Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

På Engelsk Really fast delivery! I received my jewelry within 1-2 business days, if not faster! Incredibly good quality The jewelry keeps the beautiful gold color Impressively... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg bestilte tre smykker, og allerede efter tre uger gik det første i stykker. Nu er endnu et desværre også gået lidt i stykker. Jeg kontaktede dem via mail og modtog i første omgang et rigtig fint... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I have received several pieces of jewelry from DAYLO, and I am truly impressed! The jewelry is beautiful, stylish, and of great quality – I wear mine every day, and they still look amazing. The... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Extremely fast delivery I have ordered several times from Daylo, and it has never disappointed. Every time it has only taken a couple of days before the package arrived. The jewelry I have received h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseño de moda
  2. Diseñador de joyas

Escrito por la empresa

Velkommen til DAYLO, din destination for kvalitetssmykker med et strejf af elegance og personlighed. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder en unik oplevelse, hvor håndværk, stil og værdi forenes. Med et omfattende udvalg af smykker, der spænder fra moderne til klassisk design, er DAYLO dedikeret til at opfylde dine behov og ønsker. Vores mission er at inspirere og berige dit liv gennem vores smukke og tidløse kollektioner. Velkommen til DAYLO - hvor kvalitet og skønhed mødes.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Flotte smykker!!

Smykker kom hurtigt og ligner dem på billedet præcis❤️❤️

5 de julio de 2025

Hej Julia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at smykkerne kom hurtigt frem, og at de levede op til billederne på hjemmesiden.

Fin service

Flotte smykker og hurtig levering! God kvalitet til billige penge 😊

1 de julio de 2025

Hej Signe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både smykkerne, kvaliteten og den hurtige levering.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deres smykker i sig selv er fine nok…

Deres smykker i sig selv er fine nok men jeg er ambassadør for dem og betaler 300kr i måneden og lavet denne aftale med dem før deres priser blev så lave og nu når jeg skulle have de smykker jeg har betalt 900kr for svare de ikke mere og det fanme for dårligt så hvis i bliver tilbudt at blive ambassadør så sig nej for min oplevelse har ikke været andet end dårlig

5 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, vilde tilbud, og virker som god kvalitet!

2 de julio de 2025

Hej Alex,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, vores tilbud og kvaliteten af smykkerne.

DAYLO

I can only recommend good things about DAYLO, because it is some insanely beautiful jewelry and that it always lasts really well and doesn't break, but if it breaks you can get a guarantee on a new return, that's why DAYLO is the best🥰

29 de junio de 2025

Hi,

Thank you so much for your lovely review.

We’re really happy to hear that you’re pleased with your DAYLO jewelry and that you’ve had a good experience with both the quality and our guarantee.

It means a lot to us that you would recommend DAYLO.

Best regards

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kan anbefales

Hurtig levering få dage efter bestilling. Fin indpakning. Jeg havde troet at perlerne var lidt bedre kvalitet, men alt i alt er smykkerne super fine!

22 de junio de 2025

Hej Hannah,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at leveringen var hurtig, indpakningen var fin, og at du samlet set er glad for smykkerne.

Vi tager selvfølgelig din feedback omkring perlerne med videre, da vi altid ønsker at forbedre oplevelsen for vores kunder.

Tak fordi du handler hos DAYLO.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smykket er vanvittig flot og passer…

Smykket er vanvittig flot og passer perfekt ❤️

16 de junio de 2025

Hej Lykke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at smykket passer perfekt, og at du synes det er flot.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

All de gode anmeldelser er fake

All de gode anmeldelser er fake. Og deres "kun 99 kr" tilbud kommer hele tiden. Jeg købte et armbånd men da jeg fik det hvar det altså fake! Og det knak uden nogen form for stor kraft. De sender ikke penge retur! Kan kun anbefale ikke at købe der fra.

9 de junio de 2025

Hej Kajsa,

Vi er kede af at høre, at dit armbånd ikke har levet op til dine forventninger, og at det er gået i stykker. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Hos DAYLO har vi livstidsgaranti på vores smykker, og derfor vil vi naturligvis meget gerne hjælpe dig med en løsning. Send os gerne en mail på support@daylo.dk
med dit ordrenummer og et billede af armbåndet, så kan vi kigge på sagen hurtigst muligt.

Vi tager din feedback med videre og vil gerne sikre, at du får den hjælp, du har krav på.

Smykke smukker

Smukke smykker god kvalitet

12 de junio de 2025

Hej Jennifer,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at du synes smykkerne er smukke, og at du er tilfreds med kvaliteten.

Fantastisk service og flotte øreringe

Fantastisk service og flotte øreringe

6 de junio de 2025

Hej Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores service, og at du er glad for øreringene.

