Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Gedreven professional

Sinds 1,5 jaar werken wij zakelijk samen met De MatchMaker. We hebben Wendy leren kennen als een gedreven professional die zich vol overgave inzet om het verschil te maken voor haar klanten. In de communicatie ervaren wij Wendy als een warme persoonlijkheid, met oprechte belangstelling en op het juiste moment een vleugje humor. In haar rol als matchmaker is ze zeer betrokken en actief, maar ook integer en zorgvuldig. Altijd bezig om haar toch al zeer grondige werkwijze nog verder te optimaliseren om haar klanten het allerbeste te kunnen bieden.

16 de mayo de 2022

Warm en betrokken

Warm, betrokken en een goede luisteraar. Is oprecht geïnteresseerd in het verhaal achter de persoon. Wendy durft door te vragen, denkt in mogelijkheden en gaat zonder (voor)oordelen het gesprek met je aan. Haar mensenkennis en intrinsieke motivatie om de juiste match te maken, maken haar wat mij betreft tot een matchmaker die je met een gerust hart het proces van relatiebemiddeling kunt toevertrouwen.

16 de mayo de 2022

Betrokken en resultaatgerichte matchmaker

Ik ken deze matchmaker als een zeer open, toegankelijk en warm persoon. Zij is oprecht geïnteresseerd in haar gesprekspartner en zal er alles aan doen om een zo goed mogelijke match te maken. Als een kritische noot nodig is, zal ze daar niet voor schromen, dit uiteraard alleen ten goede van het matchingsproces.

18 de abril de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blijf er vanaf !!

Blijf er vanaf !!! Mevrouw wekt een indruk dat zij een brede netwerk heeft een ook een grote database, in de werkelijkheid is dat niet zo. Uit de grote database komen er geen kandidaten en of allemaal verhinderingen, ineens verhuizen geïnteresseerde kandidaten naar het buitenland of in mijn geval de eerste date wat zij geregeld had was al iemand anders aan het daten. Uiteindelijk wil zij campaigns starten op instagram, Facebook en een of andere DATING Site,(bewijs heb ik nooit gezien) dus je betaalt 100 keer wat je aan zo dating site betaalt om terug naar een dating site te gaan. Het is puur oplichterij en ik moest uiteindelijk juridisch hulp inschakelen om mijn geld terug te krijgen. Er zijn veel betere en ervarend bureaus waar je terecht kant.

11 de abril de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.