Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,7

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde planlagt at holde fødselsdag bliver ikke der igen

Havde planlagt at holde fødselsdag og bestilt bord til kl. 11 som er 1 time efter åbningstid søndag kommer derned omkring 20 minutter før vi har et bord jeg kommer til en helt mørkt spise sted venter lige et par minutter på de første gæster vi ringer op til spisestedet som fortæller de er lige i lidl og handle og de kommer om 5 minutter efter 10 minutter var der ikke komet nogle og alle gæster var kommet vi fandt heldigvis et mere seriøst spisestedet lidt længere henne af vejen

12 de abril de 2026

Kære Kim,
Vi beklager virkelig situationen. På grund af sygdom hos personalet var vi underbemandet, og jeg troede at jeg lige kunne nå i Lidl. Det var min dårlige dømmekraft.
Hvis I vælger at besøge restauranten igen, så tilbyder vi jer 30% på regningen, som kompensation.
De bedste hilsner
Simo.

Kvalitetstid

Maden… wow. Det var som at være i Marokko 😍🇲🇦
Alt smagte friskt, autentisk og med en dybde, man virkelig kan mærke er lavet med kærlighed og kvalitet.

Det er helt klart et sted, vi kommer igen både for stemningen og den fantastiske mad.

22 de marzo de 2026

Respuesta de Daratlas

Mange tusinde tak for jeres besøg og anmeldelse. Det sætter vi pris på.

Fremragende oplevelse 👌

Vi besøger Dar Atlas som familie til brunch og aftenmenu - og det er altid høj kvalitet og en skøn familiær stemning.
Lørdag d. 21.2.26 har vi fejret 18 års fødselsdag på Dar Atlas - der var fyldt hus og alle gæster var begejstret 🤩 maden er helt fantastisk og stemningen er også helt fantastisk - takket være Simo og hans fremragende team som tryller alt det lækre frem fra det marrokanske køkken 😋 og vinkortet byder på nogle virkelig gode druer 🥂 Vi elsker det og vores anbefaling til Alle er det skal opleves! ❤️

21 de febrero de 2026

Respuesta de Daratlas

Det glæder os at vi kunne give jer en skøn oplevelse.
Tusinde tak herfra 😊🙏🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker mad og hyggelig stemning

Mega fedt at komme ind et sted hvor kokken både er dygtig og hensynsfuld.
Maden smagte godt, tjeneren og kokken var utrolig opmærksomme på os og ydede god service.
Mega fed oplevelse. Jeg kommer tilbage med familien 💪

9 de enero de 2026

Respuesta de Daratlas

Mange tak for den fine anmeldelse . Vi ser frem til at tage imod jer igen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.