Jacob fra Dansk Fliserens var forbi i dag, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Han arbejdede grundigt, professionelt og med stor opmærksomhed på detaljerne. Terrassen ser helt fantastisk ud igen... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rengøring af fliserne får 5 stjerner, men efterfølgende imprægnering får 0 stjerner. Fliserne blev flot renset den 19/3-26 og imprægneret den 13/4-26. Lidt lang tid at vente på, at tage terrassen i... Ver más
Sidste år fik vi behandlet og imprægneret vores fliser og og i år imprægneret dem igen. Super service hele vejen igennem. Kan varmt anbefale dette firma
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi renser fliser med 15 års garanti, og har Danmarks bedste service!
Información de contacto
Helge Nielsens Allé 7b, 8723, Løsning, Dinamarca
- info@danskfliserens.dk
- www.danskfliserens.dk
Ha contestado el 60% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Godt resultat
En stor ros skal lyde til den flinke unge mand som i mandags rensede vores fliser Magnus eller Marius?
Han hjalp med at flytte vores tunge krukker og leverede et super flot resultat. Kan varmt anbefale Dansk fliserens
42 m2 terrasse rengjort.
Fliserne blev flot renset den 19/3-26 og imprægneret den 13/4-26. Lidt lang tid at vente på, at tage terrassen i brug igen og spild af tid viste det sig.
Den unge mand brugte under 2 min. på at sprøjte fliserne. 2 gange frem og tilbage. Jeg spurgte ham, om ikke alle fliserne skulle have imprægnering. Han sagde, at det ville fordele sig selv. Ca 1/2 m rundt i kanten af terrassen fik ingen imprægnering og midten fik meget lidt.
Vi vil nu selv gå i gang med at imprægnere, så rensningen ikke har været spildt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk…
Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Fliserens. De holder, hvad de lover, kommer som aftalt og resultatet er fantastisk.
Jacob fra Dansk Fliserens var forbi i…
Kommunikationen var god hele vejen, og han tog sig tid til at forklare, hvad der blev gjort. Det gav en tryg og positiv oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Jacob fra Dansk Fliserens. Super kvalitet og rigtig god service.
Sidste år fik vi behandlet og…
Fliserens i kolonihave
Vi har fået renset fliser i vores gård oven mindre terrasse i vores kolonihave. Vi greb chancen, da de kørte med 40% rabat i marts måned 2026. Vi er ovenud tilfredse med resultatet, og Den service som medarbejderen gav os. Vi kan varmt anbefale Dansk Fliserens.
Super flot fliserens
Super flot resultat efter Dansk Fliserens har udført sit arbejde. Dette firma kan varmt anbefales.
Det er de flotteste fliser vi har set…
Det er de flotteste fliser vi har set længe så dem kan vi varmt anbefale
Kan kun anbefale Dansk fliserens
Meget omhyggelig mand fra Fliserens.
Gik ikke før alt var tip-top. Han var der i rigtig mange timer.... Kom til aftalt tid, og kom tilbage nogle dage efter, og imprægnerede. Vi er meget tilfredse med resultatet..
Fin oplevelse hele vejen rundt
Rigtig fin dialog både før og efter fliserens. Fin pris og flot arbejde.
Blev brændt af 3 gange
Blev brændt af 3 gange, og 2 påskedag måtte vi selv ringe, og høre hvor de blev af. Var bare taget af ruten uden nogen besked. Fuld af dårlige undskyldninger.

Respuesta de Dansk Fliserens ApS
Det rene gift for grundvandet
DE BIOCIDER (ALGEFJERNER) I BRUGER ER HAMRENDE GIFTIGE!!!
I ER MED TIL AT SMADRE GRUNDVANDET..!
FLOT!! 🤕🤦🏻♂️
Har pointeret det på jeres facebook-side og så fjernede I opslaget.
I ved det udemærket godt og det kommer til at få konsekvenser !
"15 års beskyttelse" - Ja, gad vide hvordan det kan lade sig gøre!!?!?

Respuesta de Dansk Fliserens ApS
Fraråder hvis I har en træterrasse i hårdt træ
Vi har en træterrasse i hårdt træ. Vi bestilte en rensning af træet efterfulgt af algerens. Der står at man får en god vejledning inden køb og at det er den mest skånsomme behandling for træet. Det vi har oplevet er en terrasse hvor træet ser meget skadet ud efterfølgende - der ligger savsmuld i revnerne og træet er rugt, har skiftet farve og er lettere flosset. Vi har taget kontakt med billeder og får at vide at dette er normalt og at det med tiden vil blive sig selv igen. Den information ville vi meget gerne have modtaget inden ordren blev lagt. For så var den aldrig blevet lagt. Da jeg selv var hjemme kunne jeg også med egne øjne se at der blev højtryksspulet direkte på det hårde træ. Noget som er et total no-go. Vi forsøger nu selv at løse problemet men det ser ud til at det er tiden der må gøre arbejdet - forhåbenligt. Og hver gang jeg har forsøgt at fortælle om problemet er der blevet blevet sagt at det er helt normalt eller at jeg selv kan slibe med let sandpapir og efterbehandle. Det var heller ikke tanken eller den information jeg modtog før ordren blev lagt.

Yderst tilfreds
Der gik ikke mange dage fra jeg bestilte fliserens til arbejdet blev udført. Har kun mødt venlighed og ordentlighed i personlig kontakt. Fik sms dagen inden I kom - samt en halv time inden. Arbejdet ser indtil videre meget fint ud. Der er gjort fint rent efterfølgende.

Respuesta de Dansk Fliserens ApS
Hurtig og god effektiv behandling fra…
Hurtig og god effektiv behandling fra sælger. Kundeservice hurtig med tilbage svar.
FLOT udført arbejde af Jacob.
Kan anbefales :-)

Respuesta de Dansk Fliserens ApS
Utrolig godt arbejde af en mega frisk…
Utrolig godt arbejde af en mega frisk Lau. Han kan anbefales ☺️

Pålidelige og professionelle
Kommer altid til tiden. Udfører et professionelt stykke arbejde til en fair pris. Har brugt dem hvert år i 8 år nu og fortsætter så længe jeg har mit hus.

Respuesta de Dansk Fliserens ApS
Godt arbejde der blev udført
Medarbejderen der kom og udførte jobbet.
Det var PROFISIONELT udført, samt en behagelig medarbejder.
Mogens

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.