Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bestilte to pizza i dag

Bestilte to pizza i dag. Bad om at de skulle bages ekstra, så de blev sprøde og ikke slizes.
Det var dybt skuffende. Det var godt, de var bagt ekstra (ha ha ha) -for de var totalt ubagte og bløde. Når det er sagt, så sejlede de i olie -så de dryppede. Ikke særlig lækkert.
Min mand fik en nr. 93 en Diavola: Tomatsovs, mozzarella, ventricina salame (stærk), portobello svampe, oliven, origano samt ekstra salsiccia. Jeg en ny på menuen nr. 94: La Deliziosa med mozzarella, friarielli (broccoliblomster) gorgonzola, salsiccia samt ekstra kylling. Havde jeg ikke fået kyllingen på, havde det da virkelig taget kegle, for der var stort set intet salsiccia på. Dybt skuffende. Også at billedet til 94 var ikke eksisterende på menuen.Den blev præsenteret med et forkert billede.
Så dybt skuffende -vi betalte 311 kr for denne noget kedelige lørdagsmiddag. ØV ØV Øv

18 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Delizioso

Vi spiste på restauranten, det var squ godt, men de har travlt, så det kan godt tage lidt tid👍

11 de febrero de 2026

Vi sidder her til aften 5 mand

Vi sidder her til aften 5 mand - to voksne og 3 børn - klar til at spise den afhentede mad, som vi har betalt knap 600 kroner for. Da vi åbner for maden, ser vi at vi har modtaget 2 forkerte pizzaer og ringer derefter til stedet. Den søde pige tilbyder os at vi enten kan hente 2 nye pizzaer (og beholde de forkerte som kompensation) eller modtage et gavekort til en anden gang. Her vælger vi at afhente 2 nye pizzaer. Kort efter bliver vi ringet op af stedet, da de nu vil have først kun den ene pizza igen men beder derefter om begge de forkerte pizzaer. Dette efter den italienske kok med en tilsyneladende ekstrem dårlig service har været inde over. Gad vide hvem der så har modtaget disse pizzaer - som har være med 2 gange på en køretur og samtidig har lagt på vores bord. Alt for dyrt og en dårlig service vi aldrig har kendt magen til. En stjerne (og mindre hvis vi kunne give det) og nej tak herfra fremover.

22 de junio de 2025

Dyre pizzaer

Dyre, men flydende
Hentede 7 pizza til den ringe pris af 889 kr.
Det er lige i overdrevet for pizzaer, hvis fyld er så flydende, at det glider af bundene.
Pizza er ikke forskåret, så de er ikke til at spise ved stranden.
Nr. på pizzabakker ville også være en god idé.
Det er virkelig ringe til den pris.

29 de julio de 2024

Dårlige, men dyre

Det er ikke længere, lækre, friske, sprøde italienske pizza. Bunden er gummiagtig samt smager og ser ud til at være lavet på en fabrik. Smagen og kvaliteten er virkelig dårlig, tilgengæld er de sindsyge dyre!

29 de abril de 2022

Ikke pengene værd

Ikke pengene værd. Har sjældent fået så dyrt og uappetitligt mad. Carbonara var intetsigende og fyld af store fedtklumper på størrelse med en tommelfinger. Lasagne der var smagløs og tør. Den eneste grund til de to stjerner er pizzaen der smagte udmærket, men ikke mere end det. Og til 124 kr burde englene synge, hvilket de bestemt ikke gør!

Første og sidste gang vi hentede derfra!

5 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Værste og mest arrogante italiener

Her kører det i bedste italienske stil. Kan man snyde kunderne, så gør man det. Først introduceres der et klippekort med den 10. pizza gratis, men man kan ikke overføre stempler fra et kort til et andet og da man endeligt har samlet klip nok på ét kort, så stopper man ordningen - uden kompensation. Senere bliver man opfordret til at bestille på en app og får 10% rabat, hvis man gør det. Efter at have installeret app og oprettet brugernavn mm og endeligt finder ud af at bestille, så er der INGEN RABAT som lovet. Til gengæld er der tillagt kr. 1,75 for at bestille online! Ringer der ind og får at vide, at jeg bare kan bestille på tlf. hos ham, så skal han nok give mig de kr. 1,75 i rabat, men der er ingen tale om de 10%. Her mistede han endeligt en kunde, der ellers kører 4 kilometer for at købe 5-7 pizzaer ad gangen 1-2 gange månedligt og oftest tidligt på aftenen før der bliver rigtigt travlt. Pizzaerne er gode, men man ved aldrig, hvornår man bliver svinet til af den arrogante italienske kok og indehaver. Har inden jeg skrev dette forsøgt at forklare ham det på SMS og i telefonen, men bliver bare svinet til. Jeg er færdig med at blive behandlet på denne måde. Med til historien hører også, at priserne er steget voldsomt som i 25-35% stigninger. Glæder mig til at ILD.Pizza kommer til Aabyhøj. Det er pizzaer på højde med Delizioso, men til en helt anden pris og service.

17 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

"Er det dejen eller pizzabakken, jeg tygger på?"

Var på mit lokale pizzeria Delizioso for første gang i aften. En dejlig sommerdag skulle afsluttes med ægte italiensk pizza på terrassen - en god anledning til at prøve det lokale pizzeria, som man så tit er gået forbi på Silkeborgvej. Det gør jeg aldrig igen!
Det var spild af penge! Sjældent har man set så blød og sej en dej. Og fyldet - don't get me started! Vandet lå som en sø oven på skinken, og osten var knap smeltet. Betalte 99 kr. for en pizza - det var den BESTEMT ikke værd!

30 de mayo de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Århus Bedste pizza med Løg(n)

Århus bedste pizza siger hjemmesiden.

Købte en 95 delizioza. fik en væskefyldt pizza der stadig var rå, og hverken kartofler,ost eller dejen var færdigbagt.

smagen skulle man også lede længe efter da billig ost og alt for sød dej bragte oplevelsen endnu længere ned.

Jeg har smagt frysepizzaer med mere smag i sørgeligt nok.

27 de julio de 2019

"Der er hår i vores mad"

"Der er hår i vores mad"
Det er den arrogante koks egne ord.
Hygiejne og ordentlig opførsel skal man lede længe efter!
Episoden opstod da min kæreste kommenterede på en medarbejder der stod og lænede sig over 4 pizzabakker med sit hår.
Hun kommenterede venligt at hun skulle passe på ikke at tabe hår i bakkerne.

Man skal imidlertid ikke tale pænt til medarbejderne, for så bliver man først hånet!
Medarbejderne rottede sig sammen som teenagere i en skoleklasse med kokken i front der sagde: "de kasser er fyldt med bakterier" og "der er hår i vores mad" ud over hele restauranten.

De andre gæster fik også et chok!

10 de marzo de 2019

Hold jer væk.

Hold jer væk.
Ejeren skræmmer sine loyale kunder væk med uhøflig betjening og ligegyldige kommentarer.
Italieneren opfører sig som en umoden teenager.

29 de marzo de 2018

Øv Delizioso

Øv Delizioso Åbyhøj. I vælger at have rabat kort hvor man kan få den 10 pizza gratis. Efter I har lavet om kører I åbenbart ikke med det mere. Vi har 9 stempler, og alligevel vælger I at lade os betale fuld pris. Det er i vores øjne så tåbeligt af jer. Fair nok I vælger rabatkortet fra, men så lad folk bruge det op først. Når dagen er omme vil I intet ha tabt da I alligevel nok smider mad ud, men I stedet vælger I at smide 2 kunder væk, som ikke ønsker at støtte jer mere.

9 de febrero de 2018

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.