Cosborg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Cosborg gibidyl advanced shampoo 300 ml har slet ikke virket på mit hår. Tværtimod hver gang jeg har vasket håret bliver det voldsomt tørt. Hø agtigt svært og rede ud. Det er en meget dyr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har anvendt Cosborg cirkulationscreme til mine skrællede underben og fødder. Mine storetæer har de sidste par år været følelsesløse og har skællet meget, ligedan mine hæle, sikkert pga. Dårlig blo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Startede med fødder der var hårdt ramt efter graviditet. Ønsket om at få mine sunde og bløde fødder tilbage igen, kom da fodplejeserien her skulle testes. Olien dufter fantastisk når den rammer vandet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været testperson på Cosborgs fodplejeserie. Jeg havde før meget tørre fødder, særligt på hælene og også hælrevner på venstre fod. Jeg har både brugt Cosborgs hælcreme og fodcreme 1-2 gange hve... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God tilfredshed med test af Cosborg fodplejeserie i 7 dage

Jeg har brugt Cosborg fodplejeserien i 7 dage med godt resultat. Synlige hælrynker er blevet meget mindre synlige, og ditto hård hud. Jeg har fodbadet hver aften og derpå påført fodcreme og/eller hælcreme i godt lag. Nogle gange også en af cremerne om morgenen

8 de junio de 2022

Respuesta de Cosborg

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af Cosborg Fodplejesæt. Dejligt du kan se og mærke en positiv forskel på dine fødder. Bh Stine fra Cosborg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i en uge brugt fodbadolien og…

Har i en uge brugt fodbadolien og derefter fodcrem og hælcrem hver dag.

Allerede efter 4 dage synes jeg kan kunne se en forbedring.
Mine hæle var ikke så tørre mere og fødderne blevet meget mere bløde.

Jeg er fan.

7 de junio de 2022

Fodbadeolie, fodcreme og hælcreme

Jeg har testet fodbadeolie, hælcreme og fodcreme på min trætte, tørre og sprukne hæle. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke og se en klar forbedring; mine fødder er væsentlig blødere, ser mere fugtede ud og mine hæle har det meget bedre. Jeg har brugt det i en uges tid og jeg er SÅ tilfreds med resultatet. De får mine varmeste anbefalinger!!

Respuesta de Cosborg

Kære Nanna, tusinde tak for dine 5 flotte stjerner til vores fodplejesæt. Dejligt du er meget tilfreds med resultatet. Bh Stine fra Cosborg

Fodserie

Jeg har testet Cosborgs fodserie, som består af fodbadeolie, fodcreme og hælcreme. På blot en uge, er mine fødder blevet så flotte! Ingen tørhed, krakeleringer ell. Lign, men flotte velplejede fødder!

Jeg har nu brugt cremen i 14 dage

Jeg har nu brugt cremen i 14 dage , 2
Gange dagligt og spist 1 pille om dagen..
jeg kan allerede se en effekt..!!
Og mit udgangspunkt var en masse karsprængninger ..
så er meget spændt på det færdige resultat om 4-6 uger 😃

Respuesta de Cosborg

Kære Lotte, TAK for din fine anmeldelse af Cosborg PrettyLegs. Dejligt at du allerede kan se en effekt efter 14 dage. Og ja, spændende at se det endelige resultatet om 4-6 uger. Bh Stine fra Cosborg

Cosborg fodplejesæt

Har med succes prøvet Cosborg fodpleje sæt og kan kun give masser af ros. Virkelig lækre produkter, der både dufter skønt og har synligt resultat allerede efter 2 dage. Kan varmt anbefales.

2 de junio de 2022

Kære Judy,
Tak for din ros af Cosborg Fodpleje sæt, og dejligt du kan se synlige resultater allerede efter 2 dage. Tak for din anbefaling og dine 5 flotte stjerner. Bh Stine fra Cosborg

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Længere vipper og sundere hår

Jeg har i 2 mdr. brugt Gibidyl produkter fra Cosborg. Mit hår er ikke blevet synligt længere, men tilgengæld både ser og føles det meget sundere.
Og som en ekstra og overraskende bonus, så har jeg fået flotte lange vipper.
De var knækket og ødelagt, men efter 2 mdr. med Gibidyl kosttilskud så er mine øjenvipper blevet super flotte.
Jeg er meget tilfreds.

20 de mayo de 2022

Gibidyl advanced shampoo

Har testet denne shampoo over en rum tid , og har løbende taget billeder af min hovedbund, Jeg kan både se og mærke en stor forskel , før var min hovedbund meget irriteret , det er den ikke længere , og jeg tabte meget hår og følte mit hår så tynd ud ovenpå hovedet, jeg taber stadig hår men slet ikke som før , og det bedste af alt mit hår ser tykkere og tættere ud , så for mig er det en vinder , jeg elsker mit lange hår , og kan virkelig se en stor forskel , og føler mine hårstrå bliver stærkere og hårene tættere ,så kan varmt anbefale den.

