DanExplore Opiniones 1013

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og hjælpe til at sammen sætte en mega fed rejse der opfyldte alle de kraft jeg stillede til ferie og alt kørte på skinner fra første mail til jeg kom hjem til Danmark igen. Super god... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har booket vores rejse hos Danxplorer og har fået en virkelig god og venlig betjening hele vejen igennem. De er meget kompetente og gode til at vejlede, så man føler sig tryg i hele proces... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danexplore har fra start til slut været søde, hjælpsomme, professionelle, og hurtige til at svare på mails. De er meget kompetente og hjælper og guider i valg af steder og hoteller. Vi skulle rejs... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de excursiones
  2. Vacaciones de esquí
  3. Operador de excursiones
  4. Agencia de viajes

Acerca de DanExplore

Escrito por la empresa

Personlige rejser siden 2009

Siden 2009 har DanExplore sammensat personlige rejser til rejselystne danskere.

Vi har selv rejst verden tynd, og siden 2009 har vi drevet rejsebureau med fokus på spændende oversøiske rejsemål og afsæt i vores egne erfaringer. Vi har igennem årene betjent tusindvis af rejselystne kunder med inspiration, sparring og planlægning af lige præcis deres drømmerejser rundt på kloden.

Vi tror på, at konkret erfaring og gode råd er guld værd, når det handler om at komme trygt på farten og godt hjem igen. Vi foretrækker en personlig snak med vores kunder og sætter tid af til at få en klar fornemmelse af hver enkelt kundes drømme, ideer og forventninger til rejsen. Vi anbefaler aldrig rejsemål – eller planer – vi ikke kan stå 100% inde for og bruger den tid, der skal til for vende alle ideer og muligheder, så kunden får mest muligt ud af rejsebudgettet.

Vi er noget nær ”verdensmestre” (vi er jo fra Jylland) i alt det praktiske omkring rejse, logistik og indkvartering –men vi har også blik for alt det herlige, der skal sættes ind på oplevelseskontoen. Hos os stopper god kundeservice ikke bare, når flyet er lettet, for vi ”er med” hele vejen fra afgangs- til ankomsthal.

Vi sætter en ære i at få alt til at spille så gode mennesker trygt drager glade ud på personlige rejseeventyr og kommer endnu gladere hjem opfyldt af wauw-oplevelser, store smil, gode historier og med lysten til snart at komme afsted på eventyr igen.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Godt rejse selvskab

Super god service og hjælpe til at sammen sætte en mega fed rejse der opfyldte alle de kraft jeg stillede til ferie og alt kørte på skinner fra første mail til jeg kom hjem til Danmark igen. Super god oplevelse

13 de abril de 2026

Hej Christian

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at høre, at alt bare spillede, og at du oplevede god sparring hele vejen igennem 😁 Det er lige sådan, vi gerne vil have, det skal være for vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨

Fantastisk rejseoplevelse med DanExplore – alt fungerede 100%

DanExplore har leveret en helt igennem fantastisk rejseoplevelse for vores familie (2 voksne og 2 børn på 6 og 8 år). Fra starten af lyttede til vores ønsker og behov. De har stor erfaring med familierejser og en imponerende indsigt i, hvad der fungerer – og ikke fungerer – når man rejser med børn.
De sammensatte den helt perfekte rejse for os til Singapore, Malaysia og Borneo, hvor alt fungerede perfekt, og intet var overladt til tilfældighederne. Hele turen var gennemtænkt ned til mindste detalje, hvilket gav os ro og overskud til bare at nyde rejsen som familie.

Da krigen i Mellemøsten pludselig gjorde vores oprindelige flyrute via Doha usikker, viste DanExplore virkelig god service og gjorde en enorm indsats for at finde en løsning og få os afsted alligevel. Nogle intense dage med mange opkald og hurtige beslutninger gjorde vi kom afsted alligevel. De eneste ændringer var, at vi skulle rejse én dag tidligere og at vi måtte ændre slutdestination til Hong Kong.

Vi har hele vejen igennem følt os i utrolig gode hænder, og der har været flere dygtige og engagerede medarbejdere involveret i vores sag. Engagement, professionalisme og oprigtig interesse for vores tur.

Vi kan på det varmeste anbefale DanExplore og vil uden tøven bruge dem igen. En stor tak for en uforglemmelig rejse.

19 de marzo de 2026

Kære Kristoffer

Tusind tak for din meget grundige og varme anmeldelse – det er virkelig en fornøjelse at læse 😊

Det betyder meget for os, at I følte, at der blev lyttet til jeres ønsker som familie – og at I havde tid og overskud til nyde rejsen og oplevelserne sammen.

