Danske Meninger Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danske Meninger er - efter min egen danske mening - et af de bedste forbrugerundersøgelses-"firmaer". Er der sket en fejl, synes jeg den hurtigt bliver rettet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Belønninger. vad fan biller i jer en jeg kan ikke få min Belønninger vis i ikke sender den kode med det nummer som stå på i kammer til at sende det til min e-mail eller ha kan jeg ikke skrive det p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Midt i en undersøgelse kunne jeg ikke komme videre. Skrev til kundeservice, som straks satte de penge ind på min konto, som undersøgelsen ellers ville have udløst. Ja, man bliver ofte hægtet af, når... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sitet, undersøgelserne, osv. fungerer godt. Desværre er belønningerne elendige. Med max. 100kr på just-eat.dk så er halvdelen af beløben brugt på leverings omkostning. Da jeg oprettede konto på... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Danske Meninger er et markedsundersøgelsespanel, der tilbyder vores værdsatte medlemmer fantastiske belønninger og gavekort til gengæld for at deltage i undersøgelser. Det er nemt at komme i gang. Du skal blot opgive nogle få oplysninger, og så begynde at optjene belønninger i dag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

at det er altid nemt at gå til…

at det er altid nemt at gå til belønninger.
der er næste altid undersøgelser nogen mere spænende end andre.

7 de septiembre de 2023

Respuesta de Danske Meninger

Mange tak for din anmeldelse og for at være et betroet medlem. Det er dejligt at have dig som medlem hos os!

Mega træls..,

Hver eneste gang der kommer en undersøgelse og jeg straks åbner side så er den tilgængelig
Ret så træks

5 de septiembre de 2023

Hej Anni,

Vi er kede af, at du har oplevet problemer med Danske Meninger.

Send os venligst en e-mail via kontaktformularen på vores hjemmeside: https://www.danskemeninger.dk/contact. Vores kundeserviceteam vil kontakte dig hurtigst muligt.

(Sørg for at inkludere så mange detaljer som muligt om problemet, så vi kan hjælpe dig hurtigere).

Vi undskylder for eventuelle ulemper.

Med venlig hilsen,
Supportteamet fra Danske Meninger

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fuc.k hvor er det her noget lor.t.

Fu.ck hvor er det her noget lor.t.
Jeg har i de seneste 45 min brugt på at svare på lor.te spørgsmål og hver gang siger den at det kan jeg ikke svare fordi jeg har svarede noget andet før. og på de 45 min kom jeg op på 56% færdig. Fu.ck jeg håber at det her lor.t bliver taget ned

3 de septiembre de 2023

Respuesta de Danske Meninger

Hej Oliver. Vi beklager din negative oplevelse. Lad os se på det for dig.

Vi sender dig en privat besked for at bede om dine medlemsoplysninger. På den måde kan vi finde din konto og undersøge, hvad der er sket.

Så snart vi har flere oplysninger, sender vi en besked til den e-mailadresse, der er knyttet til din konto.

Tak for dit samarbejde!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Noget er godt, andet er skidt.

Sitet, undersøgelserne, osv. fungerer godt.

Desværre er belønningerne elendige.

Da jeg oprettede konto på siden, var gavekort til gavekortet.dk(nu gogift.io) et tilbud... det er fjernet :(

16 de agosto de 2023

Hej Simon,

Tak for din feedback! Vi tager alle kommentarer i betragtning for at forbedre os i fremtiden.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice via linket nedenfor for at rapportere eventuelle problemer eller bekymringer, du måtte have. Vores dedikerede team vil hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Med venlig hilsen,
Supportteamet fra Danske Meninger

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Spørgerundersøgelse der ikke vil gå væk. Det er en spørgeundersøgelse

Der er en spørgerundersøgelse der ikke vil gå væk og jeg får ikke adgang til den. Der står bare der ikke er nogen til mig. Kan der være en fejl i min konto i kan rette eller er der en inde ved jer? Det har ikke noget med mit wifi og og firewall at gøre. Og der er ikke virus i min iPhone. Spyware og sådan noget. Ellers ville jeg se og mærke det. Det har været sådan i flere dage nu.

19 de mayo de 2023

Hej,

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med vores tjenester. Vi vil gerne undskylde for ulejligheden. Det lyder som om der kunne være et teknisk problem med din konto. Kontakt venligst vores medlemsservice, som kan hjælpe dig : https://www.danskemeninger.dk/contact

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ja så er det min tur....jeg føler mig…

Ja så er det min tur....jeg føler mig total til grin,,ja over at svare på en masse spørgsmål for derefter at få at vide i ikke kan bruge mine svar...igen igen igen igen...og når jeg så skal se min indtjening ja så har jeg intet tjent og hvor er min konto???og mine penge???tager i grin på mig og alle andre???hvad er meningen med jeres adfærd,,,til alle andre,,brug ikke tid på at svare,,i for intet ud af det,,øv øv øv...

13 de mayo de 2023

Respuesta de Danske Meninger

Hej, tak for din anmeldelse.

Vær venlig at indtaste din tilmeldte e-mailadresse for at bekræfte, at du er medlem af vores panel. Dette vil hjælpe os med at allokere din konto og hjælpe dig yderligere. Tak for det.

Total spild af tid

Total spild af tid. Havde efter utallige spørgsmål optjent 2,5 kroner.

Hver gang jeg klikkede på en undersøgelse skulle jeg besvare spørgsmål og blev så sendt til forsiden igen. Så man ved aldrig hvornår man besvarer en undersøgelse.

