Tur med Danski til Les Menuires i 3 dage. Dejligt hotel HO36, fine madrasser, god mad og venligt personale. Guiderne var til stede både fysisk og digitalt - rigtig godt. Dejligt område at stå på sk... Ver más
La empresa ha respondido
Vi var en gruppe to 15 fra Spanien som vil prøve noget andet. Så vi valgte Wagrain. Alt super kanon lige fra start. Direkte kommunikation med guiderne (Kenneth) og flot service fra ham. Vi planlægger... Ver más
La empresa ha respondido
Meget fin oplevelse både inden og op til rejsen. Blev ringet op om skileje og tilbud om fly i stedet for bil. Guiderne var super opmærksomme på vores forsinkelse i bil, og sørgede for vi blev taget... Ver más
La empresa ha respondido
Var på skiferie i uge 9 i Sölden. Både hotel, område og Danski levede op til vores forventninger. En god service er, at vi blev ringet op af guiderne nogle dage inden afrejse for at høre om der var... Ver más
La empresa ha respondido
Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.
Vesterbrogade 149, byg 9, 4. sal, 1620, København V, Dinamarca
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super fin skitur til St. Anton. Hotellet var fint, super godt beliggende. Personalet var sødt og hjælpsomt. Turen frem og tilbage fra Danmark gik upåklageligt. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi kan varmt anbefale Danski.

Respuesta de DANSKI
Super god tur til Ischgl i uge 3, super område, rigtig gode guider, super Hotel Silvia, med kanon mad og super betjening.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor vi helt sikkert vender tilbage igen

Respuesta de DANSKI
Hvad en kørsel mini-ferie I uge 1-2 til Heart Hotel Arlberg i St. Anton. 4 dage på ski med vejrmæssigt en ren rutsjebane, Kejservej, tø og regn en dag, og sluttende med 25 cm pulversne og høj sol.
Danski leverede en suplim ferie oplevelse. Hotellet er ”deres” - dejlig stort hotel med gode faciliteter, skønne værelser, god restaurant, søde og meget serviceminded personale og guider.
Hotellet ligger med optimal adgang tæt på ski in/out – kryds vejen, 50 m sti, og du kan ski til kabineliften Nassereinbahn og stå retur til hotellet.
Tak til Danski som en altid kompetente rejseguide 😊

Respuesta de DANSKI
Man får ikke tildelt pladser ved siden af hinanden i flyet - det skal man betale for.
Danski er ikke hvad Danski var tidligere.
perfekt sne i et dejligt område, samt et rigtigt dejligt hotel

Respuesta de DANSKI
Fantastisk skiferie i Alpe d’Huez i uge 3🌞⛷️😎.
Stor tak til hele personalet på hotel Refuge, som gav os 1. Klasses service hele ugen - wauw

Respuesta de DANSKI
Dejligt og velfungerende hotel med søde guider og hotelpersonale. Rejsen dertil og hjem kørte lige efter planen. (Sneen og vejret var også perfekt ;-))

Respuesta de DANSKI
Dejlig familitur til Passo Tonale med høj solskin. Guiderne var meget serviceminded og imødekommende.

Respuesta de DANSKI
Rejser aldrig med Danski igen! Få uger inden vores vanlige rejse til Alpe d’Huez/ Hotel Refuge fik vi at vide, at “produktet ikke længere eksisterede og at vi kunne få pengene tilbage “. Nej, hotellet var ikke brændt. De havde solgt vores rejse videre til en firmatur for Tuborg! Ærlighed skal man ikke forvente hos Danski; men efter de havde erkendt at vi vidste de havde snydt os blev vi tilbudt en anden rejse til Les2Alpes. Opgradering var lovet, men intet af det lovede holdt stik, fx var maden uspiselig! Danski fik fotos af maden og ville bruge det til at forbedre, sagde de, men vi fik aldrig nogen kompensation for de talrige dårlige oplevelser.

Respuesta de DANSKI
God information og guide.
Følte os sikkert på hele rejsen.

Respuesta de DANSKI
Fantastisk service . Sødeste guider. Startede hjemmefra med info om hvad der skulle ske når vi kom . Blev modtaget kl 6 om morgenen med smil og god info. Hele vejen igennem den bedste oplevelse

Respuesta de DANSKI
Et rejseselskab der aldrig skuffer os. Hvert år rejser i afsted 1-2 gange og vi vælger hver gang Danski!

