De Kinderplaneet Opiniones 68

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De aankoop op de website ging heel vlot, verzending was snel en de aflevering was correct alles top !

Valorada con 2 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een super winkel! Mooie producten. Zeer uitgebreid assortiment. Super vriendelijke verkoopsters. Ook telefonisch zeer vriendelijke en persoonlijke aanpak (we hebben onze geboortelijst daar gel... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag had ik wat kantoorbenodigdheden nodig. Omdat ik niet onmiddellijk vond wat ik zocht, ging ik raad vragen aan Tamara, één van de medewerkers van de Kinderplaneet. De niet aflatende moeite dat... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Welkom bij De Kinderplaneet, een unieke bestemming in Baal waar kinderen de hoofdrol spelen en dromen werkelijkheid worden. In onze 5.800 m² grote winkel ontdekken kinderen alles waar ze van dromen, van de kleinste knuffel, een nieuwe outfit tot een volledig ingerichte kamer. Ouders kunnen zich laten inspireren door hippe woondecoratie en trendy kookspullen. Bij De Kinderplaneet kunnen jong en oud wegdromen in een wereld vol mogelijkheden.

Información de contacto

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Onterechte omschrijving: Assortiment van 4, maar je krijgt maar 1

Er staat in de omschrijving: assortiment van 4. Dus je gaat ervan dat je alle 4 toegestuurd krijgt, echter krijg je maar 1 toegestuurd. Daarnaast was er niet een mogelijkheid om te kiezen. Dit geeft opnieuw de impressie dat je ze alle 4 krijgt. Helaas is dit niet zo. Als ik had geweten dat we random eentje toegestuurd zouden krijgen, had ik het niet besteld, want het ging ons om de konijn, maar helaas kreeg we alleen de kat. Deze was in de winkel ook gewoon te koop (en een stuk goedkoper zonder de verzendkosten).

22 de marzo de 2026
Logotipo de De Kinderplaneet

Respuesta de De Kinderplaneet

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat dit voor verwarring en teleurstelling heeft gezorgd, onze excuses daarvoor.

Bij artikelen die deel uitmaken van een assortiment wordt er in de beschrijving vermeld dat je één willekeurig item ontvangt en dat je tijdens het bestelproces een voorkeur kan doorgeven. We nemen je opmerking mee om na te kijken of deze informatie bij dit product voldoende duidelijk zichtbaar was, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Het spijt ons dat je niet het gewenste item hebt ontvangen. Mocht je dit verder willen bespreken of samen naar een oplossing willen kijken, neem gerust contact op met onze klantendienst. We helpen je graag verder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geboortelijsten zijn een ramp

Geboortelijsten zijn een ramp. Super onduidelijke website. Wanneer er dingen aangekocht worden van de lijst is de helft opeens niet meer beschikbaar of leverbaar… altijd problemen met de aankopen die je zelf doet (komen niet bij op de lijst)
Wanneer je opmerkingen schrijft bij een online bestelling wordt hier niet naar gekeken..
geen aanrader meer!

20 de marzo de 2026
Logotipo de De Kinderplaneet

Respuesta de De Kinderplaneet

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat alles zo moeizaam verlopen is. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We begrijpen je frustraties volledig. Je zat helaas net in een overgangsperiode waarin bepaalde processen en systemen nog niet optimaal werkten. Dat heeft duidelijk voor verwarring en praktische problemen gezorgd. Dat is heel vervelend, zeker bij iets belangrijks zoals een geboortelijst.

Intussen hebben we achter de schermen hard gewerkt om de problemen aan te pakken en zouden de meeste kinderziektes uit het systeem gehaald moeten zijn. Uiteraard blijven we dit nauw opvolgen, want dit soort situaties willen we in de toekomst absoluut vermijden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling. We begrijpen heel goed dat dit geen fijne ervaring voor je was.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.