Og så er vi selvfølgelig ekstra glade for, at det hele lykkedes – trods krigen i Mellemøsten. Det var nogle intense dage for jer – og for os – men netop i sådan en situation er det vigtigt, at der bliver handlet hurtigt, og at I føler jer godt taget hånd om.

Tusind tak for tilliden og for jeres anbefaling. Det betyder virkelig meget – og vi glæder os til at kunne hjælpe jer på nye eventyr igen en anden gang.

Hjælp hele vejen

Min familie og jeg havde planlagt en rejse til New Zealand i gennem længere tid. Dagen før afrejse lukkede flyruten ned pga. situationen i Mellemøsten. Herefter blev vi ganske enkelt “taget i hånden” hele vejen frem og tilbage. Vi fik nogle gode ombookninger, så vi kunne nyde vores rejse, stort set som planlagt. Vi føler os særdeles godt behandlet. Jeg har købt rejse ved DanExplore før og ved godt hvor jeg køber en pakkerejse igen. 10 stjerner herfra.

1 de marzo de 2026

Kære Hanne

Tusind tak for din anmeldelse – den betyder virkelig meget for os 😊

Det var en helt særlig situation, I stod i lige op til afrejse, og derfor er vi også rigtig glade for at høre, at I følte jer taget i hånden hele vejen. Især i sådan en situation, er det vigtigt for os, at man ikke står alene, men har nogen i ryggen.

Hvor er det dejligt, at I fik en god rejse til New Zealand og kunne nyde den næsten som planlagt.

Og tusind tak for tilliden – både denne gang og tidligere. Det tager vi bestemt ikke for givet 🤗

Super service.

Vi har booket vores rejse hos Danxplorer og har fået en virkelig god og venlig betjening hele vejen igennem. De er meget kompetente og gode til at vejlede, så man føler sig tryg i hele processen.

Det, der især gør Danxplorer til vores foretrukne rejsearrangør, er deres store personlige erfaring med destinationerne. De har selv været mange af stederne, og det mærkes tydeligt i deres rådgivning. Vi fik værdifulde og konstruktive input til både valg af hotel og oplevelser, som har gjort en stor forskel.

Det er bestemt ikke sidste gang, vi benytter Danxplorer – vi har også haft gode oplevelser med dem på tidligere.

10 de abril de 2026

Respuesta de DanExplore

Tusind tak, Jesper – det er virkelig en fornøjelse at læse din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du oplever både tryghed og god, personlig vejledning hele vejen igennem – og især at vores egne erfaringer med destinationerne kan mærkes og gøre en forskel for jeres rejse. Det er netop det, vi gerne vil bidrage med, når vi hjælper med at skræddersy den helt rigtige oplevelse.

Hvor dejligt også at høre, at I vender tilbage til os igen – det tager vi bestemt ikke for givet 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service, nem at komme i kontakt med dem og god til at følge op på diverse spørgsmål man har.

Respuesta de DanExplore

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget at høre, at du har oplevet god service, og at det har været nemt at komme i kontakt med os undervejs.

Og så håber vi selvfølgelig, at vi næste gang kan gøre os fortjent til den sidste stjerne også 😊 Du må endelig sige til, hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre – det tager vi med os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danexplore leverer varen hver gang

Danexplore leverer varen hver gang. Alt klapper bare. Det er ikke sidste gang vi rejser med dem.

9 de abril de 2026

Respuesta de DanExplore

Tusind tak for de søde ord! 🌟 Det betyder virkelig meget for os at høre, at alt gik som det skulle – det er præcis det, vi stræber efter hver gang. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer på næste rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God rejseoplevelse i Kenya.

Godt arrangement. God rejsebeskrivelse. Gode overnatningssteder. Top oplevelse.

Respuesta de DanExplore

Tusind tak for tilbagemeldingen Karsten 🙏 Hvor er det godt at høre, at det hele hang sammen.

Kenya er et sted, der giver meget, hvis man er åben for det – og det lyder som om, I fik det hele med 😊

Fantastisk rejsebureau

Vi skulle rejse en uge efter bombningerne i Iran begyndte og vi blev ringet op allerede dagen efter bombningerne var begyndt, hvor vi fik at vide at de var opmærksomme på at vi skulle afsted og de ville gøre alt for at vi kom afsted. Dagen efter blev vi ringet op igen og fik at vide at vi var blevet ombooket.
Danexplore har fuldstændig styr på det og vi har følt os trygge og taget i hånden hele vejen. Alt på rejsen gik som planlagt og det var en fantastisk rejse.
Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

6 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Sarah 🤍

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I har kunnet tage afsted med ro i maven – især i en situation som den.

