Danielssonbil Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Akta er för denna bilfirma!! Sålde min bil och köpte en bil där ägaren lovade att bilen var i bra skick och skulle minsta lilla fel uppstå så skulle han åtgärda det utan problem! I annonsen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det här är service i toppklass. Jag hade kontakt med Arre på DanielssonBil. Grymt trevlig och bra kille. Skrev på annonsen på tisdagkvällen, på onsdag vid lunch hade han levererat hojen till Sthlm. In... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är mycket nöjda med den service och hjälp vi har fått från DanielssonBil i samband med vårt bilköp. Deras kundfokus och engagemang är tydligt, och de gör sitt yttersta för att säkerställa att varje... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superbra bemött vid första stund. Bytte in min bil och köpte en volvo v60. Dom gjorde en service på bilen innan vi åkte hem!otroligt snabb service! Rekommenderar verkligen denna bilfirma! Lätta att h... Ver más

1. Mercado de automóviles
  2. Agente de automóviles
  3. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Vi erbjuder en trygg, smidig och bra fordonsaffär. För oss är det viktigaste att du som kund ska bli nöjd över ditt köp. Vi utlovar olika garantier för olika fordon. Vi samarbetar med ledande finansbolag för att du skall få bästa möjliga finansiering.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

57 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Gick snabbt & smidigt

Gick snabbt & smidigt, bra bemötande & bra betalt. Sålt två bilar till Danielssonbil lika nöjd varje gång

24 de octubre de 2022

Bästa firman i Örebro län

Jag och min fru var en inne på Danielssonbil och fick hjälp utav Arsalan, vi köpte en bil som vi är väldigt nöjda med. Våran gamla bil tog dom in på förmedlingsuppdrag och hjälpte oss att sälja den blev utlovad att den skulle bli såld inom 7 dagar och som utlovat blev den såld inom 7 dagar. Otroligt bra service våra barn fick fika under tiden vi kikade på bilen. Vi rekommenderar Arsalan på Danielssonbil! jag rekommenderar starkt att ni köper eran bil på Danielssonbil.

19 de diciembre de 2022

Återkommande kund

Återkommande kund,
Har båda köpt och även sålt mina bilar till denna firma, alltid ärliga affärer och de står även för vad de lovar.

Rekomenderas

14 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt Kunniga och trevliga allt från…

Otroligt Kunniga och trevliga allt från första kontakten till och med till efter införskaffandet av bilen. Jag och sambon köpte en V90, vi ringde på en söndag och hade inte så stora förhoppningar i att få återkopplingen då de flesta ej har öppet men vad jag trodde fel, Arsalan tog kontakt med oss, bifogade en offert och 3 timmar senare så stod bilen på uppfarten, en hemleverans på en söndag, bättre blir de inte! Tusen tack för servicen och rekommenderar er starkt.

18 de febrero de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.