Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik ben niet tevreden over mijn diamant painting, ik heb nog geen derde gedaan van mijn painting en ik heb nu al zes verschillende kleuren van steentjes die op zijn Ook van de rest zie ik nu al d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ten opzichte van andere firma's,goede getrouwe weergave van aangeboden painting na voltooiing.Geen gedoe,gewoon goed op alle gebieden.Gewoon een plezier om met deze firma samen te werken,doe zo voort... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had per ongeluk iets verkeerd gedaan bij een bestelling. Na mailcontact kreeg ik keurig mijn geld retour gestort en de mogelijkheid om opnieuw op de website te kijken om eventueel een nieuwe beste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meerdere keren bij de Diamond Painter besteld en in super goede kwaliteit telkens binnen gekregen. Kleuren zijn mooi en ze staan al snel op de stoep met je bestelde producten. Echt een aanrader dus... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies
  2. Artesanías
  3. Pintura

Escrito por la empresa

Diamond painting bestel je natuurlijk bij De Diamond Painter! GRATIS verzending ,laagste prijsgarantie en breed assortiment. De Diamond Painter maakt uw eigen foto tot een diamond painting. De meeste accessoires, hoge klanttevredenheid, gratis retouren...

4,1

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik ben niet tevreden over mijn diamant…

Ook van de rest zie ik nu al dat ik er veel zal te kort hebben
De symbooltjes zijn ook heel onduidelijk en de steentjes blijven niet goed plakken, vele komen los
Ik zal niet anders kunnen dan ermee ophouden
Het is nochtans niet mijn eerste dat ik maak dus heb wel wat ervaring
Neen, dit is zeker niet voor herhaling vatbaar

11 de enero de 2026

Redelijk

Ik heb redelijk lang op mijn bestelling moeten wachten, terwijl er op de website stond: vandaag bestellen, morgen in huis.
Toen ik mijn bestelling ontving begreep ik waarom deze zo lang op zich had laten wachten.
Het pakket kwam namelijk gewoon uit China.
De afbeelding en steentjes zien er overigens goed uit, maar of het beschermfolie het einde van het project gaat halen (met de huidige warmte) valt nog te bezien.
Het zit elke keer erg vast aan de ondergrond en het lijkt erop dat de lijm van het canvas los komt bij voorzichtig open trekken om een stukje te painten.
Dat vind ik een duidelijk minpunt.

28 de junio de 2025

Respuesta de Dediamondpainter

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat de levertijd en kwaliteit van het beschermfolie niet aan je verwachtingen voldeden. We begrijpen je frustratie en nemen je feedback serieus om onze service te verbeteren.

Geweldig

Geweldig, goede service

1 de febrero de 2025

Respuesta de Dediamondpainter

Heel erg bedankt voor je fijne woorden en dat je de moeite nam om een review te schrijven – dat waarderen we echt!

Super snelle levering

Super snelle levering. Goed verzorgd verstuurd en een mooi compleet pakket.
Ben er heel blij mee

31 de enero de 2025

Respuesta de Dediamondpainter

Fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling! We doen ons best om alles snel en goed te verzorgen, en het is geweldig dat het pakket helemaal naar wens was. Bedankt voor je positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikheb een schilderij gemaakt van mijn…overleden vrouw

Ik heb een schilderij gemaakt van mijn overleden vrouw, hij is zo mooi en als het een mooie foto is van goede kwaliteit.

1 de febrero de 2025

Respuesta de Dediamondpainter

Het spijt me voor je verlies. Wat een prachtig gebaar om een schilderij van je overleden vrouw te maken. Het klinkt alsof je veel liefde en zorg in het werk hebt gestoken. Ik ben blij dat je tevreden bent met het resultaat!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er zitten hele leuke items bij

Er zitten hele leuke items bij, die of een herinnering voor me zijn of gewoon een aanwinst aan de muur

9 de marzo de 2025

Respuesta de Dediamondpainter

Wat fijn om te horen! Het is altijd leuk om iets te hebben dat zowel persoonlijk als decoratief is. Veel plezier met je nieuwe items en hopelijk blijven ze je herinneringen op een mooie manier vastleggen!

XXX prachtig

XXX prachtig

31 de diciembre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met je schilderij!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jullie doen het goed. Als ik een vraag heb krijg ik snel antwoord. De vriendelijkheid is ook prettig

31 de diciembre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Dank je wel voor je mooie feedback! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met de snelle antwoorden en de vriendelijkheid. We staan altijd voor je klaar.

Fantastische bloemstukken

Fantastische bloemstukken, uitstekende kwaliteit, zorgvulldig verpakt en verstuurd

3 de diciembre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van de bloemstukken en de verpakking.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit! Mooie kleuren! Goede verpakking!

2 de noviembre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit, kleuren en verpakking. Veel plezier met je Diamond Painting! 😊

Top!

Als kado voor kerst een painting van jullie gekregen
De painting ziet er mooi duidelijk uit!
En ook nog een mooi ziplock zakje waar alles in zit wat je nodig hebt!
Dik tevreden!😊

2 de enero de 2025

Respuesta de Dediamondpainter

Dank je wel voor je mooie review! We zijn zo blij dat je tevreden bent met de painting en de verpakking. We hopen dat je veel plezier hebt met het maken van je kunstwerk! 😊

3 de noviembre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering. We hopen dat je veel plezier hebt met je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige service, top bedrijf!

Geweldige service! Na een poosje gewacht te hebben op mijn bestelling,zou het dan 9 december geleverd worden. Ik kreeg dan ook bericht dat het geleverd was....maar niets was minder waar...ik had niet eens de auto gezien die het geleverd zou hebben! Ik kon snel contact krijgen met de webshop en heb het vandaag binnen gekregen! Super blij mee! Helaas kan ik niet beginnen...heb een tennisarm gekregen van al die steentjes leggen, maar 2025 gaan we er weer tegenaan!

20 de diciembre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Wat fijn om te horen dat je je bestelling eindelijk hebt ontvangen! Het spijt ons dat het wat langer duurde, maar we zijn blij dat je tevreden bent met de service en het product. Wat vervelend van je tennisarm, hopelijk herstel je snel! In 2025 ben je er weer helemaal klaar voor! 😊

Als je in de tussentijd vragen hebt, laat het ons gerust weten. Veel succes en plezier met je Diamond Painting als je weer begint!

Alles compleet en netjes verpakt

Alles compleet en netjes verpakt

2 de octubre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Bedankt voor je positieve feedback! Wat fijn om te horen dat alles compleet en netjes verpakt is aangekomen. We wensen je veel plezier met je bestelling!

Op tijd en compleet

Op tijd en compleet

3 de septiembre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Fijn om te horen dat je bestelling op tijd en compleet was! We zijn blij dat alles naar wens is

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had de bestelling 🚚 snel

3 de septiembre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Super om te horen dat je bestelling snel bij je was! We doen ons best om alles zo snel mogelijk te leveren. Bedankt voor je positieve bericht!

Prima

Netjes verzorgd, en ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling.

2 de septiembre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! We zijn blij dat alles netjes verzorgd was en dat je goed op de hoogte werd gehouden. Bedankt voor je positieve feedback!

Steentjes

Gewoon altijd verzorgd en goed geleverd.

2 de septiembre de 2024

Respuesta de Dediamondpainter

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de levering altijd goed en netjes verloopt. We blijven ons best doen om dezelfde kwaliteit te leveren. Happy Diamond Painting!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.