7 de abril de 2023

Respuesta de Danske Meninger

Hej Tonny, tak for din anmeldelse.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har netop tilmeldt mig i dag

Har netop tilmeldt mig i dag, udfyldt 01 spørgeskema, blev oplyst om at jeg havde tjent 5kr💲men de kom aldrig ind på min konto. Læste derefter trustpilot anmeldelser og melder mig ud nu.

14 de marzo de 2023

Respuesta de Danske Meninger

Hej Marianne, tak for din anmeldelse.

Virkelig useriøst!

Virkelig useriøst!
Man svarer på nogle spørgeskemaer, giver sig tid og når man er færdig får man af vide, at man ikke er kvalificeret.. tror jeg har svaret på 5 stk. brugt over en time og tjent 2,5 kr. så kan det hele sku være lige meget…

Svaret lyder på, at demografien måske ikke matcher undersøgelsen, men man svarer på demografi i starten og får først af vide til aller sidst man ikke er kvalificeret.

10 de marzo de 2023

Hej Maria

Det er vi kede af at høre. Medlemmer kvalificerer sig desværre ikke altid til en undersøgelse.

Dette sker, fordi visse undersøgelser eller klienter kræver en særlig demografi til undersøgelsen, og der derfor kan være en række spørgsmål, som sikrer, at du passer ind i denne demografi og kan deltage i undersøgelsen.

Vi har fuld forståelse for, at det kan være frustrerende, men du kan optimere dine muligheder for at kvalificere dig til undersøgelser, der passer bedst til din livsstil og dine interesser, og dermed minimere risikoen for at blive sorteret fra halvvejs gennem undersøgelsen, ved at holde din profil opdateret.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har ca 60 kr på min konto dem tjente…

Har ca 60 kr på min konto dem tjente jeg de 2 første måneder. Nu har jeg været med i 6 mdr. og ikke tjent noget siden. Der kommer en gang imellem en mail med en besked på ny undersøgelse, når jeg så går ind på mailen, skriver den ingen undersøgelse til rådighed lige nu. Tænker der går en del år, før jeg når de 100kr 😂

12 de enero de 2023

Respuesta de Danske Meninger

Hej Allan, tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med vores panel. Send os venligst en mail ved hjælp af kontaktformularen på hjemmesiden – https://www.danskemeninger.dk/contact – vores medlemssupport tager kontakt til dig hurtigst muligt. Vi takker mange gange og beklager enhver ulejlighed.

Useriøst

Oplever mange gange at undersøgelsen crasher, lige når jeg er ved at være færdig med undersøgelsen. Så står der, at man kan klikke på linket igen, men det kan man ikke. Det er ret useriøst, og det virker som om det er bevidst, for de modtager nok mine svar alligevel og slipper for at betale.

8 de enero de 2023

Respuesta de Danske Meninger

Hej Lisbet, tak for din anmeldelse.

Useriøst. Tidsspilde.

Et af mange "firmaer", der lokker med lettjente penge. Det eneste de har spurgt mig om er er oplysninger om MIG.
Har absolut ikke tjent noget, men spildt en masse tid.

15 de noviembre de 2022

Respuesta de Danske Meninger

Hej Torben, tak for din anmeldelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

de bedste

et af de bedste menings måling steder

12 de noviembre de 2022

Hej Carsten

Tak, fordi du har taget dig tid til at lave denne anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du vil dele dine meninger med os.

Alt det bedste,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mangler at få point for udfyldte…

Mangler at få point for udfyldte skemaer, Hvordan fås det?
John

30 de octubre de 2022

Respuesta de Danske Meninger

Hej John, tak for din anmeldelse.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kan ikke se hvormange point jeg har-…

Jeg Kan ikke se hvor mange point jeg har- ikke nogen link til min side, så derfor ikke noget log in- For dårligt- så gider jeg ikke at svare på noget- og ja som skrevet nedenunder her- så er det en sjælden oplevelse at se man har fået point.

20 de octubre de 2022

Respuesta de Danske Meninger

Hej Kirsten, tak for din anmeldelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bonnie

Det er okay 👌

13 de octubre de 2022

Respuesta de Danske Meninger

Tak for din anmeldelse, vi påskønner det meget.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeg har været medlem over flere omgange…

jeg har været medlem over flere omgange nu. 1 Der er alt for lidt undersøgelser, 2 der er alt alt for lang tid imellem undersøgelserne. 3 Som Rigtig rigtig mange Memmesker os har beskrevet. Så er der store problemer med at man Gennemfører undersøgelserne og så enten sker der fejl, Eller blir man i 99,9% af gangene slet ikke betalt / Krediteret for det arbejde man faktisk udfører for Danske Meninger. så jo blir betalt for de undersøgelser vi / Jeg Udfører. Jeg har snakket med ret mange og Kommentarene herinde taler desværre for sig selv. Mange som er eller har været Medlem af Danske meninger, siger det er sjældent at "Virksomheden" / Hjemmesiden faktisk betaler sine Medlemmer. jeg selv kan kun sige det samme. jeg Tonni Larsen tager kun udgangspunkt i min / mine egne oplevelser. Nu må vi så se om Danske Meninger har forbedret sig. Meen Jeg tvivler stærkt. Denne gang har jeg ingen undersøgelser modtaget endnu ? Og slet ingen til 50 Kr som Danske meninger selv reklamerer for. Jeg skriver da ikke min mail ind her 🤣 Så kan alle sende mig Spam / Flere falske mails. Nej tak. I er velkommen til at kontakte mig.

11 de octubre de 2022

Respuesta de Danske Meninger

Hej, tak for din anmeldelse.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.