Product binnen 15 werkdagen geleverd, dus prima. We hebben Cool-Airco wel flink geholpen met hun winstmarge. Potverdikkie wat een goedkope bende haha, voor 85 euro er ingetuind(2stks). Die dingen zi... Ver más
cool-airco.nl
Heel slecht, ik kan “de bestelling” niet retourneren, zoals gebruikelijk de gang van zaken is als je iets aankoopt!! Mijn vele mails de afgelopen 2 weken worden niet beantwoord. 1 keer door Lis... Ver más
Hier hetzelfde, wel geleverd maar troep uit China. Kreeg eerst nog reactie dat het Lisa speet dat het tegen viel en dat ik het product mocht houden met 30% korting. Toen ik aangaf het volledige bedrag... Ver más
La gente también ha visto
Update...
Update.... heb een kennisgeving van terug betaling gehad. Tot op heden niets ontvangen. Gaat wel om € 84.99.
Ze kunnen tot maandag terug storten ander ga ik aangifte doen en hun rekening blokken bij de Rabobank
Ik ben er klaar mee met zulke mensen. Ze lichten se boel gewoon op. Makkelijk geld verdienen zo....
Cool-Airco de boef
Ai ai
Ik heb ook een cool airco bij Cool-airco.nl besteld op 21-06 en ook niks vernomen. Leek me wel cool, maar lees hieronder in de recenties dat er een berg rommel op me afkomt,,,. Als die nog komt?
Na betaling kon ik eigenlijk niks
Volgens hun eigen voorwaarden had ik een email bevestiging moeten krijgen, dit is niet gebeurd.
Na bellen van het nummer uit de algemene voorwaarden van deze wazige praktijk : 085 - 06 08 645
cool-airco.nl/ pages/ algemene-voorwaarden
(even spaties weghalen)
,krijg een Automatisch bericht waar ze wijzen op het helpcenter van website.
Bestelnummer wordt niet herkend en kan daarmee niet inloggen.
Het bedrijf kent in princiepe geen levertijd.
Indien je het Product ontvangt. kun je volgens de voorwaarden gebruikmaken van herroepingsplicht. Dit betekend product niet openen, stickers laten zitten en terugsturen op eigen kosten naar china??
Optimistisch genoeg geloof ik ook nog wel dat ik de rommel over een aantal weken/maanden uit China zal ontvangen.
Wat moeten we hiermee?
Oplichters
Ook ik voel mij opgelicht, na 4 weken nog niets ontvangen en als ik de reviews lees wil ik echt wel mijn geld terug. Toestel wil ik zelf niet in ontvangst nemen!!! Ik dien ook een klacht in bij een Belgische bank. Oplichterij moet stoppen
Dit is geen goed werkend apparaat, niet aan beginnen
Dit is geen goed werkend apparaat, is een keer aan geweest en nu geen beweging meer in te krijgen, doet het gewoon niet. Pech, geld weg
besteld op 21 juni en nog niets in…
besteld op 21 juni en nog niets in huis, wel al betaald mijn inlog werkt niet meer... echt super irritant
Ook ik waarschuw iedereen om hier niets…
Ook ik waarschuw iedereen om hier niets te kopen! Dit moet wel een oplichtersbende zijn.
18 juni de airco besteld zijn…
18 juni de airco besteld zijn ondertussen 3 weken overheen helaas nogsteeds niks ontvangen maar wel al betaald.
Ik heb het idee dat het om oplichting gaat en als het deze week nog niet binnen is aangifte doen zodat niemand hier nog in kan trappen
Na ruim 3 weken nog steeds geen airco s…
Na ruim 3 weken nog steeds geen airco s mogen ontvangen. Ik heb er 2 besteld en betaald. Inmiddels verschillende mails gestuurd en daar ook geen reactie op gehad. Ben nu zover dat ik melding ga maken bij de bank en politie.
Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf.
