VentilationsKompagniet ApS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg accepterede dd. et tilbud som jeg fik tilsendt hurtigt efter forespørgelse. Kim ringede efterfølgende og oplyste om ventetid pt. og jeg blot kunne annullere tilbuddet såfremt vi fandt et andet fir... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse og ventilation der fungerer! Kim Johansen og hans team er super-gode. De kom med en god pris. Overholdte alle priser og deadlines. Leverede et fantastisk resultat, hurtigere end... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Må bare sige, at det er nogle kompetente og reelle medarbejdere! Der laves et dokumenteret og ordentligt stykke arbejde - og gives ærlige råd. Vi fik renset og indstillet vores Nilan 300T (som... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde i November fornøjelsen af at have Kim Johansen på besøg, til kanalrensning og indregulering. Kim ankom til aftalte tid, spurgte ind til om der var rum han ikke måtte gå ind i, og påbegyndte ren... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza de tubos de aire

Escrito por la empresa

Hos VentilationsKompagniet ApS er vi eksperter inden for ventilationsrens og indregulering af ventilationsanlæg. Vi har mange års erfaring med ventilationsservice og rens. Med vores 3 afdelinger på henholdsvis Sjælland, Fyn og Jylland kan vi udføre arbejde overalt i hele Danmark. Vores mål er at skabe et godt og rent indeklima for vores kunder. Det gør vi ved at udføre en effektiv rensning af ventilationskanaler og rør. Her benytter vi specialudviklet værktøj til formålet. Udover ventilationsrens kan vi vi også hjælpe med både boligventilation / villaventilation samt ved ventilationsanlæg til virksomheder og erhverv i alle størrelser. Vi arbejder desuden også gerne på skoler, børnehaver, vuggestuer, daginstitutioner mm. Vores ventilationsfirma kan desuden også udføre rensning af tørretumblere mm. Vi har også stor erfaring med udsugning til restaurant og café samt inden for storkøkken udsugning. Vi udfører også skimmelsanering hvis dette måtte være nødvendigt. Hvis du ønsker et ventilationsfirma som kan udføre ventilationsrens og service af ventilationsanlæg af diverse mærker, så kontakt os eller læs mere på vores hjemmeside https://www.danskventilationsrens.dk/.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot arbejde og flinke og behagelige folk

Det er nogle super flinke og behagelige folk i VentilationsKompagniet som udfører et fint og flot stykke arbejde.
Vi har fået monteret ventilationsanlæg i et gammelt hus og efterfølgende fået indreguleret anlægget, så det suger og blæser som det skal. Vi er meget tilfredse med resultatet.

13 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uforstående overfor fakturaens størrelse

Fik renset mine rør og indregulering. Teknikeren var her 1½ time, ingen skift af filtre etc.. Pris 3.995,- inkl. moms. Helt med på at der skal betales noget kørsel, men helt uforstående overfor fakturaens størrelse. Har forsøgt at få en begrundelse for fakturaens størrelse uden held.

27 de marzo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

All round service.. all round flink mand

Kim har påtaget sig alt fra udvidelse af et anlæg, som mildest talt var uheldigt udført ang. rørføring til at få anlægget op at køre efter det viste sig at der var noget med elektronikken også. Det er lidt ligesom en anden virksomhed reklamerer med. Vi kører ikke før det virker.
Det kan man selvfølgelig ikke altid overholde, men i går fik Kim mit til at spille, selvom det var lidt udfordrende. Han giver ikke sådan lige op.. Kan 100% anbefales.

17 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse og ventilation der…

Fantastisk oplevelse og ventilation der fungerer!
Kim Johansen og hans team er super-gode. De kom med en god pris. Overholdte alle priser og deadlines. Leverede et fantastisk resultat, hurtigere end forventet. Vores genveks anlæg virker som det skal. Hurtigt, effektivt og søde mennesker. Plus, der var mere rent i huset da de forlod huset, end da de kom. Mine bedste anbefalinger herfra - hvis man vil have genveks eller anden ventilation i huset :)

16 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde i November fornøjelsen af at have…

Kim ankom til aftalte tid, spurgte ind til om der var rum han ikke måtte gå ind i, og påbegyndte rensning af kanalerne. Efterfølgende skildte han ventilerne af, og rengjorde disse, samlede dem igen, og indregulerede anlægget på ny - Dette i løbet af et par timer. Tak for besøget og hjælpen Kim :o)

2 de diciembre de 2020

Kanalrens udført af VentilationsKompagniet

VentilationsKompagniet har udført kanalrens på mine aftrækskanaler i huset, der var vel ca. 30 års skidt i dem.
Arbejdet er udført hurtigt og professionelt, og det bedste af det hele... der var ryddet ordentligt op bagefter.
Jeg kan give min varmeste anbefaling til at benytte dette firma.

19 de noviembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan desværre ikke anbefale…

Kan desværre ikke anbefale danskventilationsrens. Prøver at få en aftale på plads, hvilket endelig lykkedes. Kim lover at komme torsdag d.6-8/2020 og rense vores anlæg, men vi skulle sørge for at være klar fra kl.07-07.15. Fordi i har presset os ind i kalenderen. Vi gør klar og rydder så i kan komme til overalt.
Kl.08 ringer jeg og spørg hvor i bliver af.. Kim beklager og vil vende tilbage. Jeg ender med at vende tilbage og sige i bare skal droppe det, og jeg finder en anden. .. Så vær dog ærlig og sig i ikke har tid! Kan ikke sige noget om jeres arbejde, men dette er meget dårlig stil.

7 de agosto de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.