Det er uægte smykker

31 de mayo de 2025

Hej Jannie,

Vi er kede af at høre, at du har fået det indtryk. Hos DAYLO sælger vi smykker i rustfrit stål, som er belagt med 18K guld på vores guldfarvede styles — og vi ønsker selvfølgelig altid, at produktinformationen er tydelig for vores kunder.

Hvis du har modtaget et smykke, som du mener ikke stemmer overens med beskrivelsen, må du meget gerne kontakte os på support@daylo.dk
med dit ordrenummer og gerne billeder, så vi kan kigge nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De FÅR alle til at lave gode…

De FÅR alle til at lave gode anmeldelser som en del af aftalen!!! JEG VIL VÆDDE PÅ, at det kun er 7% ægte anmeldelse - resten er fup!

30 de mayo de 2025

Hej Jannie,

Vi er kede af at høre, at du har fået det indtryk. Hos DAYLO ønsker vi selvfølgelig kun ærlige anmeldelser fra kunder, der har haft en reel oplevelse med os.

Vi tager feedback alvorligt og arbejder løbende på at forbedre både vores produkter, service og kundeoplevelse.

SCAM

Scam!! De nægter at svare på ens beskeder. Man får ikke pakken eller penge retur

27 de mayo de 2025

Hej Aya,

Vi beklager meget, at du ikke har fået svar på dine beskeder, og at din sag endnu ikke er blevet løst. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi vil meget gerne kigge på din ordre med det samme og finde en løsning. Send os gerne en mail på support@daylo.dk
med dit ordrenummer, så hjælper vi dig hurtigst muligt.

Great customer service

12 de mayo de 2025

Hi Barbara,

Thank you so much for your lovely review.

We’re really happy to hear that you had a great experience with our customer service. It means a lot to us that you took the time to share it.

Best regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super søde og meget forstående

Super søde og meget forstående. Service er god, og leverings tid er super hurtig, min pakke kom dagen efter jeg havde bestilt den, hvis de ikke svare efter nogle dage så skriv på insta eller skriv endnu en mail det var det jeg gjorde og så fik jeg svar.

16 de mayo de 2025

Hej Zhenya,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at du har oplevet vores service som sød og forstående, og at din pakke kom så hurtigt frem.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale, hvordan man bedst kan få fat i os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god kundeservice og hurtig

Super god kundeservice og hurtig. Løste problemet lyn hurtigt og uden en masse skriveri frem og tilbage. Kan kun anbefales

15 de mayo de 2025

Hej Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at vi hurtigt kunne hjælpe med at løse problemet.

Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale DAYLO.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vil gerne ændre min anmeldelse

Smykkerne er dårlig kvalitet og går hurtigt i stykker, de bruger unge piger til og lave reklame for dem. Fik et armbånd på shein til 20kr og det var samme kvalitet som deres armbånd til 1,800kr kæmpe scam ikke køb!

16 de mayo de 2025

Hej Line,

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med kvaliteten, og at dit smykke er gået i stykker. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Hos DAYLO har vi livstidsgaranti på vores smykker, og hvis et smykke går i stykker, vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med en løsning.

Send os gerne en mail på support@daylo.dk
med dit ordrenummer og et billede af armbåndet, så kigger vi på sagen hurtigst muligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog pakken kun få dage efter at…

Jeg modtog pakken kun få dage efter at jeg bestilte. Uheldigvis var et par af øreringene ridset. Jeg skriver til support, og får glædeligt besked samme dag om at jeg får tilsendt et nyt par! :)
Udover det, synes jeg at deres ringe er af høj kvalitet!

15 de mayo de 2025

Hej Cecilie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at pakken kom hurtigt frem, og at du er tilfreds med kvaliteten af ringene.

Vi beklager selvfølgelig, at et par af øreringene var ridset ved modtagelse, men vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig og få sendt et nyt par afsted.

Tak fordi du handler hos DAYLO.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De svarede ikke på mine mails eller…

De svarede ikke på mine mails eller beskeder, og overholdte ikke deres del af aftalen.

14 de mayo de 2025

Hej Sarah,

Vi er kede af at høre, at du ikke har fået svar på dine henvendelser, og at du oplever, at aftalen ikke er blevet overholdt. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi kan desværre ikke gennemgå konkrete sager eller aftaler her på Trustpilot, men vi vil meget gerne kigge nærmere på det og hjælpe dig videre.

Send os gerne en mail på support@daylo.dk
med den e-mail, sagen er oprettet med, så vi kan finde den frem og følge op hurtigst muligt.

SÅ PERFEKT!

SÅ PERFEKT!! Kom i en fin pose og er så flot❤️❤️
Den kom på 2 dage

10 de mayo de 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med smykket, indpakningen og den hurtige levering.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.