Je kunt niet eens een telefoonnummer achterhalen, op mail is makkelijk als je je klanten gewoon geen antwoord geeft
Op 22 juni een aircoller besteld en…
Op 22 juni een aircoller besteld en betaald nog steeds niet ontvangen. Heb echter een email gestuurd en antwoord gekregen dat de bestelling vertraging had. Heb een nieuwe email gestuurd dat ik mijn geld terug wil en ga aangifte doen bij Politie. Het schijnt een oplichting site te zijn.
Weken geleden betaald niets ontvangen…
Weken geleden betaald niets ontvangen en geen antwoorden op mails.
ZEER SLECHT!!!
ZEER SLECHT!!!
Bestelling vele weken geleden geplaatst, nooit iets ontvangen, geen reacties op het invullen van het klachten formulier. geld kwijt, helaas!!! Niet aan beginnen, puur NEP!!!
Bestelling geplaatst geld met iDeal…
Bestelling geplaatst geld met iDeal overgemaakt maar krijg totaal geen reactie op ingevuld contactformulier digitaal. Wanneer levering en na lezen van recensies wil ik annuleren of mocht ik het product nog ontvangen retourneren en teruggave van betaling. Maar voor alsnog moet ik nog afwachten
Troep is het.. goedkoop spul
Heb het product binnen 10 werkdagen binnen gekregen. De levering was echt een drama, kon nergens in zien welke dag die geleverd werd. Had ineens een kaartje van dhl in me brievenbus met een QR code, en toen nog ergens ophalen. Ze zeggen dat het werkt als een airco NOU... me ventilator van 20 euro werkt nog beter die van de action komt. Als je een mini cooler wilt hebben kun je het maar beter op ali express of wish bestellen, blijken de zelfde te zijn. NIET DOEN MENSEN NIET BESTELLEN!
Eindelijk binnen gekomen
Eindelijk binnen gekomen, maar na het openen van de verpakking zag ik al dat dit een waardeloos product is.
Niet aan beginnen, helaas na een bericht gestuurd te hebben , om te retourneren krijg je geen reactie....
Heb 3 weken geleden bestelt (7438)
Heb 3 weken geleden bestelt (7438)
En nog niks binnen ze nemen geen contact met je op
Lijkt wel een oplichting site
Dus mensen doe het niet je betaalt wel veel voor niks
Dramatisch
Dramatisch. Vier weken geleden besteld en nog steeds niets gezien. Meerdere keren gemailed maar krijg geen enkel bericht over wanneer nu geleverd wordt. Intens slecht. Geld terug ook geen optie want er kan niet meer geannuleerd worden.
Dramatisch
Dramatisch, ik heb dit produkt te duur gekocht en een levertijd van 15 werkdagen... ga goed op zoek naar een andere site. Deze is waardeloos!
COOL-AIRCO
Helaas heb ik een ideal betaling gedaan, in dat geval kan je naar je geld fluiten. Ik heb wel aangifte van oplichting gedaan. Zodra de Rabobank voldoende aangiftes heeft ontvangen zal bij dit bedrijf de rekening opgeheven worden. De consument heeft hier niets aan maar met elkaar kunnen we proberen om andere consumenten te behoeden voor dit bedrijf.
Nadat ik een slechte recensie op de Cool-airco.nl achter gelaten heb werd de airco dezelfde dag geleverd door DHL.
Inderdaad vanuit China.
Goedkope stroomvretende rotzooi
Buurman van mij heeft er twee gekocht. Heb er één 2 nachtjes geleend. Allereerst is het gewoon van de laagste kwaliteit materiaal. Ten tweede verkoeld ie een gemiddelde slaapkamer van 3 x 4 niet. Ook niet een klein beetje. Stroomverbruik gaat door het dak en op Amazon koop je dit exact hetzelfde apparaat voor nog geen €20,-. Cool-Airco.nl haalt deze dingen zelf bij Ali Express weg. Dat kun je zelf ook en dat bespaart een hoop geld. Met andere woorden, als je dan echt een flutapparaat aan wil schaffen, koop het dan zelf bij AliExpres.
Dubious - be aware!
Never received the product and haven’t got my money back either :(