Información sobre la empresa

1. Construcción y materiales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi er stærkt positioneret i SME market med op til 200 it brugere, på kontoret, offshore, som firstline workers eller på fabrikken Hvor kunderne forventer en partner der leverer et højt personligt service niveau. En partner der leverer stabil og gennemsigtig drift på Microsoft, O365 og Azure platformen samt en partner, hvor der er alvor omkring detaljerne i Security setup og processerne i håndtering af udfordringerne ved GDPR Forretningsstrategisk er fokus på Infrastruktur, drift, sikkerhed og compliance. Vi er en virksomhed med mere end 25års erfaring og mange tusinde timers praktik. De fleste af vores medarbejdere er fagteknisk eller akademisk uddannet med en overbygning, hvor fokus er på Microsoft infrastruktur, Network Security og Compliance Vores services leveres til kunder i hele Skandinavien, ligesom enkelte kunder også serviceres i det øvrige Europa, Rusland, Indien, Kina, Brasilien, på Philippinerne og Sydamerika Vores tilgang er at løsninger skal skabe værdi og virke for vores kunder i deres hverdag. Vores kunder skal sove godt om natten. datacompagniet kan hjælpe

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Enormt dårlig ekspertise og faglighed

Vores virksomhed anbefaler ikke Datacompagniets services. De gik til en meget simpel opgave med en meget lav grad af ekspertise og faglighed, imens fakturaer strømmer ind. Der kommunikeres meget lidt og man bliver ikke taget i hænderne. Vi følte os ikke trygge ved at overlade arbejdet til dem. De er tilmed ikke mac brugere og er på udebane når det kommer til mac produkter.

21 de diciembre de 2023
Logotipo de datacompagniet A/S

Respuesta de datacompagniet A/S

Hej Marie

Tak for din ærlige feedback.
Vi beklager dybt, at vores service ikke har levet op til dine forventninger.
For at adressere dine bekymringer effektivt, beder vi dig venligst om at sende dit sagsnummer og eventuelle yderligere detaljer til tho@datacompagniet.dk
Dette vil hjælpe os med at undersøge sagen og forbedre vores service.
Vi tager din oplevelse seriøst og er forpligtet til at rette op på eventuelle fejl.
Vi ser frem til at høre fra dig og løse denne sag til din tilfredshed.

Med venlig hilsen,
Thomas Larsen
Teknisk direktør

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lige dem, vi har brug for😁

De er hurtige, kompetente, grundige og venlige, og overholder alle aftaler.

10 de octubre de 2023
Logotipo de datacompagniet A/S

Respuesta de datacompagniet A/S

Kære Mads Bæk, tak for du tog dig tid og tak for de pæne ord. Vi bestræber os hver dag på at gøre vores bedste. Jeg vil dele din oplevelse med teamet.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, god service .. Dog mangler der lige der Punch, der gør man får lyst til at give den sidste stjerne. Rod i lerverings tider osv. Kan godt irreterre mig lidt som erhvervs kunde.

30 de enero de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

5min á 600kr

Øv for en oplevelse - for flere år tilbage havde vi dem som support til almindelig IT opgaver - havde desværre stadigvæk deres nummer stående som et af flere under IT support. Ringede i den tro at jeg kontakted vores nuværende support. Ingen fortalte at vores service aftale var ophørt for år tilbage - Fik hurtigt et råd af datacompagniet - genstart maskinen og hvis det ikke virker så ring tilbage - Det virkede efter jeg havde lukke mine 8 programmer, 14 email og diverse andre dokumenter. MEN kostede 587,50kr for en påbegyndt halv time.

Det positive er at vi ikke skal arbejde med dem mere og lige er blevet bekræftet i det.

26 de mayo de 2011

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.