Información sobre la empresa

1. Tienda de deportes de invierno

Información proporcionada por diversas fuentes externas

CRAFT - Løb - Cykel - Ski - Beklædning

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,9

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lang leveringstid

Lang leveringstid gjorde at jeg annullerede min bestilling af en håndleds skinne som jeg skulle bruge relativt akut. Havde intet hørt efter 7 dage, efter henvendelse vendte de dog hurtigt tilbage og skrev at de ikke selv har et lager og at varen netop var leveret hos dem. Jeg valgte dog stadig at annullere ordren, da jeg syntes at leveringstid / betingelser ikke fremgår tydeligt nok i købsforløbet. Hvorfor ikke bare skrive at der er 5-10 dages levering på alle varer inden man får trykket køb?

10 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice ved leveringsproblemer

Bestilte noget tøj, som GLS ikke evnede at levere. Kontaktede derefter Craftshop og kom i kontakt med Lasse, som reagerede meget hurtigt ved at tage kontakt til GLS og aftale ny levering. Meget venlig, kompetent og imødekommende kundeservice. Nu er det spændende, om de kommer denne gang, men hvis ikke, falder det tilbage på GLS.

Den eneste grund til at den femte stjerne mangler er, at GLS er den eneste mulighed for levering, og da jeg har haft flere dårlige oplevelser med dem, trækker det ned.

31 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Amatører

Amatører.

Bestiller mandag og torsdag har jeg inter hørt. Sender forespørgsel om status på order. Svaret er “Modellen er desværre ikke til at skaffe pt. Jeg beklager at jeg ikke fik givet dig besked herom lidt før.”

Handler der ikke igen.

18 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik rigtig fin hjælp til ombytte af et par trøjer ifm. en reklamation.
Havde nogle nye trøjer efter et par uger.
Bruger gerne craftshop.dk igen.

13 de septiembre de 2023

craft wonderful

amazing online supply store for the people needing quick delivery as much as many choices. Have a look when you get a little time for this is quite the place.

25 de julio de 2016

Bedste service!

Jeg skulle have nye cykelbukser, og var blevet brændt af, af en anden leverandør. Af omveje fik jeg at vide, at jeg kunne prøve at kontakte craftshop.dk.
Jeg kontaktede dem, og fik kontakt til Torsten, som efter at hevet i nogle tråde fik dem hjem fra Norge, og 1½ uge senere blev de leveret hos mig. Jeg har virkelig været så tilfreds med forløbet, betjeningen og servicen. Jeg kan kun anbefale dem til andre!

4 de junio de 2014
Valorada con 2 estrellas sobre 5

2 dårlige handler

Jeg har nu to gange handlet hos craftshop.dk.

Første gang glemte de at sende mig et ud af de to par boxershorts jeg havde købt. De sendte dem dog efterfølgende på opfordring.

Anden gang (hvor jeg desværre havde glemt at jeg havde handlet der første gang) havde de ikke det pandebånd liggende på lager jeg havde bestilt (hvorfor skriver de ikke det på hjemmesiden???) og de sendte derfor en mail og spurgte om det var ok at de sendte alle varer (hvilket inkluderede et par nye boxershorts) når de havde fået pandebåndet. Ok med mig...

Hvorefter jeg modtog et par boxershorts og en håndskreven notits om at pandebåndet var udgået af sortiment! Så jeg havde altså betalt næsten 40% ekstra for et par shorts pga. forsendelsesomkostninger.

For at det ikke skal være løgn, havde de på regningen skrevet "Forsendelse: 60 kr" og de havde sendt det med et brev frankeret med 18,50 kr... Jeg er ikke inde i reglerne, men det må da være grænsende til snyd...

9 de octubre de 2010

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.