Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gereviseerd onderdeel besteld. Gemonteerd blijkt niet goed te zijn. Maar volgens hun is hij prima. Oplossen willen ze niet enkel zelfde slechte hersteld product. Oplossingen willen ze niet zoeken... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel erg tevreden! Ik was op zoek naar een lastig verkrijgbaar onderdeel voor een luxere uitvoering van mijn Kia Picanto. Nergens te vinden, behalve bij Van Deijne, en ook nog voor een nette... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor aankoop navraag gedaan om zeker te zijn van het juiste onderdeel. Verkeerd advies gekregen en dus verkeerd product ontvangen. Hoewel de fout wordt erkend, wordt er geen redelijke oplossing... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles
  2. también en la categoría
  3. Concesionario de autos
  4. Mayorista de accesorios para automóviles
  5. Tienda de accesorios para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Welkom bij het officiële twitter account van Van Deijne Japanse auto onderdelen! Volg hier de laatste ontwikkelingen van ons bedrijf.

2,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,6

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Medewerkers zijn onvriendelijk aan de telefoon en geven tegenstrijdige informatie. Het lijkt alsof interne afspraken niet worden doorgegeven. De arrogante houding maakte het alleen maar erger.

1 de octubre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen zaken doen met deze firma

DRINGEND ADVIES: geen zaken doen met deze firma! Ik heb een nieuwe koplamp gekocht, die bleek niet te werken en zag er sowieso van zeer bedenkelijke kwaliteit uit. Merk: DEPO. Meteen teruggestuurd op mijn kosten en nu beweren ze dat het mijn fout is. Eerst zouden ze mij 80% terugbetalen, uiteindelijk wordt niets terugbetaald. 640 euro kwijt. Een schande! Ik had beter de Reviews eerst gelezen.

9 de septiembre de 2026

Heel erg tevreden!

Heel erg tevreden!

Ik was op zoek naar een lastig verkrijgbaar onderdeel voor een luxere uitvoering van mijn Kia Picanto. Nergens te vinden, behalve bij Van Deijne, en ook nog voor een nette prijs.

De levering liep door DHL wat vertraging op, maar Van Deijne heeft dit direct opgepakt en contact opgenomen met de vervoerder. Dankzij hun snelle hulp had ik mijn onderdeel alsnog op tijd in huis.

Supervriendelijke service, zowel telefonisch als via e-mail. Bedankt voor het meedenken en de fijne afhandeling!

Mijn ordernummer is 0551411, mochten jullie je afvragen wie ik ben. 😉

8 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Negatieve ervaring met dit bedrijf

Negatieve ervaring met dit bedrijf. Niet proffesioneel en vriendelijk aan de telefoon. Vraag je om informatie of duidelijkheid dan moet je er niet veel van verwachten. Voor zo een groot bedrijf zou je denken dat klantenservice hoog in het vaandel staat.

16 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fout erkend, maar klant betaalt de prijs

Hoewel de fout wordt erkend, wordt er geen redelijke oplossing geboden zonder extra kosten voor de klant.

Slechte service en gebrek aan verantwoordelijkheid.

Gezien andere reviews lijkt dit geen uitzondering

25 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goed geholpen in eerste instantie…

Heel goed geholpen in eerste instantie met had ik een verkeerd scherm besteld waar ik direct antwoord op kreeg dat hun erachter waren gekomen dat het de verkeerde was maar de goede ook hadden liggen en de goede opgestuurd werd. Bleek het scherm niet te zijn maar de apim module echter kon ik naar 1 mail met uitleg zonder problemen omruilen voor het goede onderdeel dat ik nodig had super afhandeling bedankt rick!

10 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer teleurgesteld over het…

Zeer teleurgesteld over het retourbeleid
Ik heb een onderdeel bij Van Deijne besteld en het bleek defect te zijn. Ik heb geprobeerd het binnen de garantieperiode te retourneren, maar dat werd geweigerd. Dit is volstrekt onacceptabel. Hun retourbeleid is onduidelijk en de klantenservice was ronduit frustrerend. Ik had een professionele afhandeling verwacht, maar in plaats daarvan kreeg ik een totaal gebrek aan respect voor de klant. Nooit meer

20 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Werknemer aan de lijn is alles behalve…

Werknemer aan de lijn is alles behalve behulpzaam. Mij alles zelf uit laten zoeken en na 20x aan te geven dat er een bug zit in de website en dat ik ergens niet op kan klikken te horen krijgen dat ik niet weet hoe een website werk en het maar aan een ander moet gaan vragen.