Respuesta de DANSKI
Vi havde en skøn uge i Les Arcs i uge 2. Når jeg ikke giver 5 stjerner skyldes det udelukkende den meget spildtid der er i forbindelse med en flyrejse og det er ikke rigtig noget DanSki kan gøre noget ved - eller kan I 🤔😁

Respuesta de DANSKI
Super gode guider som har serviceniveau ud over det sædvanlige

Tignes uge 2, Montana Village
Udrejse : Vi starter med at vente 1,5 time I flyvet, inden afrejse. Transfertiden er opgjort til 3,5 time på hjemmesiden, men tager 4,5 time. Der er ingen trafik.
Toilettet er aflåst, hvilket er rigtig kritisk når man rejser med børn.
Vi spørger guider om det er muligt at handle mad at drikke ved ankomst, det mener de, men vi lander så sent fremme at alle butikker har lukket.
Man kunne måske have informeret om dette, og holdt ind et sted inden ? Vores rejsedag blev en 3-4 timer længere end forventet, og efter en rejsedag på 14/15 timer havde en kold cola gjort underværker
Inden afrejse blev vi kontaktet af Danski, de anbefalede at vi bookede skileje hjemmefra, da det var nemmere. ( Det hotel vi boede på havde ski udlejning ). Ski udlejningen virkede så kun hos nogle bestemte samarbejdspartnere, der lå 10-15 min. Da vi ankom var der kaos, og vi kunne have brugt hele formiddagen. Vi endte med at gå tilbage og leje på hotellet. Danski tilbageførte vores penge mod sædvane på den ubrugte ski udlejning
Guiderne : Vi så dem ikke I løbet af ugen, vi hørte fra dem hvis vi selv rettede henvendelse, men vi have ikke en følelse af at være afsted på ferie med Danski. Vi har rejst med Danski en del gange før, og har egentlig tidligere været tilfredse.
Hjemrejse : Vi skal flyve 14.00. Vi ombookes fra Lyon til Torino, pga. en flyvelederstrike om der så har været kendt allerede før vi blev sendt afsted på ferie. Så man sender gæster afsted trods man ved rejsen forventeligt vil blive udfordret.
Trods det gode flyvetidspunkt, hentes vi kl. 05.00. Vi ankommer til lufthavnen 4 timer før afgang. Vi må vente på hallen på bare at få lov at tjekke ind. Da vi endelig sidder i flyet 14.30, er flyet ikke klar, da folk har mere bagage med end de havde regnet med ( fortælles der ). 15.15 er vi endelig i luften
Vi havde glædet os til denne ferie længe, men desværre blev rejseglæden byttet ud med dyb frustration og rejseglæden forsvandt med den ringe håndtering af Danski.
Vi kan se på tidligere kommentar omkring samme oplevelser, nok desværre ikke giver en kompensation, selvom vi faktisk sidder tilbage med vi har købt en pakkerejse der på mange måde er oversolgt. Vi havde aldrig købt en rejse med 7 timers transfer fra hotel til lufthavn.

Respuesta de DANSKI
Super skitur til La Plagne; dejligt med ski in/out på Hotel Constellation på toppen af Belle Plagne. Rummelig lejlighed, kæmpe område, fine pister, rigeligt med lifte, ingen kø, MASSER sne - og ikke mindst søde og opmærksomme guider. 5 stjerner herfra :)

Respuesta de DANSKI
Super god tur til ST.Anton. Dejligt hotel med lækker morgenmad og endnu bedre aftensmad. Samt super venligt og imødekommende personale. Det hele til en noget billigere pris end jeg kan gøre det selv.

Respuesta de DANSKI
Jeg tog med Danski til St. Anton. Her er vurderingen.
Transport: 2 timers forsinkelse på udrejsen og alt for lang tid i lufthavnen hjem.
Skiområde: Regn og plus grader gjorde det svært at stå.
Guider: Ikke existerende. Dårligste guider I alle min år på ski.
Hotelpersonalet: Helt i top. Dygtigste og flinke
Hotelmad: Virkelig lækkert.
Hotellet: Gammel, slidt men dog godt👍
Hele hoteloplevelsen gør, at turen får 2 stjerner for i 1.
Meget skuffet i år.

Respuesta de DANSKI
JULEFERIE MED FAMILIEN 2024 ( Obertauren ).
Perfekt beliggende Hotel Aurora i forhold til skiområdet næsten ski in-out. Flotte store værelser, morgenmanden var super, og aftenmaden blev serveret af søde unge mennesker. Alt var gjort nemt for os gæster

Respuesta de DANSKI
Más información sobre otros tipos de reseñas.