lækker pizza og store durum
Mega lækker pizza, og deres durum er bare KÆMPE…det bedste i Aalborg ⭐️⭐️⭐️⭐️ you need to try that
Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
They’re selling scam pizzas.
‘Byg selv pizza’ paid for pepperoni, mushrooms and jalapeños. Received 10 jalapeños, 8 very thin mushroom slices and 8 slices of pepperoni. It barely covered each slice. The pizza was 85% cheese pizza. And it cost over 100kr.
Disappointed & not impressed.
Har købt mad hos Dakos i over 5 år og de er altid sød og venlig og laver god mad. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har brugt Dakos meget. Altid god Pizza. Frokost pizza til 49. Samme gode service af de efterhånden ældre herrer.
Vi har bestilt mad fra Dakos gennem de seneste 2 år og har egentlig aldrig oplevet større problemer, udover det sædvanlige man oplever fra et pizzaria med fart på.
I dag bestiller vi og forventer samme kvalitet, som alle andre gange vi spiser der. Til gengæld får vi 7 stykker mad, hvoraf kun 1-2 af tingene var acceptabelt, men levede overhovedet ikke op til standarden.
Vi ringer så til Dakos og forsøger at få styr på situationen, men bliver mødt af en sur kvinde i telefonen, der ej ønsker at hjælpe på nogen måde. Hun ender med, efter en kort snak at smide røret på og afslutte samtalen meget professionelt. Vi beslutter os for at ringe tilbage og får her at vide, at frokost tilbud ikke er det samme mad man får, såfremt man bestiller udenfor frokost-tid. Som hun selv siger i telefonen, får man ikke ligeså meget fyld på/i sin mad (tomat, salat, kebab m.v.) når man bestiller i frokost-tid.
Hun virker utroligt ligeglad, når vi fortæller om vores oplevelse med maden og dens kvalitet og svare kun "o-k".
Vi bestiller hvert fald aldrig fra Dakos igen.