Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forsikringssvindel men stort S. Kommer men en meget lille parkeringsbule, som er dækket af min forsikring. Troede jeg.. Det viser sig at værkstedet har valgt at udskifte HELE kofangeren til en værdi a... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vil ikke komme for dybt ind i hele forløbet, udover urimeligt lang leveringstid, dårlige undskyldninger omkring det, og så var ikke hele skaden på bilen udbedret, og har ny ikke lyst til at køre tilba... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles
  2. Taller de chapa y pintura
  3. Servicio de chapa y pintura
  4. Tienda de cristales para autos
  5. Servicio de restauración de automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

SKADECENTER MED FOKUS PÅ TRYGHED Vi har over 30 års erfaring i reparation af alle bilmærker, og er autoriserede i reparation af Aston Martin og Tesla. Vi reparerer i gennemsnit 70 autoskader pr.uge. Der er naturligvis garanti på alle reparationer og vi bruger kun originale reservedele, medmindre dit forsikringsselskab kræver brug af alternative dele. Vi har branchens mest veluddannede medarbejdere, som altid er med på de nyeste og bedste teknikker. GRATIS LÅNEBIL I REPARATIONSTIDEN til alle kunder, også varevogne og skolevogne. Lejen er gratis incl. 100 km/dag. Evt. overkørte km koster kr. 2,50 incl. moms pr. kørt km. Alle kunder betaler selv brændstofforbruget, og desuden evt. forsikring mod selvrisiko ved skade på lånebilen

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,2

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk service som altid

Fantastisk service som altid! Har heldigvis ikke haft 'brug' for DAS i et par år (frekventerede ellers deres værksted ofte med vores gamle biler og de var de eneste som forstod sig på vores veteranbil) og da en forrude var smadret på vores nye i denne uge, var DAS de eneste som kunne udskifte til en ny på én dag (og havde i modsætning til forhandler både nye rude hjemme og folk på pletten og jeg slap for at vente et par uger, som forhandler ellers lagde op til). Ugens redningsmænd/kvinder og service i top. Bilen var endda vasket og støvsuget, da jeg hentede den. Jeg blev som altid tilbudt lånebil, men behøvede den ikke, da egen bil blev fikset så hurtigt.

-Julie

21 de abril de 2017

Førsteklasses service

Jeg anmeldte en påkørsel af min Tesla til mit forsikringsselskab i tirsdags og blev via forsikringsselskabet og Tesla Danmark henvist til DAS. DAS ringede mig op et par timer efter jeg havde anmeldt skaden til forsikringsselskabet. Jeg afleverede min bil onsdag morgen og fik en gratis lånebil, som stod klar da jeg ankom. Værkføreren oplyste at de formentlig ville have skiftet kofangeren til på fredag, men anbefalede at jeg ringede fredag middag for status. Torsdag eftermiddag ringede værkføreren og fortalte at min bil ville være klar fredag morgen. Her fredag morgen har jeg afhentet min bil, som ud over at have fået skiftet kofanger er blevet vasket, støvsuget og rengjort indvendigt og ladt 100% op. DET er god service!

24 de febrero de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer fra DAS Karrosseri.

Jeg havde en aftale med Das Karrosseri om at aflevere min bil fredag morgen mellem 7:30 og 8:00, da min bil var blevet påkørt bagfra og derfor skulle laves.

Jeg kommer som aftalt til tiden og får oplyst af værkføren, at han ikke kan forstå, hvorfor jeg har fået en tid til om fredagen, da de skal til julefrokost og derfor lukker kl 12:00. Men i fredagsbakken lå papirerne på aftalen! Jeg blev bedt om at komme tilbage om mandagen i stedet, hvilket jeg så gjorde.

Da jeg får indleveret bilen får jeg oplyst, at hele bagkofangeren bliver malet. Jeg henter så bilen i dag og kan se, at de kun har repareret i den ene side, hvorfor der nu er stor glansforskel på højre side af bagkofangeren og resten af bagkofangeren. Det er bare ikke i orden og jeg har selvfølgelig taget kontakt til mit forsikringsselskab, hvor taksator nu er indblandet i sagen. Derfor får de denne ene stjerne..

Har tidligere fået lavet et par biler hos DAS Karrosseri uden anmærkninger, men har aldrig oplevet så dårlig en service på både på aftale om tid og på reparationen. Det er derfor sidste gang, at jeg får lavet min bil der eller henviser nogen dertil..

10 de diciembre de 2015

Stor ros til DAS

Jeg var så uheldig at en lastbil påkørte mig bagfra. Jeg fik en ridse på bagskærmen, afleverede min bil hos DAS, fik en lånebil.
De ringede 2 døgn før betegnet, og sagde min bil var klar. Da jeg kom ud for at hente den, blev jeg mødt af en meget smilende medarbejder. Og min bil var gjort rent og støvsuget...
Vil helt sikkert vende tilbage, hvis jeg skulle være uheldig at få en skade på min bil igen.

