På Engelsk Really fast delivery! I received my jewelry within 1-2 business days, if not faster! Incredibly good quality The jewelry keeps the beautiful gold color Impressively... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg bestilte tre smykker, og allerede efter tre uger gik det første i stykker. Nu er endnu et desværre også gået lidt i stykker. Jeg kontaktede dem via mail og modtog i første omgang et rigtig fint... Ver más
La empresa ha respondido
I have received several pieces of jewelry from DAYLO, and I am truly impressed! The jewelry is beautiful, stylish, and of great quality – I wear mine every day, and they still look amazing. The... Ver más
La empresa ha respondido
Extremely fast delivery I have ordered several times from Daylo, and it has never disappointed. Every time it has only taken a couple of days before the package arrived. The jewelry I have received h... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Velkommen til DAYLO, din destination for kvalitetssmykker med et strejf af elegance og personlighed. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder en unik oplevelse, hvor håndværk, stil og værdi forenes. Med et omfattende udvalg af smykker, der spænder fra moderne til klassisk design, er DAYLO dedikeret til at opfylde dine behov og ønsker. Vores mission er at inspirere og berige dit liv gennem vores smukke og tidløse kollektioner. Velkommen til DAYLO - hvor kvalitet og skønhed mødes.
Información de contacto
Skovvej 21, 5300, Kerteminde, Dinamarca
- support@daylo.dk
- www.daylo.dk
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flotte smykker!!
Smykker kom hurtigt og ligner dem på billedet præcis❤️❤️

Fin service
Flotte smykker og hurtig levering! God kvalitet til billige penge 😊

Respuesta de DAYLO
Deres smykker i sig selv er fine nok…
Deres smykker i sig selv er fine nok men jeg er ambassadør for dem og betaler 300kr i måneden og lavet denne aftale med dem før deres priser blev så lave og nu når jeg skulle have de smykker jeg har betalt 900kr for svare de ikke mere og det fanme for dårligt så hvis i bliver tilbudt at blive ambassadør så sig nej for min oplevelse har ikke været andet end dårlig
Hurtig levering, vilde tilbud, og virker som god kvalitet!

DAYLO
I can only recommend good things about DAYLO, because it is some insanely beautiful jewelry and that it always lasts really well and doesn't break, but if it breaks you can get a guarantee on a new return, that's why DAYLO is the best🥰

Kan anbefales
Hurtig levering få dage efter bestilling. Fin indpakning. Jeg havde troet at perlerne var lidt bedre kvalitet, men alt i alt er smykkerne super fine!

Respuesta de DAYLO
Smykket er vanvittig flot og passer…
Smykket er vanvittig flot og passer perfekt ❤️

Respuesta de DAYLO
All de gode anmeldelser er fake
All de gode anmeldelser er fake. Og deres "kun 99 kr" tilbud kommer hele tiden. Jeg købte et armbånd men da jeg fik det hvar det altså fake! Og det knak uden nogen form for stor kraft. De sender ikke penge retur! Kan kun anbefale ikke at købe der fra.

Fantastisk service og flotte øreringe
Fantastisk service og flotte øreringe

Respuesta de DAYLO
De FÅR alle til at lave gode…
De FÅR alle til at lave gode anmeldelser som en del af aftalen!!! JEG VIL VÆDDE PÅ, at det kun er 7% ægte anmeldelse - resten er fup!

SCAM
Scam!! De nægter at svare på ens beskeder. Man får ikke pakken eller penge retur

Respuesta de DAYLO
Super søde og meget forstående
Super søde og meget forstående. Service er god, og leverings tid er super hurtig, min pakke kom dagen efter jeg havde bestilt den, hvis de ikke svare efter nogle dage så skriv på insta eller skriv endnu en mail det var det jeg gjorde og så fik jeg svar.

Respuesta de DAYLO
Super god kundeservice og hurtig
Super god kundeservice og hurtig. Løste problemet lyn hurtigt og uden en masse skriveri frem og tilbage. Kan kun anbefales

Respuesta de DAYLO
Vil gerne ændre min anmeldelse
Smykkerne er dårlig kvalitet og går hurtigt i stykker, de bruger unge piger til og lave reklame for dem. Fik et armbånd på shein til 20kr og det var samme kvalitet som deres armbånd til 1,800kr kæmpe scam ikke køb!

Respuesta de DAYLO
Jeg modtog pakken kun få dage efter at…
Jeg modtog pakken kun få dage efter at jeg bestilte. Uheldigvis var et par af øreringene ridset. Jeg skriver til support, og får glædeligt besked samme dag om at jeg får tilsendt et nyt par! :)
Udover det, synes jeg at deres ringe er af høj kvalitet!

Respuesta de DAYLO
De svarede ikke på mine mails eller…
De svarede ikke på mine mails eller beskeder, og overholdte ikke deres del af aftalen.

SÅ PERFEKT!
SÅ PERFEKT!! Kom i en fin pose og er så flot❤️❤️
Den kom på 2 dage

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.