Det er netop dér, vi lægger vores største fokus: at være på forkant, reagere hurtigt og sikre, at I stadig kan rejse trygt, selv når verden omkring ændrer sig.

Hvor er det dejligt at høre, at det hele faldt på plads, og at I fik en fantastisk rejse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu en gang har DanExplore arrangeret…

Endnu en gang har DanExplore arrangeret en fantastisk rejse til Thailand med ø-hop for os. Tak for hjælpen Kristoffer.

21 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Simone 😊

Hvor er det dejligt at høre, at I endnu en gang har haft en fantastisk rejse – og at ø-hop i Thailand ramte plet 🌴

Tak fordi I rejser med os igen.

Fantastisk rejseoplevelse med DanExplore og Troels

Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med DanExplore og rejsekonsulent Troels Hedelund ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Troels har stået for al logistik, planlægning og intern transport – og det har fungeret fuldstændig gnidningsfrit. Alt fra afhentninger til overgange mellem destinationer har været nemt og velkoordineret. 👌🏻👍🏻🙏🏻

Vi er faktisk stadig afsted, og servicen stopper ikke der – Troels har netop hjulpet os med booking af ekstra bagage til hjemturen, hurtigt og uden besvær.

Serviceniveauet har været i top hele vejen igennem. Troels er yderst tilgængelig og imødekommende – og man mærker tydeligt hans erfaring og engagement.

Vores næste rejse er allerede planlagt af Troels – det er vi glade for 🤩👏🏻

Kan varmt anbefales! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tusind tak for de søde ord, Jim 😊

Det er en fornøjelse at læse – og hvor er det dejligt at høre, at det hele spiller, mens I stadig er afsted. Det er præcis sådan, det skal føles.

Jeg giver selvfølgelig rosen videre til Troels 😊 Han går op i detaljerne og i, at tingene fungerer hele vejen.

Rigtig god fornøjelse med resten af rejsen – og vi glæder os allerede til næste gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En godt tilrettelagt tur på safari i…

En godt tilrettelagt tur på safari i Tanzania og efterfølgende uge på Zanzibar. Alt fungerede som forventet og hoteller/logde var med høj standard. Personalet rundt på hele turen var imødekommende og venlige, så alt var som det skulle være.

4 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Jan 😊

Det er dejligt at høre, at jeres safari i Tanzania og opholdet på Zanzibar levede op til forventningerne – og at både lodges og personalet gjorde oplevelsen endnu bedre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er lige kommet hjem efter en…

Vi er lige kommet hjem efter en fantastisk ferie i Thailand. TAK til danexplorer for planlægning af en helt perfekt ferie. ALT klappede, lige fra vi tog hjemmefra til vi var hjemme igen . Vi kan varmt anbefale at tage fat i rejse bureauet

27 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Helle 😊

Hvor er det dejligt at høre, at jeres ferie i Thailand blev så vellykket, og at alt spillede hele vejen fra start til slut – det betyder virkelig meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

DanExplore arrangerede en fantastisk…

DanExplore arrangerede en fantastisk rundrejse til New Zealand med efterfølgende afslapning på et fantastisk resort på Fiji.

Vi ankom til New Zealand en dag før, Trump angreb Iran. Da DanExlore fik ok fra Qatar Airways til at købe nye flybilletter til vores hjemrejse, blev det klaret på få timer, så vi kunne nyde vores sidste feriedage på Fiji.

23 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Peter 😊

Hvor er det dejligt at høre, at jeres rundrejse i New Zealand og opholdet på Fiji blev så vellykket – det lyder som en helt særlig kombination.

Og ikke mindst er vi glade for, at vi kunne få styr på hjemrejsen hurtigt, så I stadig kunne nyde de sidste dage uden bekymringer. Det er netop dér, det skal fungere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt tilfreds med vires valg af DanExplore

Vi købte vores rejse til Australien og New Zealand hos DanExplore. Vi aflevere et oplæg til DanExplore, og de kom med et tilbud som opfyldte vores forventninger.
Vi synes vi har været i trygge hænder, og kan derfor kun anbefale DanExplore.

24 de enero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Gert 😊

Det er dejligt at høre, at vi har kunnet bygge videre på jeres egne ønsker og ramme det, I havde forestillet jer – og ikke mindst, at I har følt jer i trygge hænder hele vejen.

