Dahl Pedersen A/S Opiniones 2246

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sælger Palle Thaagaard i Viborg var meget imødekommende ved første besøg. Han har været utrolig hjælpsom under hele forløbet . Er rigtig stor anbefaling herfra.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så god en oplevelse at handle bil ved Volvo i Viborg, kæmpe ros herfra, kan varmt anbefales til andre. Stor personlig tak til Jesper for en rigtig god handel hele vejen igennem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en rigtig sød og venlig sælger. Han gav sig god tid til at oplyse om el bilen. Dog en skuffelse da der 1 time før vi skulle afhente blev vi ringet op om vi kunne vente med afhentning da bi... Ver más

Información sobre la empresa

5. Concesionario Volvo

Acerca de Dahl Pedersen A/S

Escrito por la empresa

Tak for din anmeldelse
Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at bedømme dit besøg i vores Dahl Pedersen A/S. Tilfredse kunder er det overordnede mål for virksomheden og vore medarbejdere. Tilfredse kunder er nemlig forudsætningen for at kunderne kommer igen og taler positivt om os, hvilket er grundlaget for hele firmaets eksistens nu og i fremtiden.

'Så er du sikker'
Udtrykket 'Så er du sikker' omhandler ikke kun at køre i sikre biler. Det repræsenterer en følelse af tryghed og tillid, uanset om du besøger vores værksted eller køber bil. Hos Dahl Pedersen A/S omfatter 'Så er du sikker' den oplevelse, vores kunder har, når de handler med os eller får serviceret deres biler. Det handler om at føle sig i trygge hænder, vide at vores team af eksperter er der for at vejlede dig gennem alle faser af dit bilejerskab. Hos os gør vi alt, hvad vi kan, for at du får en problemfri og tryg oplevelse.

Om Dahl Pedersen A/S
Dahl Pedersen A/S blev grundlagt i 1928 og har dermed næsten 100 års erfaring fra bilbranchen. I dag forhandler vi bilmærkerne Volvo, Renault og Dacia fra vores lokationer i Skive, Viborg og Holstebro.

Renault
Dahl Pedersen A/S har været autoriseret forhandler af Renault siden 1982. Renault var pionerer indenfor elbiler med Renault Zoe og har for nyligt lanceret Renault Megane E-Tech Electric og Renault Scenic E-Tech Electric (Car of the Year 2024).

Dacia
Dahl Pedersen A/S har været autoriseret forhandler af Dacia siden mærket blev introduceret herhjemme i 2013. Dacia er indbegrebet af 'Value for Money'. I år lanceres den nye Dacia Duster, som er en større SUV i et sporty design.

Volvo
Dahl Pedersen A/S har været autoriseret forhandler af Volvo siden 1956, og er dermed Danmarks ældste autoriserede Volvo forhandler. De seneste år har Volvo for alvor gjort sit indtog i Premium-segmentet, hvor nogle af de mest populære modeller elbilerne Volvo EX40 og Volvo EX30.

Erhvervsløsning - Renault Pro+ Expert

Renault Pro+ Expert er et spændende og professionelt koncept, der har til formål at sikre, at forretnings og flådekunder kan finde alt hvad de behøver på ét sted og kan få hjælp, når de har brug for det.

Dahl Pedersen A/S i Viborg er ét af i alt 7 Renault Pro+ Expert centre i Danmark. Renault Pro+ Expert bygger på 3 hovedprincipper:

- Salgs- og serviceteams med indgående viden om, forståelse for, og fokus på, erhvervslivets behov

- "One stop shop" for salg, finansiering og serviceløsninger, hvor der tages højde for alle erhvervslivets mobilitetsbehov.

- Vore 12 erhvervskundeløfter:

1. 100% fokus på dig som erhvervskunde både ved salg og service.

2. Vores personale er specialister i salg af varebiler, indretning og tilbehør.

3. Et omfattende udvalg af udstillede varebiler, heriblandt chassisversioner.

4. Prøvekørsel af et stort udvalg af varebiler uden forudgående aftale.

5. Tilbud inden for 48 timer baseret på dine specifikke behov (gælder også specialopbygninger).

6. Du får en personlig kontaktperson på værkstedet.

7. Vores værksted kan håndtere varebiler på op til 5 tons totalvægt.

8. Udvidede åbningstider på værkstedet for erhvervskunder.

9. Diagnose inden for 1 arbejdstime uden tidsbestilling.

10. Serviceeftersyn inden for 8 arbejdstimer uden tidsbestilling.

11. Inden for 4 arbejdstimer gives pristilbud på reparation inkl. tidsramme.

12. Mulighed for erstatningsbil ved værkstedsbesøg.

På Pro+ Expert værkstedet i Viborg tilbyder vi derfor, at varebilskunder kan kontakte værkstedet direkte. Ring til Denis Nielsen på tlf. 96 15 38 14 for at bestille tid til service eller reparation. Uden for normal åbningstid bliver der viderestillet til et vagtnummer.

Læs mere her: http://www.dahlpedersen.dk/varebiler/renault-proplus

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig god service

Virkelig god service, OG min bil havde en fin rød sløjfe på da jeg sku hente den😍sælger var rigtig sød og god til at fortælle om bilen i et niveau jeg ku forstå.

10 de abril de 2026

Danmarks bedste!

Jeg har endnu engang fået en helt exceptionel god service hos Dahl Pedersen i Viborg.

Danmarks bedste bilforhandler og værksted. Basta!

14 de abril de 2026
Opinión espontánea

Tryghedsskabende overgang til elbil

Jesper Hvas var meget kompetent ved aflevering af bilen. Han sørgede for at vi blev sat grundigt ind i alle aspekter af de nye funktionaliteter der er ved at køre elbil. Vi fik en god pris for den gamle bil, selv om den havde en alvorlig defekt og fik desuden en månebil indtil den nye var klar. Desuden var det en meget behagelig dialog som foregik i en positiv atmosfære og ikke uden humor, hvilket også var med til at gøre det til en god oplevelse. Det er fjerde gang vi køber bil hos Dahl Pedersen i Viborg, og hver gang har det været til vores fulde tilfredshed.

28 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en rigtig sød og venlig sælger.

Det var en rigtig sød og venlig sælger.
Han gav sig god tid til at oplyse om el bilen.
Dog en skuffelse da der 1 time før vi skulle afhente blev vi ringet op om vi kunne vente med afhentning da bilen alligevel ikke var klargjort.
Ægtefælle havde taget fri fra job så vi sammen kunne modtage bilen med alt det vi begge skulle have koblet sammen på tlf og bil.
Vi hentede så bilen og den skal så tilbage til værkstedet til en ny klargøring.

24 de marzo de 2026

Super god service

Super god service. Lytter til kundens behov. Grundig gennemgang af bilen, både i forbindelse med valg, køb og afhentning. Kan kun anbefale at handle bil hos Dahl Pedersen Viborg.

26 de marzo de 2026
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.