2,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,8

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

One day shipping is a lie

Be careful buying from here. I purchased a book that would supposedly arrive in a day. It has taken more than a week, with no updates or option to cancel it on the website. That’s incredibly irresponsible considering students order these books for their lessons and personally I’ve missed several lessons due to their lack of intention on fulfilling their orders.

11 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een onvriendelijke telefoniste en zeer onprofessionele afhandeling.

Mijn dochter heeft een fysiek lesboek besteld bij Coutinho. Ze kreeg hierbij ook een link, waarvan ze dacht dat het een link was naar de digitale versie van dit boek, hetgeen nogal eens voorkomt. Hiervoor, kreeg ze te kennen, moest ze een account aanmaken. Dit heeft ze gedaan, uiteraard op haar persoonlijke e-mailadres. Hierna bleek dat het aanmaken van dit account niet was voor een digitale versie van het boek, maar voor een aanvullende digitale lesmethode behorende bij het fysieke boek. De digitale versie is blijkbaar wel verkrijgbaar, maar moet dan apart aangeschaft worden. Omdat mijn dochter wel echt de digitale versie wil wou ze die bestellen en haar eigen fysieke versie van het boek inclusief aangeschafte digitale lesomgeving doorverkopen. Ze kan ook aantonen dat het boek echt zeer recent gekocht is en dat er dus niet gewoon een gebruikt tweedehands boek door verhandeld wordt. Een klasgenoot wil het wel overnemen met korting, maar dan is het wel zo makkelijk dat de digitale lesomgeving dan op haar e-mailadres komt. Dus mijn dochter gebeld naar Coutinho en netjes de situatie uitgelegd en gevraagd of het e-mailadres dat gekoppeld is aan het account van haar gewijzigd kon worden naar dat van haar klasgenoot. Mocht niet alleen als het gewijzigd moest worden naar een e-mailadres dat van mijn dochter zelf is. Mijn dochter kwam bij me met het hele verhaal en vertelde me hoe onvriendelijk en chagrijnig ze behandelt was. Ik dacht, er zal wel een misverstand zijn dus laat ik het nog eens in alle redelijkheid proberen. Ik kreeg exact hetzelfde te horen van dezelfde vrouw die vanaf de start van het gesprek al meteen erg onvriendelijk reageerde. Nog geprobeerd de angel eruit te halen en uit te leggen dat het gewoon om een foutief aangeschaft boek ging, maar ze was niet geintereseerd in een klantvriendelijke oplossing en was al dermate geërgerd dat er geen normaal gesprek en overleg meer mogelijk was. Waar je coulance zou verwachten in een situatie van een miskoop krijg je alleen een tegenstribbelende telefoniste die ook nog eens zegt: "Er had door uw dochter ook gevraagd kunnen worden of het boek geretourneerd mocht worden". Ik gaf aan dat het al uit de folie was, maar vroeg of het anders wel geretourneerd had mogen worden. Nee was het antwoord. Maar waarom dan dit aandragen? Zeer klantonvriendelijk handelen. Deze buitengewone klantonvriendelijke telefoniste mag wel eens een cursusje klantvriendelijkheid gaan volgen.

24 de febrero de 2025

geeft geen geld terug

Gisterenavond heb ik het boek "Samen Lezen" online gekocht, in de verwachting dat de leesgedeelten uit het boek ook online beschikbaar zouden zijn. Na de aankoop ontdekte ik echter dat deze leesgedeelten niet online staan, wat voor mij de voornaamste reden was om het boek te kopen.

Ik vind dat de informatie op de website onvolledig was, wat tot deze misverstand heeft geleid. Als bewijs heb ik een screenshot bijgevoegd van de misleidende informatie. Hoewel het bedrag van 10 euro voor mij niet doorslaggevend is, vind ik het belangrijk dat onrechtvaardigheden worden voorkomen en dat anderen niet hetzelfde probleem ervaren.

14 de octubre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.