New Zealand

Vi har bestilt vores tur til New Zealand for et år siden, undervejs i processen har vi haft diverse ønsker / ændringer, som vores rejsevejleder har taget positivt og konstruktivt imod.
Lidt små “bump på vejen” dernede og vores rejsevejleder stod klar i kulissen for at hjælpe os.
Vi kan varmt anbefale DanExplore

18 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Jens 😊

Det er dejligt at høre, at I har oplevet både fleksibilitet i planlægningen og opbakning undervejs – også når der opstår små bump på vejen.

Det er netop dér, vi gerne vil være til stede.

Alt gik efter planen

Alt gik efter planen, aftaler blev holdt, transport og andet lige efter det aftalte

9 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Tommi 😊

Det er dejligt at høre, at alt forløb som aftalt, og at det hele spillede undervejs – det er præcis det, vi arbejder for hver dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god hjælp med rejseplanlægning…

Rigtig god hjælp med rejseplanlægning og endnu bedre hjælp da rejsen retur blev mere bøvlet end planlagt. Kan anbefale Danexplore!

10 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse Emil 😊

Det er dejligt at høre, at du har været glad for hjælpen med planlægningen – og ikke mindst, at vi kunne træde til, da hjemrejsen blev mere bøvlet end forventet.

Det er netop dér, det skal fungere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt gik som det skulle det var en…

Alt gik som det skulle det var en rigtig dejlig tur som Danxplore hade lavet til os er 100 procent tilfreds kan kun anbefales.

31 de enero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Jörgen 😁

Det er dejligt at høre, at alt gik som det skulle, og at I havde en rigtig god tur – det er præcis sådan, vi gerne vil have, det skal føles.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De har lavet en perfekt rejseplan ud…

De har lavet en perfekt rejseplan ud fra vores ønsker. Alt spillede. Vi fik brug for hjælp til om bookninger af flybilletter, i forbindelse med hjemrejse, grundet krig i Mellemøsten. Nødtelefon blev svaret, de arbejdede hurtigt og løste vores udfordringer tilfredstillende. Vi fik refunderet de ekstra udgifter, vi havde i den forbindelse. Kæmpe ros

6 de marzo de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Anne Mette 🤍

Det betyder meget for os at høre, at rejsen ramte jeres ønsker – og ikke mindst, at I oplevede, at vi var der for jer, da der opstod ændringer undervejs.

Det er netop i de situationer, det virkelig skal fungere, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer trygt videre og få det hele til at falde på plads.

Tak for de pæne ord – og fordi I rejste med os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

DanExplore får min varmeste anbefaling

Vi har netop været på en helt fantastisk safari- og badeferie arrangeret af DanExplore, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger. Hele turen var skræddersyet præcis efter vores ønsker, og alt fungerede perfekt fra første kontakt til vi var hjemme igen.

Safaridagene var fuldstændig magiske og en oplevelse for livet. Vores guide og chauffør var både utrolig dygtig, tryg, vidende og god til at tilpasse turen undervejs, så vi fik mest muligt ud af hvert øjeblik. Ballonturen over Serengeti var uden tvivl også et højdepunkt — helt ubeskriveligt smukt.

Kombinationen med afslappende dage på Zanzibar var helt perfekt, og alle overnatningssteder var nøje udvalgt og meget gode. Teltcampen var en særlig og autentisk oplevelse, som vi er meget glade for at have prøvet.

Vi sad hele vejen igennem med følelsen af, at der var styr på alt, og at turen passede præcis til os. Jeg vidste egentlig ikke helt, hvilke forventninger jeg havde inden afrejse — men jeg sidder tilbage med en klar følelse af, at de blev mere end indfriet.

En uforglemmelig drømmerejse, som vi vil tænke tilbage på resten af livet. Vi rejser meget gerne med DanExplore igen.

8 de febrero de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Kristina 🤍

Det er en fornøjelse at læse – og hvor er det dejligt at høre, at rejsen har ramt så præcist og endda overgået jeres forventninger.

Safarien i Serengeti, ballonturen i solopgangen og de særlige nætter i teltcampen… det er netop de oplevelser, der bliver siddende længe efter.

Og så er det skønt at høre, at kombinationen med Zanzibar fungerede så godt, og at I hele vejen har haft følelsen af, at der var styr på det hele.

Tak fordi I rejste med os – vi vil meget gerne hjælpe jer afsted igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.