Danske Meninger Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Danske Meninger er - efter min egen danske mening - et af de bedste forbrugerundersøgelses-"firmaer". Er der sket en fejl, synes jeg den hurtigt bliver rettet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Belønninger. vad fan biller i jer en jeg kan ikke få min Belønninger vis i ikke sender den kode med det nummer som stå på i kammer til at sende det til min e-mail eller ha kan jeg ikke skrive det p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Midt i en undersøgelse kunne jeg ikke komme videre. Skrev til kundeservice, som straks satte de penge ind på min konto, som undersøgelsen ellers ville have udløst. Ja, man bliver ofte hægtet af, når... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Sitet, undersøgelserne, osv. fungerer godt. Desværre er belønningerne elendige. Med max. 100kr på just-eat.dk så er halvdelen af beløben brugt på leverings omkostning. Da jeg oprettede konto på... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Danske Meninger er et markedsundersøgelsespanel, der tilbyder vores værdsatte medlemmer fantastiske belønninger og gavekort til gengæld for at deltage i undersøgelser. Det er nemt at komme i gang. Du skal blot opgive nogle få oplysninger, og så begynde at optjene belønninger i dag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er ikke altid undersøgelserne er…

Det er ikke altid undersøgelserne er relevante for mig eller at jeg ikke har tid til at besvare en undersøgelse på 15 til 20 minutter. Så føler jeg at det kan være lidt overfladisk. Jeg vil gerne være grundig og ærlig

15 de octubre de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok nemt at tjene lidt

Ok nemt at tjene lidt, men irriterende at man ofte bliver afvist. Når man bliver tilbudt en undersøgelse, burde man kunne deltage, hver gang !!

5 de octubre de 2019

Super fint

Super fint.
Nemt og ikke altid for lange.
God måde og få sin meninger og holdninger ud på.

20 de septiembre de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

danske meninger

udfylder nogle spørgeskemaer, syntes de er meget forskellige, til tider interressant & som tider kan man selv få noget ud af det privat ved at tænke lidt over det. man har udfyldt
så det kan anbefales til andre
hilsen
Rene

19 de septiembre de 2019

Godt initiaitiv

Det giver helt klart mening med den slags undersøgelser - som formentlig, forhåbentlig øger kvaliteten, såvel som kvalitetsbevidstheden i forbindelse med respektive emner der præsenteres for os kunder -

19 de septiembre de 2019

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.