Información sobre la empresa

1. Tienda de TV

Información proporcionada por diversas fuentes externas

DeBeugelknaller.nl is sinds 2007 uitgegroeid tot dé specialist in betaalbare ophangsystemen voor televisies, monitoren, pc's, tablets, speakers, beamers, audio/video apparatuur en zelfs magnetrons. Ons ruime assortiment en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat we voor elke vraag een oplossing hebben.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Super!

We hebben ruim een jaar gebruik gemaakt van een TV beugel van DeBeugelknaller en helaas werkte het mechanisme niet meer. Na contact te hebben gehad met de service afdeling, mochten wij een nieuwe beugel uitkiezen om de huidige te vervangen. Het was direct verzonden en we moesten niets extra bij te betalen, ook geen verzendkosten. Top service en we zijn blij met het nieuwe product!

1 de abril de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

DQ ares lift defect 2 x binnen halfjaar

DQ ares lift besteld maar bij aankomst bleek deze niet te werken! Contact op genomen met leverancier en deze stuurde reset apparaat op om lift te resetten
Helaas bleek dit niet te werken waarna leverancier nieuwe lift opgestuurd heeft! Dit exemplaar werkte wel en heeft totaal 50 x mijn tv op en neer laten bewegen totdat deze er ook mee ophield met functioneren! Na wat mail wisselingen de lift maar zelf gerepareerd door de complete aansturing om te bouwen! Voor normale beugels etc is De Beugelknaller een goed bedrijf maar de DQ liften vind ik onbetrouwbaar product! Puur omdat de elektronica geen lang leven heeft (Chinese kwaliteit)

25 de mayo de 2020

Top service en snelheid!

Vrijdag avond 23:22 besteld. en de volgende dag (zaterdag) gelijk binnen gekregen.

nog niet bevestigd maar ziet er goed uit kwalitatief.

normaal schrijf ik geen reviews maar als je zo een top service krijgt dan neem ik die moeite wel!

nogmaals bedankt

1 de febrero de 2020

Snel geleverd

Ik had vorige week een bestelling geplaatst en had em snel in huis

21 de septiembre de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slecht

Allereerst weken en weken op mijn bestelling moeten wachten. Volgens de site was het product gewoon op voorraad, maar dit bleek niet het geval. De eigen webshop van de fabrikant had het product niet op voorraad, terwijl andere niet gerelateerde webshops het product wel op voorraad hebben. Maar om de rompslomp van het annuleren en het terug krijgen van het al geincasseerde geld te voorkomen de bestelling laten staan. Na binnenkomst van het product en het openen van de doos kwam er letterlijk een misselijkmakende verflucht van het product af. Tevens waren de pootjes (van glas) zo scherp dat ik mijn laminaat hiermee beschadigd heb. Het retourneren ging op zich van een leien dakje, maar om de klant voor de retourverzendkosten op te laten draaien na deze knelpunten en gebreken vind ik ongepast. Het staat wel in de voorwaarden, maar enige coulance voor het lang moeten wachten en het slechte product had wat mij betreft gepast geweest.

24 de mayo de 2016

Super service

Oude VESA 400x400 beugel past niet op de nieuwe VESA 200x200 TV. Prima advies gekregen met een goedkope en een mooie oplossing. Super snelle levering van de laatste.

30 de junio de 2015
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na klacht over late verzending goed opgepakt

Toch nog even een terugkoppeling na mijn eerdere beoordeling men was te laat met de levering maar daarna heeft men het goed opgepakt. Er was iets fout gegaan en in no time was ook het geld retour!

14 de marzo de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

de leverancier voor tv wandbeugels!!

op deze site al 3x besteld, zeer snelle levering. kon bij de laatste levering niet betalen met ideal (verbinding lag eruit?), één telefoontje en ideal betaling geregeld! Das nog eens service. Goederen worden altijd de volgende dag al geleverd. Helaas zijn niet alle produkten super afgewerkt, maar ja had ook niet gekozen voor de duurste beugels. verder top site!

11 de mayo de 2012
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goedkope en degelijke TV-wandmontage.

Na de aanschaf van mijn 32-inch LED-tv had ik nog een goede beugel nodig om de tv in mijn slaapkamer aan de muur te hangen. Via google kwam ik bij deze winkel terecht. De beugel werd de volgende dag al netjes bezorgd door UPS.

Met de after-sales bij hun heb ik nog geen ervaring...

3 de septiembre de 2011
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.