19 de mayo de 2022

Respuesta de Cosborg

Kære Diana, tusinde tak for dine 5 flotte stjerner. Hvor dejligt at du både kan se og mærke hårvækst med Gibidyl Advanced Shampoo. Bh, Stine fra Cosborg

MEGET TILFREDS

MEGET TILFREDS
Bestilte varer kom meget hurtigt (leveret med GLS)
Produkterne er rigtig gode...
Handler gerne med Cosborg en anden gang! :-)

7 de mayo de 2022

Respuesta de Cosborg

Kære Bodil, mange tak for din fine anmeldelse af Cosborg:-). Rigtig god dag til dig. Bh Stine fra Cosborg

Hurtigt levering

Hurtigt levering, dejlige produkter

25 de abril de 2022

Respuesta de Cosborg

Hej Birgit, tusinde tak for dine 5 flotte stjerne til Cosborg. Dem er vi meget glade for. Rigtig god dag til dig. Bh, Stine fra Cosborg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have been test person for two months…

I have been test person for two months for Cosborg hair products.
I have been using Cosborg Advance hair shampoo and the Cosborg hair tablets.
For me the products were useful, after wash I had more volume in my hair, and I started losing less hair by the time. After shampooning my hair also feels very clean and fresh. The products are natural so I am also glad for that. I can now also see some very small hair growing out and I hope it will continue growing..
I can recommend this products, I will continue using the shampoo and the hair tablets. I will consider to try also the hair serum from this line.
Overall I am satisfied and I can recommend for people with thinning hair or hair loss.

20 de abril de 2022

Kære Zsusa,
Tusinde tak for dine 5 flotte stjerner til Gibidyl Advanced Shampoo + Gibidyl HairTabs. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med brugen af produkterne og kan se små hår gro frem. Vi sætter meget stor pris på, at du vil anbefale produkterne til andre med tyndt hår/hårtab. Bh Stine fra Cosborg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt olien til fodbad og…

Jeg har brugt olien til fodbad og skiftevis cremen til hæle og skiftevis fodcreme en gang om dagen. I løbet af de første 5 dage, kunne jeg allerede se forskel - og nu her to uger efter, fortsætter mine fødder bare med at blive pænere og pænere. - jeg forsøger fortsat at pleje fødderne hver dag, men har misset to dage. Resultatet er stadig flot.

30 de marzo de 2022

Respuesta de Cosborg

Kære Louise, tusinde tak for dine 5 flotte stjerne til vores fodpleje sæt. Dejligt at høre, at du både kan se og mærke en forskel på dine fødder. Bh Team Cosborg

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering, og super gode produkter.

30 de marzo de 2022

Respuesta de Cosborg

Tusinde tak for din fine anmeldelse Marianna:-). Rigtig god dag. Bh team Cosborg

Lover gratis produkter

Lover gratis produkter, som aldrig ankommer.

28 de marzo de 2022

Respuesta de Cosborg

Kære Charlotte, Vi er da kede af, hvis du ikke har modtaget vores Gratis HandCare, som medfølger, når man køber for 399 kr. på cosborg.dk. Gerne send din ordrebekræftelse til support@cosborg.com, så tjekker vi op på det. God dag. Bh Team Cosborg

Cosborg fingercreme

Jeg har prøvet Cosborgs fingercreme, og den reducerede rigtig mange af mine revner på fingerspidserne. Den hjalp også på det ru sandpapirs agtig hud jeg havde mellem fingerne og over knoerne.
En rigtig nem creme at smøre ud og den trænger hurtigt ind.

23 de marzo de 2022

Respuesta de Cosborg

Kære Lise-Lotte, hvor dejligt at læse, at Cosborg FingerCare har afhjulpet dine revner på fingerspidserne, og de ru overflade på dine knoer og mellem fingerne. Skøn dag til dig. Bh Stine fra Cosborg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er fuld tilfreds med både levering og…

Er fuld tilfreds med både levering og produkterne fra Costborg. Finger Care cremen er super til mine tørre fingre er også glad for shampooen med B12 vitamin.

20 de marzo de 2022

Respuesta de Cosborg

Kære Jette, tusinde tak for din flotte anmeldelse af Cosborg FingerCare og Derma B12 shampoo. Bh Stine fra Cosborg

Ingen synlig virkning

Ingen synlig virkning efter brug af Pretty Legs creme og Tabs i knap 2 måneder. Spild af penge - desværre!

19 de marzo de 2022

Respuesta de Cosborg

Kære Bente, tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at PrettyLegs ikke har haft den ønskede effekt på dine ben. God dag. Bh Stine fra Cosborg

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.