Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

FANTASTIC EXPIRIENCE! Incredible service (also in english), thorough guidance about the menu and concept. Super friendly,helpful and attentive staff. The food was amazing and we got helpfull ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle du komme forbi Sønderborg, så skal du gøre dig selv en kæmpe tjeneste og booke bord hos CurryLeaves. Sikke en service,❣️ der er rundtur ved buffeten, hvis man ikke har været her før, der bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik leveret buffet til min datters konfirmation med to forretter, fire hovedretter og forskellige saucer. Vi og gæsterne synes det var virkelig lækkert og meget autentisk. Og det hele var meget pro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse hos Curry Leaves i Sønderborg! Kvalitet og perfektion i hver eneste ret – og en atmosfære i topklasse. Jeg har prøvet tamilsk/indisk mad mange steder, fra de bedste restauranter... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastic for everyone!

Amazing food and fantastic service. Felt spoiled and pampered by the super nice owner.
Fair prices and authentic food.
Suitables for carnivore, vegetarian and vegan!
We will be back for sure.
F&C

17 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste indiske mad vi har fået

Den bedste indiske mad vi har fået. Lavet fra bunden med udsøgt smag og stor variation. Samtidig virkeligt sødt personale med meget god personlig betjening. Hyggelig snak ved bordet. Tak for en skøn oplevelse.

9 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uhyre velsmagende mad og personlig betjening

En dejlig overraskelse. Vi var egentlig på vej væk fra restauranten, da det så ud som om der kun var buffet. En gæst på vej ind roste restauranten til skyerne. Vi gik derfor ind og blev mødt af et imødekommende personale. Vi fik smagsprøver så styrken på maden var efter vor smag. Parret bag ved os fik en suppe, som kokken (tror vi) straks gav os en smagsprøve på. Vores a la carte mad smagte virkelig godt. Det er klart den bedste indiske restaurant vi har prøvet.

7 de abril de 2022

Fantastisk betjening og mad

Fantastisk betjening. Tjeneren gav et godt overblik over menukort og buffet, så det var let at vælge. Tjenerne var meget opmærksomme på at samle brugte tallerkner og hele tiden være tilgængelige.
Vi fik buffet. Maden var super lækker med rigtig mange smagsnuancer og meget at vælge i mellem.
Hyggelige omgivelser.
Den venlige ejer kom ind, og spurgte om vi var tilpas.
Kan varmt anbefales.

4 de noviembre de 2021

Curry Leaves

Curry Leaves, er en lille perle i Sønderborg, der har fantastisk dejlig og velsmagende mad, og en forrygende god service. Curry Leaves er blevet en af vores yndlings restauranter i Sønderborg, og de fortjener den største ros. De får de største anbefalinger fra os.

8 de agosto de 2021

Absolut verdensklasse mad.

Dette var den bedste mad oplevelse jeg har haft i mange år. Både min kone og jeg har spist på mange restauranter så vi kan måske anses som ret besværlige at lave mad for. Både maden og den personlige service her er fremragende og de har overskud til at tilpasse retter på a la carte menuen efter smag. Absolut flere besøg vær.

7 de agosto de 2021

Skøn mad

Skøn mad, og stort udvalg
Virkelig virkelig lækkert
Enormt sød og imødekommende betjening
Vi havde den dejligst aften

3 de agosto de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækker indisk mad i Sønderborg

På miniferie i Sønderborg besøgte jeg denne restaurant. Betjeningen er i særklasse og der er ingen grænser for venligheden. Maden indisk, når det er bedst. Eneste dårlige oplevelse var håndteringen af take away kunder og andre, som kom ind i restauranten. De bør ledes udenom buffeten, så de ikke står midt i det hele.

18 de julio de 2021

Helt utroligt lækkert

Helt utroligt lækkert.
Har været på Curry Leaves et par gange i år, og tilbage i 2018, og det bliver bare ved med at være rigtig godt!
Personalet er SÅ imødekommende og venlige, og maden er den bedste indiske mad jeg har smagt i Danmark.

10 de julio de 2021

Helt perfekt 😊

Vi var 7 mennesker til middag den 28.5., lige efter Corona genåbning. Virkelig skøn oplevelse med super betjening og ditto mad. Kan kun anbefales!

23 de junio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Autentisk betjening med oprigtig…

Autentisk betjening med oprigtig indlevelse. Både venlig, imødekommende og meget professionel. Små smagsprøver inden serveringen, så vi kunne smage hvor stærkt vi ønskede Butterchicken fra kortet, er bare en lille men vigtig detalje.
Mango Lassi var helt vildt god.
Stedet kan varmt anbefales, og helt klart et sted vi vil besøge igen.

30 de mayo de 2021

Super betjening

Super betjening. Både venlig, imødekommende og meget professionel. At de kommer med små smagsprøver inden serveringen, så vi kunne smage hvor stærkt vi ønskede maden, er rigtig godt.
Mango Lassi var helt vildt god.
Vi kommer helt sikkert igen, og tager gerne flere lokale med.

15 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En unik oplevelse til smag og sind.

Curry Leaves er unikke, for deres udvalg er til en hver smag, som har lyst til at gå på opdagelse i det indiske køkken. Take away udvalget er fint, med et godt og enkelt udvalg. En vidunderlig atmosfære i restauranten, og med en familiær og hjertelig betjening, som er svær at undvære.

2 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid lækker mad og super service.

Altid lækker mad og super service.
En enkelt gang har en ret ved en fejl været forbyttet, men de kom hjem til os med den forkerte ret, samt en overraskelse.
Kan man forlange mere.
Jeg vil til enhver tid anbefale Curry Leaves.

24 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super og altid smilende betjening

Super og altid smilende betjening, rigtig god mad, og klar til tiden.

Denne gang Vindaloo og lammekødscurry. Med Mango Lassi, selvfølgelig. Mango Lassi hos Curry Leaves er noget helt specielt og man bliver hurtigt forvænt.

26 de marzo de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.