Olivia overraskede os virkelig positivt. Virkelig en smuk, sød og eksklusiv stripper, men alle pengene værd! Meget professionel. Hende booker vi gerne igen.
Consulta las opiniones de los clientes
Hailey var en fantastisk oplevelse! Hun levede sig ind i sit publikum, var utrolig menneskelig og utrolig behagelig. Hayle er den KLART bedste eksotiske danser vi nogensinde har haft ude - o... Ver más
JACKIE er ren verdensklasse🔥 Hun gav det fedeste show, smidighed og virkelig underholdende💯 Det var magisk! Vi havde en fest alle gutterne især da hun var rigtig naughty med pisken😂 hendes kro... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Strip og frække strippere til alle slags arrangementer. Vi har Danmarks største landsdækkende udvalg af strip og strippere. Vi booker både strippere til private og erhverv. F.eks. stripshow til polterabend, diskoteker, bodegaer, fødselsdag osv.
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mega god service hos Dankshowservice
Mega god service hos Dankshowservice!
Vi fik et rigtig godt show af Ceejay, som bare sparkede godt gang i festen! Der var hurtig service på telefonen og vi fik lige den pige vi ønskede! Kæmpe anbefaling herfra!!
Fordi i skifter jeres stripper/dildo…
Fordi i skifter jeres stripper/dildo piges navn ud fra Malou til Alba på jeres hjemmeside og får slettet folks gamle trustpilots herinde ,skal folk da vide sandheden inden de booker jeres piger
Malou/Alba er helt væk på stoffer, hun er upassende og meget frastødende i virkeligheden, ser beskidt ud og lugter forfærdeligt🤢
Lad vær at spilde penge på hende! Dybt skuffende og forfærdelig oplevelse at booke hende!
Bedste stripper i Danmark!
Hayle er den KLART bedste eksotiske danser vi nogensinde har haft ude - og vi har haft over 20 forskellige til vores arrangementer.
Hailey brugte tid på at læse og tilpasse sit publikum.
Det var en faktisk oplevelse, og vi her allerede aftalt at vi ringer til næste arrangement.
Vil du have det vildeste show i dit liv? Så book hende med det samme!
Miss Dynamite
Miss Dynamite.. Levere showet flot og stadig med stil.. Flot kvinde.. Kan varmt anbefale hende 👍
Strip og Servering kombination med Pige og Dværg
Vi bookede Daisy og Thomas til at hjælpe med vores ølsmagning på vores vens polterabend weekend. Det skulle være både sjovt, sexy og passe ind i den verdens klasse ølsmagning samtidig. Både Daisy og Thomas var top professionelle og yderst dygtige til at tilpasse til situation. De fik involveret hele gruppen på 14 og både showet og serveringen var en kæmpe success! Selve planlægning sammen med Sabine fungerede også rigtig godt! Kan varmt anbefale Dansk Showservice og i særdeleshed både Daisy og Thomas sammen og som individuelle artister.
Liam gav et fantastisk show
Vi bestilte en mandestripper med ønske om han skulle stille hurtigst muligt. I løbet af meget kort tid, modtog jeg svar fra Sabine fra Dansk Showservice, og halvanden time senere kom Liam og leverede et helt igennem fantastisk show.
Han var knivskarp til at vurdere, hvad der var passende, spurgte flere gange til om fødselaren var okay og fik samtlige gæster til både at klappe og grine.
Da det var en 60 års fødselsdag, med et meget blandet publikum, var det så fedt at opleve.
Samtlige gæster og ikke mindst fødselaren var vilde med det.
Jeg giver min bedste anbefaling til Liam.
Noell er ALLE pengene værd
Noell er ALLE pengene værd. Hun giver nærværende Strip-Show i TOP KLASSE!! Og hun er mega sød !!!
Jeg havde booket Hollywood til et show…
Jeg havde booket Hollywood til et show til en single fest og hold nu op et fantastisk show han leverede top professionelt og det var ikke kun damerne der var glade det er alle mænd også som rigtigt gerne ville lære et lidt til de dejlige damer de møder på deres vej !! Hollywood har mine varmeste anbefalinger og det er hvertifald ikke sidste gang jeg booker ham til et show !! Super sød og imødekommende og ved hvordan man sidder gang i en fest !! Jeg er virkelig tilfreds !! Ja altså wauw med WAUW PÅ !! Super flot mand og super sød !! 10 stjerne ud af 5 !! 😍 tøserne gør klogt i at booke ham til deres fest !!
Super service
Vi har haft besøg fra danskshowservice mange gange, og har altid været meget tilfredse. 👍 5 stjerner her fra…
Vi har haft en fantastisk oplevelse med…
Vi har haft en fantastisk oplevelse med bebzen, hun er helt klart den bedste stripper vi nogensinde har haft!!! 😍 Det var det fedeste show vi længe
Har set og et helt fantastisk service😁 Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi booker hende😍😍😍😍
Christel er simpelthen verdens klasse
Christel er simpelthen verdens klasse! Hun er så sexy og dygtig!
Miley kom og strippede for os
Miley kom og strippede for os. Det var helt fantastisk og hun indblandede alle i sit show. Enormt godt lavet og en utroligt smuk og sød dame. Indordner sig til alle slags arrangementer og er vild godt til det! Vi vil klart booke hende næste gang og anbefale hende til alle vi kender! Tak for en god aften Miley ❤️
Christel var fantastisk
Christel var fantastisk bedre end mange andre vi har prøvet
Jeg havde booket Christel til min søns…
Jeg havde booket Christel til min søns 18 års fødselsdag 11/1-20. Det var en fantastisk oplevelse. Hun var både sød og professionel og lyttede til vores ønsker - hun leverede et meget fint og sobert show, som der blev snakket om hele aften ☺️
Danskshowservice er fremragende
Danskshowservice er fremragende,
Danskshowservice har været helt igennem fantastisk og de har med stor tilfredshed gjort at man vil booke hos Danskshowservice igen. Det er ikke sidste gang vi bruger Danskshowservice igen, der var hele vejen igennem en god professionel kunde kontakt og de piger vi bookede var bare søde og meget imødekommende.
Der kan på ingen måder sættes en finger på noget som helst.
Vi var kanon tilfredse med det hele og det var total fremragende!
Vi booker snart igen!
Havde Besøg af Miley
Havde Besøg af Miley , som foruden at være sindsyg smuk som på billederne , lavede et sidsygt godt show, vi var samlet omkring 30 pers. mellem 17 - 82 år , hun var ikke for meget og ikke for lidt i denne situation , så 110 % Ros herfra Brian Haslev
Dårlig oplevelse og spild af penge for…
Dårlig oplevelse og spild af penge for 5 min show
Dårlig service
helt igennem uacceptabelt
blev lovet 30 minutters show incl. omklædning, selve showet var der intet galt med. men da entertaineren gik da der var gået 14 minutter. og det var med omklædning begge gange. blev vi utrolig skuffede.
ELENDIG SERVICE!!. de var slet ikke til at forhandle med da vi følte os taget ved næsen.. bestil aldrig noget hos dem. det var bare ikke iorden.
blev lovet opringning af direktøren. og det skete så heller aldrig.
NEVER again...
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.