Geen woorden voor hoe asociaal deze collega aan de telefoon te werk is gegaan. Onvriendelijk en onprofessioneel!

1 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb nu al meerdere bestelling…

Ik heb nu al meerdere bestelling geplaatst en dit is mij tot nu toe zeer goed bevallen. Er wordt snel en vriendelijk gereageerd op vragen en de bestellingen worden snel geleverd.

Ik raad dit bedrijf zeker aan en zal hier in de toekomst zeker weer bestellen.

8 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het verbaasd mij om te lezen dat…

Het verbaasd mij om te lezen dat sommige mensen slechte ervaringen hebben. Ik ben daar tegenover uiterst tevreden. Verschillende keren onderdelen besteld en snel geleverd gekregen. Één keer een onderdeel kapot gekregen en daarna steeds verschillende erop lijkende onderdelen toegestuurd
gekregen. Uiteindelijk alles geretourneerd. Ik kreeg keurig mijn geld en gemaakte retourverzending vergoed.

29 de julio de 2025

Toppers

Vandaag langs geweest voor wat onderdelen. Supergoed geholpen door Rick en de vriendelijke dame die aanwezig was. Echt fijne mensen! Ze hebben alles wat je nodig hebt, en nemen ook nog eens de moeite om te zoeken naar wat niet 123 voor de hand ligt !

15 de julio de 2025

Hier niks kopen

Ik had een automaatbak voor mijn volvo gekocht. Na montage bleek deze niet goed te zijn. Vervolgens had ik een antenne bij ze besteld. Ook deze bleek niet in werkende conditie te zijn.
Er zou een andere automaatbak opgestuurd worden (deze wilden ze mij eerst laten betalen inclusief de verzending) vervolgens is de automaatbak geleverd door dhl op een openbare parkeerplaats met een handtekening van de chauffeur eronder. Je raad het al... bij aankomst was het pakket weg. Nu schuift van Deijne het probleem bij mij in de schoenen en zegt er zelf niks.mee te willen doen. Eindstand: ik ben 400 euro kwijt en ik heb een automaatbak die niet werkt. Laat staan de kosten van het werk en de randzaken eromheen.

12 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onmenselijk bedrijf, alleen maar eigenbelang

In eerste instantie waren wij blij dat we hier een automaatbak konden kopen voor onze auto, dit was 400 euro. Eenmal thuis en erop gezet bleek deze bak niet te werken. Eerst wou van Deijne dat wij een nieuwe bak zouden kopen en zelf de bezorgkosten betalen ( het is 2 uur heen en 2 uur terug rijden voor ons) en de kosten voor het terugsturen van de kapote bak. Dit leek ons een beetje de omgekeerde wereld. Eigenlijk wouden wij ons geld terug en ergens anders een bak kopen, maar dat wouden ze absoluut niet. Uiteindelijk akkoord gegaan dat ze op hun kosten een nieuwe bak opsturen en zelf de oude zouden ophalen als de nieuwe was gemonteerd.
Vervolgens sturen ze die nieuwe bak op met DHL. De bezorger heeft vervolgens zelf zijn handtekening gezet en de automaatbak zo op de openbare parkeerplaats achtergelaten! Dit heeft DHL ook toegegeven.Toen wij daar dus kwamen was de bak weg...
Van Deijne wil hier dus niks mee doen en blijft zeggen dat ze hun werk gedaan hebben. Wij staan hier met een defecte bak, 400 euro kwijt en worden gewoon in de kou gelaten. Ik vind dit heel onmenselijk en heel erg raar..

6 de mayo de 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf vorige week een airbag module besteld voor mijn Subaru impreza heb deze gemonteerd wat blijkt was een module die niet werkte , heb 2dagen kabels uitgemeten voor er zeker van te zijn , heb toen in Nl via een vertrouwde Subaru handelaar 1besteld alles in orde .Vandaag naar van deijne gebeld wou enkel het aankoopbedrag terug was maar 25 € dit wouden ze niet terug betalen hiermee een dikke 0,0 waard, hoop dat hier niemand ooit iets koopt.Groot oplichterij

7 de marzo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.