SLECHT BEDRIJF
Bij Dema Auto,s een Peugeot gekocht bj 2011. Drie maanden garantie op motor en versnelling Mee proef gereden.Het was koud dus de airco niet aangezet. Een paar dagen later warm weer maar airco was defect. Bema gebeld en het antwoord was sorry geen garantie. Naar garage gegaan waar blijkt dat de zekeringkast is vernieuwd met een verkeerd type waardoor de compressor is doorgebrand en de ventilator niet meer werkt. kosten 1195,01 euro. Een dag later stopt de motor onderweg. ANWB gebeld en deze man zegt ; ik krijg zoveel foutmeldingen ik sleep je naar de garage. Daar blijkt dat het kleppendeksel is gescheurd en aan de binnenkant met dikke klodders kit is dicht gesmeerd waardoor alles onder de troep zit van kleppen zuigers leidingen tot zelfs de katalysator zat dicht. Bema gebeld en het antwoord was ;geen garantie. De garage is hier lang mee bezig geweest om het weer schoon te krijgen. Kosten 1116,54 euro en vragen mij of Bema contact met ze wil opnemen om te vertellen wat er aan de hand was. Bema wenst geen contact met de garage en zegt mij dat ik met de auto en rekeningen naar Bema moet komen. Daar aangekomen hebben ze totaal niet naar de auto gekeken en op een vergoeding hoefde ik niet te rekenen. Uiteindelijk heeft Bema Auto,s van de 2311,55 euro die het heeft gekost 500 euro vergoed. Ik wil iedereen waarschuwen, als je bij Bema een auto wil kopen laat hem dan eerst keuren voor je ook maar een cent betaald. De garage zei me, Bema heeft je een kat in de zak verkocht. De auto heeft mij totaal. 7581,55 euro gekost en daarvoor had ik elders een Peugeot met volledige garantie kunnen kopen. Bema Auto,s Bedankt en ik hoop dat veel mensen dit lezen zodat zij niet zoals ik de boot in gaan.
7 de agosto de 2020
Opinión espontánea