Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har lige modtaget min ordre Lakridskonfekt de er så hårde så man næsten ikke kan tygge dem! Jeg har ikke Betalt via Klarna de er betalt kontant s

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag hade beställt ett flak med energidryck och fick en liten godispåse istället...Enligt deras kundtjänst hade ordern kommit in utan ingående rader så de kunde inte se vad som var beställt utan skicka... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Riktigt kasst, Beställe ett litet packet med x gamer energy pouches. Valde tydligt DHL Uthämtning ställe, Men av nån konstig anledning ska det skickas till min brevlåda med postnord. Jag bor ute på la... Ver más

1. Tienda de chucherías
  2. Tienda de golosinas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Coopers Candy - Störst på Amerikanskt Godis i Norden

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Lång leveranstid

La en beställning i god tid (en måndag) för att få hem paketet innan helgen, idag torsdag har inte ens paketet skickats..

5 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I’ve had a good experience

I ordered Marmite and Twiglets from Coopers Candy that I cannot buy in Norway. They arrived well packaged within 6 days even with the very busy Christmas period. I think the products came from Sweden. Good service, no messing about.
Unlike another company(NineLife) from whom I ordered the Marmite previously, who took the order and then another week to not be able to supply it (and only gave me a refund after I contacted my bank).

23 de diciembre de 2025

Vi er tilfredse

Vi bestilte en kartong med Dr Pepper Zero Cherry Crush, og vi er virkelig tilfredse. Det var let at bestille og leverancen var hurtig. Priserne er lidt over hvad du finder dem til i butikkerne, men når alt andet spiller, så er det helt ok.

9 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Väldigt lång väntetid innan dom skickar…

Väldigt lång väntetid innan dom skickar produkterna. Har fortfarande inte fått mitt paket trots att jag betalade extra för prioriterad leverans. Tar det mer än en vecka att packa och skicka en order så ska man inte hålla på att sälja saker på nätet överhuvudtaget.

27 de junio de 2025

Utgångna varor

Utgångna varor
Oätliga snacks
Kanske gjorda för någon annan marknad än den svenska.
Rakt ner i soptunnan.
Kommer aldrig att beställa något från er igen

5 de junio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det har hänt flera gånger att de…

Det har hänt flera gånger att de skickat utgångna eller snart utgångna produkter. Sådant gör mig besviken. Vad jag kunnat se står det inget om utgångsdatum på informationen då man beställer. Inte vad jag kunnat se ivarjefall.

28 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I have tried 4 times to order from QVC…

I have tried 4 times to order from QVC did not receive due to UPS not picking up. Tried to order online and only c/c accepted is pay pal which I do not use. Tried calling and no one ever answers and voicemail box is full. HOW DO YOU ORDER FROM THIS COMPAY?

17 de enero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.