14 de julio de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligste jeg nogensinde har oplevet

Fik en forsikringsskade og modpartens forsikring vil sørge for alt og ringede og anbefalede das,der kunne vi også få lånebil .
Vi kommer med vores firma bil efter aftale med DAs og der skulle stå lånebil klar til os , det hele skulle bare være fjong, vi bliver total ignoret i 10 min selvom der var aftale 07.30 og han vurderer skaderne efter et blik på 2 min til at være mellem 20-30.000- derefter vurderer han vores bil ved at kigge på bilbasen efter en anden Ford transit og den koster 10.000 og han siger vi kan ikke lave din bil din bil er kun 10.000 værd max og forresten vi Kan ikke give dig en lånebil som aftalt .derefter siger han Modpartens forsikring selskab som er deres samarbejdspartner kan give dig max 10.000 for din bil i erstatning Jeg går selv ind på Bilbasen for at se hvor han har den vurdering fra og finder ud af han sammenligner min bil med en anden der er fra året før og er fuldstændig inficeret med rust , jeg går til en anden mekaniker 1 km derfra fordi keg nægter at tro at en bil jeg gav 40.000 kr for 1 år siden +lavede mekaniker arbejde på bilen for 10.000 2 mdr før nu kun er 10.000 værd i dag den nye mekaniker vurderer min bil til at være mellem 32-35.000 kr værd . Præcis det samme som taksatoren fra mit eget forsikringsselskab var enig i... Jeg vil holde mig langt væk fra dem

1 de julio de 2015

Hold da op

Var ude for en skade for under en uge siden, hvor modparten bakkede tilbage ud på kørebanen og ind i venstre front på min sølvgrå Toyota IQ. Venstre skærm helt krøllet. Forsikringsselskabet anbefaler Das Karosseri og jeg afleverer bilen dér 48 timer senere. 48 timer derefter stod en nærmest ny bil klar. Man havde også klaret en mindre skade fra sidste år på højre dør. Derudover var bilen vasket og indeni var den fuldstændig ren fra gulv til loft.

Det var en ren fornøjelse, bogstavelig talt. Alle fremtidige udvortes skader, kommer man til at tage sig af her 👍

16 de marzo de 2015
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Godt arbejde - dårlig service

En ridset og bulet bagdør og bagskærm er blevet udbedret. Den del af arbejdet er der intet at udsætte på.

Til gengæld var servicen elendig. Bilen skulle afleveres en tirsdag, og jeg endte først med at få den tilbage en uge senere - for en mindre reparation, som maksimalt kan vare to dage. Jeg blev da også lovet bilen om fredagen, hvilket de ikke kunne overholde, og de ringede heller ikke som lovet.
Da de så ringer bilen klar den efterfølgende tirsdag op af dagen, beder de mig hente bilen samme dag, da lånebilen skal videre til ny kunde. Jeg lover at dukke op, men at det først bliver lige lidt over lukketid kl. 17. Kl. 17.08 ankommer jeg til værkstedet, som er lukket og slukket. Jeg finder heldigvis en bagindgang og en mekaniker, som stadig var på arbejde.
Mit råd er derfor: Få en skriftlig aftale - ikke bare på reparationens pris men også på tidspunktet for udlevering af bilen.

13 de mayo de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spitzenklasse!! Flot arbejde og god service.

Har lige hentet min bil hos DAS Karrosseri i Rødovre, efter et ærgligt besøg i en vaskehal, hvor min bil fik ridset en kofanger, samt bulet en dør og en skærm. ÆV, og så kommer alle bekymnringer. Kan den rettes pænt? Hvad med farven, rammer de den? Jeg fik anbefalet DAS Karrosseri i Rødovre, som tog bilen ind med det samme, jeg fik en gratis lånebil - men det bedste var, at bilen var perfekt lavet. Intet at udsætte!! Perfekt samlet og farven sidder lige i skabet. Hele vejen igennem kunne jeg glæde mig over god service og god kontakt direkte med værkfører Henrik Zangger. Jeg kan på det varmeste anbefale andre kunder at bruge DAS Karosseri.

11 de marzo de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service, kvalitet og punktlighed helt i top

Jeg har nu brugt DAS Karrosseri i Rødovre to gange, og hver gang har det været en helt igennem super oplevelse. Fra man aftaler tid i telefonen til man møder op og bliver modtaget af erfarne kyndige ansatte som smiler og rent faktisk ser ud til at de nyder deres arbejde. Når bilen skal afhentes er der styr på det til tiden, så man ikke kører forgæves. Arbejdet er lavet helt i top.
Kan kun anbefales. De er professionelle og kundeservice minded!

16 de enero de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent og usædvanligt engageret og kompetent service

For anden gang, har jeg nu fået repareret min bil hos DAS Karosseri i Rødovre.

Fra første kontakt har mit indtryk været imødekommende og særdeles kompetent. Her er styr på reparationstider, planlægning og aftaler.

Selve reparationen har også begge gange været helt lydefri, grundigt udført og til aftalt tid.
Ved modtagelsen, har min bil været nyvasket, støvsuget og rengjort - og ved leveringen, har man i receptionen kunnet fortælle mig, hvad der er udført og hvordan.

Det er en usædvanligt personlig og behagelig service i en større virksomhed, hvor man endnu formår at give mig det indtryk, at det er kunden, som er vigtigst.

21 de octubre de 2013
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og godt arbejde

Vi har lige fået lavet vores VW Golf IV hos DAS Karrosseri service.
Servicen har fra starten været intet mindre end perfekt. Søde og hjælpsomme medarbejdere.
Bilen er blevet rigtigt flot, og kommunikationen har været super hele vejen igennem... :)

Mvh.
Alexander Wiberg

28 de abril de 2012

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.