Goede voorbereiding is het halve werk. eerst rustig alles uitgezocht en besteld en betaald. uurtje later alles opgehaald uit Drachten. Dag erop alles in de menie gezet en op maat gezaagd . Dag ern... Ver más
Ik werd netjes gebeld vanwege een typefout in mijn bestelling met een herinnering aan verlies breedte door zaagsnede Vriendelijk. Behulpzaam Samen de planken los afgeladen voor de veiligheid, zodat... Ver más
La empresa ha respondido
Levering was perfect, alles goed verpakt. Er waren 2 licht beschadigde schutting delen, dit werd tijdens de levering direct vermeld en men had er 3 extra delen bijgevoegd. Kortom, top service. Waar ik... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Online hout kopen? Dan is deHoutboer.com het beste adres! Van hardhout tot vuren, grenen en toebehoren. Altijd een goede prijs.
Holanda
- www.dehoutboer.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
ondanks dat de aanvraag niet leverbaar…
ondanks dat de aanvraag niet leverbaar was toch nog snel gelevert

Respuesta de Dehoutboer
Ik bestel altijd via de website en alles klopt.
Ik bestel altijd via de website en kom dan de bestelling afhalen. Dit gaat altijd goed, de website is duidelijk, de goederen liggen klaar, personeel is aardig en helpt goed. Goederen worden naar de auto gebracht. Alles keurig in orde.
Goede kwaliteit en snelle bezorging
Goede kwaliteit en snelle bezorging

Respuesta de Dehoutboer
Super vriendelijke en behulpzame…
Super vriendelijke en behulpzame chauffeur.

bestelling dezelfde dag opgehaald
bestelling dezelfde dag opgehaald. Alles klopte zoals afgesproken. ook het zagen was precies op maat.

Heel veel keuze
Heel veel keuze, zeer uitgebreid assortiment. Heel vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

vriendelijk en behulpzaam personeel
mensen zijn altijd vriendelijk en de kwaliteit van het hout is uitstekend

Een keurige
Een keurige, vlotte en nette communicatie, zeer nette aflevering van de bestelde materialen, deze waren netjes verpakt.

Respuesta de Dehoutboer
Mooi hout en perfect verpakt
Mooi hout en perfect verpakt, daar kunnen veel postorders wat van leren.
Medewerkers zijn echt vriendelijk en vertellen geen onzin.

Respuesta de Dehoutboer
Dit is de derde keer dat ik heb een…
Dit is de derde keer dat ik heb een bestelling gedaan bij de Houteboer en ik ben een keer langs gegaan, dus het bedrijf bevalt mij goed. De personeel zijn vriendelijk en behulpzaam en ik raad ze altijd aan als ik wordt er over gevraagd.

Respuesta de Dehoutboer
Goede service, goede kwaliteit en zeker hele goede prijzen.

Makkelijk afhalen
Bij afhalen verliep, ondanks de drukte, alles zeer gesmeerd. Ook een plank met gebrek werd zo omgewisseld.

Respuesta de Dehoutboer
Keurig geholpen snel geleverd goede…
Keurig geholpen snel geleverd goede prijs

Mooi optijd geleverd netjes verpakt
Mooi optijd geleverd netjes verpakt
Nette prijzen voor goed matriaal

Top bedrijf!
Goede prijzen, makkelijk bestellen, mooie producten, prima hulp bij het ophalen en ruime parkeergelegenheid.

Respuesta de Dehoutboer
Vlonderplanken en hardhouten balken…
Vlonderplanken en hardhouten balken besteld voor een terras. Mooie rechte balken en planken (lengte 4 a 4,5 meter). Bezorging en verpakking was ook prima geregeld en werd in overleg netjes achterhuis neergezet. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Respuesta de Dehoutboer
goede kwaliteit en uitstekend verpakt
goede kwaliteit en uitstekend verpakt. Jaap heeft het weer met zorg afgeleverd.