Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Frisk og venlig medarbejder i covercity på Odense banegård. Efter mit tog blev forsinket gik jeg ind for at kigge lidt, så tænkte jeg det var på tide at få skiftet mit ødelagte panzer glas. Virkelig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var inde i Covercity på Banegården Odense, og blev mødt af en især imødkommende og rar mand. Mit lightning port var stoppet med at virke. Dette tog manden sig af uden problemer. Efter 1 minut var... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stod med et problem hvor telefonen ikke kunne lades, andre steder kom med pris for hvor meget det skulle koste, ikke nogen realt info om hvad der var galt, gik forbi Covercity odense, bare for at pris... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,5

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk service og pris

Fik ny skærm på min ødelagte telefon så jeg kunne overføre data til den nye. Det blev ordnet hurtigt og professionelt. Fantastisk service og pris.

2 de abril de 2023

God oplevelse, fin service

I butikken i Assens blev jeg budt velkommen af en meget venlig og imødekommende ekspedient. Jeg forklarede hvad problemet med min telefon. Han begyndte straks at løse opgaven. Mens jeg stod og ventede hørte jeg at en kunde, som var kommet før mig, blev budt kaffe. (God stil)
Fem minutter jeg var kommet, var min telefon klar.
Meget fin service.
Kan anbefales.

20 de febrero de 2023

FREMRAGENDE

Jeg syntes det var fremragende kunde service hurtigt og nemt folk var flinke og søde og ham manden med det lange skæg han var vanvittig hurtig til at skifte mit panserglas

5 de febrero de 2023

Elendigt….

Jeg købte 2 adaptor til vores tur til London fredag d 10 juni til 300,-
De virkede ikke - faldt ud af stikkontakten på alle stikkontakter vi brugte i London. Tænkte fint nok de kan jo lovmæssigt returneres jvf. reklamationsretten.

I går, d 14 juni, forsøger jeg at returnere dem, da de jo ikke virker når de falder ud af kontakten.
Ekspedienten nægter at tage dem retur da de sidder fint i hendes kontakt.
Hun bliver uforskammet og meddeler at hendes chef er nødt til at godkende det men han først kan komme i dag, d 15, hvor os alm mennesker er på arb.

Jeg er målløs over den manglende service og kan på INGEN måde anbefale denne butik til nogen.

Humbug og svindel - elendige produkter der mere minder om billig plastik købt på Wish.

15 de junio de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Produkter lever ikke op til det de bliver solgt til

Forsøgte at købe et multiladekabel med android quick charge. Efter at have prøvet 3 kabler, hvor de var venlige nok i ombytningen (over en uges tid), erfarede jeg at ingen af deres kabler der er rated til quick charge rent faktisk kan levere. Endte med at bytte til beskyttelsesglas, da de ikke kunne returnere, da de selv havde smidt den emballagen ud dagen før, hvor jeg var der inde....

Beskyttelsesglas kostede mig 200 kr, meget billig type med UV, hvor sprit kluden var tøret ind....

De virker flinke nok, og nogle giver også en god service. Deres produkter holder ikke hvad de lover dog....

28 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De smadrer din telefon, og scammer penge ud af dig

Sendte min telefon ind for at blive repereret og modtog en ikke repereret telefon i endu være stand end da jeg sendte den ind, og samtidig løg de for at prøve at suge flere penge ud af en. Prøvede at bilde mig ind de havde sat en skærm på som ikke passer til min telefon fordi de slet ikke er sammen model. Idioter, rent fup og scam og så prøver de at få dig til at føle det er ens skyld

30 de marzo de 2022

P1s og l()rt

P1s og l()rt
Fejl i være beskrivelser og personalet tager det ikke tilbage. Meldt til politiet for fup og ja det kan man godt :)

2 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Advarsel: Sælger ulovlige kopivarer!

Købte hvad jeg troede var en Apple-oplader (som endda viste sig at være dyrere end på Apples egen hjemmeside). Den hylede, når den var tilsluttet stikkontakten, og skriften/trykket på opladeren var heller ikke identisk med den ægte vare.

2 de diciembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.