Post NL 🙏🏼

Colis retourné par post NL car adresse introuvable ?
🤔
Comment voulez-vous recevoir un avis positif sur votre société si vous utilisez des clowns au lieu de livreurs professionnels ?

Commandé via BOL
Ça va encore être simple cette histoire 😤

18 de diciembre de 2024

Respuesta de Conrad.be

Cher ASC, merci pour votre avis. Nos sincères excuses pour la gêne occasionnée. Malheureusement, en raison de plusieurs facteurs, nous avons du mal à répondre à nos clients dans un délai acceptable. Nous essayons de résoudre ce problème définitivement le plus rapidement possible. Nous répondrons à votre email dans les plus brefs délais.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verkeerde levering van een niet-besteld…

Verkeerde levering van een niet-besteld item, en het bestelde item was niet bij de levering ... Onmiddellijk naar conrad.be geschreven en gemeld ... ik krijg dan wel een antwoord dat de vraag is geregistreerd onder een ticketnummer, maar verder niks ... geen verdere reactie of afhandeling van het probleem, geen terugbetaling zoals gevraagd ... gewoon stilzwijgen ...

8 de noviembre de 2024

Respuesta de Conrad.be

Beste Jozef, hartelijk dank voor uw review. Wat spijtig dat er een product ontbrak bij de levering, waarvoor onze excuses. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
Ik lees dat u inmiddels bent geholpen. Mocht u nog vragen hebben, stuurt u dan gerust een e-mail ter attentie van Pascal. Ik help u dan graag direct verder.

Onbestaande Service

Op 19/11/24 een betselling geplaats in "in behandeling" staat, direct betaald, geen factuur. Op 5/12 een vraag gesteld via hun service, automatisch niets zeggend antwoord. Dat is dus de laatste keer dat ik bij hen iets bestel. Nu nog mijn product krijgen of mijn geld terug krijgen ... moeilijk indien er niet gereageerd wordt.

13 de diciembre de 2024

Respuesta de Conrad.be

Beste Peter, hartelijk dank voor uw review. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Helaas hebben we door verschillende factoren moeite om onze klanten binnen een acceptabele tijd te beantwoorden. We proberen dit zo snel mogelijk permanent op te lossen. Inmiddels is uw e-mail beantwoord. Indien u nog vragen heeft, wil ik u vragen daarop te reageren.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb 3 weken geleden een retour…

Ik heb 3 weken geleden een retour bevestiging gehad van mijn Dyson stofzuiger, hierna niets meer vernomen. Diverse mails/ rappels gestuurd maar Conrad laat niets horen. Enkel zakelijke klanten kunnen contact opnemen per telefoon dus bellen kan ook niet. Ik zit met mijn handen in het haar. Zeer teleurgesteld in de klantenservice!

16 de octubre de 2024

Beste Charlotte,

Kahlert Licht Mini jack plug Plug

Kahlert Licht Mini jack plug Plug, straight Pin diameter: 2.6 mm Red 1 pc(s) et plusieurs autres impossible de commander car ?? numero de de TVA inexistante
la société sprlc szombat de lmedecine n'a pas de TVA
De plus le site belge ne possède pas ce matériel (le sud a toujours été très démuni) niet waar

23 de julio de 2024

Beste Williams,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u een e-mail sturen naar particulier@conrad.nl t.a.v. Sandra? Dan ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen.

ongezien

ik had o.a drie sets osram halogeenlampjes (verpakt per 2 ) besteld.
1 set was volledig
1 set bevatte niets (lege verpakking)
1 set was al opengedaan ( gat in de achterzijde van de verpakking )

Spijtig dat ik er geen foto's kan bijvoegen

9 de abril de 2024

Beste Walter,
Bedankt voor uw review. Spijtig om te vernemen dat uw bestelling incompleet is geleverd. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen aan zakelijk@conrad.nl? Wij zullen samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Excellent choix de matériel, mais...

Excellent choix de matériel, prix corrects.
Malheureusement, le site belge étant uniquement en néerlandais et comme il est devenu impossible pour un belge du sud de son pays de passer commande dans sa langue maternelle, le site français n'expédiant plus en Belgique. Cette politique commerciale dénote un mépris total de la communauté francophone de Belgique. C'est consternant! Suite à cette expérience, j'ai fait, à mon grand regret, clôturer mon compte.
Le site Belgique devrait laisser le choix entre les 3 langues nationales ou au minimum permettre de commander en France.

14 de marzo de 2024

Cher Devaleriola,

Merci beaucoup pour votre avis.
Vous pouvez également commander sur Conrad.com Ceci est un site anglais

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.