Información sobre la empresa

1. Electricista

Escrito por la empresa

DEMSKOV-EL A/S er autoriseret el-installatør. Vi tilbyder en lang række løsninger, der sikrer en høj grad af komfort i dagligdagen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En stjerne – Elendig og farlig kørsel af firmaets elektriker

Jeg har desværre haft en ubehagelig oplevelse med en af jeres firmabiler på motorvejen. Jeres elektriker kørte alt for tæt på bagfra – selvom der var tydelig kø forude. Det virkede som om han forventede, at jeg skulle køre ind i den forankørende bare for, at han kunne komme hurtigere frem.

Sådan en kørsel er ikke bare farlig – den er også en ekstremt dårlig repræsentation af jeres firma. Når jeres medarbejdere kører rundt med logo på bilen, repræsenterer de jer. Og det her efterlod et virkelig dårligt indtryk. Usmageligt og uansvarligt.

9 de junio de 2025

Professionel

Service og god evne til at sætte sig i kundens sted. Har fået løst problemer ved hjælp hos eksperterne her i forbindelse med betjening af opsat ladestander. Der gik ikke lang tid før problemet blev løst på yderst professionel måde.

12 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koster det samme som en advokat

Skulle have fjernet nogle kabler inden renovering. Vores forening bruger Demskov, så dem gik jeg med.

Elektrikeren var her een time. Det var efter han kom 1,5 time for sent. Så jeg tænker 585+95 for bilen. Nej, det bliver to timer; to gange bil og plus et opstartsgebyr. Plus moms blev det over 2100 kr.

Jeg taler med dem, og der skulle laves registreringsarbejde. Han har taget nogle billeder, og på min faktura står der:

"Der er blevet demonteret el ude i gangen efter kundens ønsker"

Ergo kan der ikke være skrevet lange uddybende forklaringer, hvilket opgaven heller ikke behøver.

Jeg ringer derind. Han siger, han kan se på gps, han har været på adressen. Jeg ved ikke, hvad han laver, jeg ved bare, han ikke er hos mig, da jeg er hjemme. Jeg bliver godtgjort en halv time. Opstartsgebyret er standard, selvom de ikke nævner det og det ikke står i deres betingelser. Det er en meget lidt transparent måde at køre forretning på.

Arbejdet var fint. Det var en meget nem opgave, der ikke krævede det store. Kablerne ligger i et par bunker. Andre elektrikere jeg har brugt, rydder op efter sig.

Jeg tror demskov er til for virksomheder. Hvis du er privat, så find en mindre lokal elektriker. Demskov har sørget for, jeg ikke bruger dem igen.

29 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En kæmpe anbefaling og tak herfra

En kæmpe anbefaling og tak herfra!

Jeg har brugt Demskov til servicering af min varmepumpe flere gange. Senest skulle ude delen skiftes grundet fejl fra et andet firma, og her var Demskov, og især Morten en kæmpe hjælp. De var hurtige til at hjælpe, effektive og oveni det brugte de en masse tid og energi på at undersøge om jeg var berrettiget til en gratis udskiftning gennem fabrikken, hvilket jeg var.

De kunne ligeså godt have taget mine penge og skiftet den på min regning, men i stedet brugte de tiden på at hjælpe mig og spare mig for +50.000 kr.

Jeg er meget taknemmelig, og vil med garanti bruge Demskov fremadrettet!

16 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligt udført arbejde med megen ulejlighed for såvel kunde som samarbejdspartner

Skulle tilslutte ny vandvarmer til strøm samt etablere jordforbindelse. Montør mødte op uden at være fagligt og udstyrsmæssigt klædt på til opgaven, der ellers ikke burde volde vanskeligheder, og måtte derfor bruge overraskende lang tid til opgaven (sammenlagt blev vi faktureret omkring 10 timer). Det viste sig efterfølgende, at tilslutningen var udført forkert, hvilket udløste såvel tilkaldeudkald som flere forgæves udbedringer, inden det lykkedes en montør fra den smed, der havde installeret beholderen, at udbedre Demskov-El A/S' arbejde. Efterfølgende foreholdt el-firmaet det makværk, de lavede, uden at få andet end et "goddaw-mand økseskaft" svar.

10 de marzo de 2023

S U P E R S E R V I C E

S U P E R S E R V I C E

SOM NY KUNDE FIK VI DEN MEST PROFFESSIONELLE OPLEVELSE I FORB MED UDSKIFTNING AF INVERTER TIL SOLCELLER . KONSTANT OPFØLGNING INDTIL ALT KØRER OPTIMALT. DET ER IKKE SIDSTE GANG VI VÆLGER JER TIL ELOPGAVER KAN ANBEFALES

18 de febrero de 2023

FANTASTISK GOD ELEKTRIKER

Demskov El blev hyret af vores entreprenør EF Entreprise, og det var en stor fornøjelse. Især var Magnus på vores projekt, og sammen med sine kollegaer har han lavet et meget flot og professionelt stykke arbejde. Han tænkte “ud af boksen” og leverede løsninger, som vi er meget glade for i dag.
Samtidig er Magnus en rigtig behagelig og høflig fyr, som ikke glemmer aftaler.
Vi giver ham de varmeste anbefalinger og bruger megt gerne Demskov El igen en anden gang.

13 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig behandling af Deemskov El, kan bestemt ikke anbefale dette firma

Fik for 5 år siden installeret spot i køkken med dæmper samt emhætte af montør fra Demskov El.
Ingen af tingene har fungeret ordentligt fra start af. Har haft Demskov ude 1 gang, hvor der blev "repareret" på installationen til emhætten, men det blev ikke bedre. Har kontaktet Demskov et par gange gennem årene for at få fundet fejlen ved spot i køkkenet ordentligt uden held. Mine henvendelser er blevet ignoreret. Har nu fået en anden el-installatør til at ordne spot i køkken, som slukkede tit lige efter lyset blev tændt. Der var installeret en forkert dæmper fra Demskov i forhold til de spots de havde monteret. Den fejl her lige kostet mig 3001,20 kr. til en anden el-installatør, som fandt fejlen med det samme og udbedrede den, så kun kritik overfor Demskov-El.

31 de octubre de 2021

Varmeste anbefalinger herfra.

Vi havde til aften fornøjelsen af at få hjælp af Kasper, der fiksede et akut problem i vores lejlighed. Vi havde den oplevelse, at Kasper var ekstremt professionel, meget rar og dygtig til at forklare årsag & virkning i et sprog, der var til at forstå selv for én, der ikke rigtig har forstand på el.

24 de julio de 2018

Rædselsfuldt firma

Et forfærdeligt firma, der ikke svarer tilbage på mail ej heller telefon.

De afgav tilbud på at ordne el for os i januar 2014, gjorde halvdelen af arbejdet færdigt og så hørte vi ellers ikke mere fra dem til trods for gentagne henvendelser. Ikke før vi pludseligt i april måned 2014 bliver meddelt at regningen for det ufærdiggjorte arbejde nu er sendt til inkasso.

Inkassosagen får vi heldigvis stoppet, men det er stadig ikke muligt at få kontakt til firmaet for at få færdiggjort arbejdet.

5/9-2014 dukker de uanmeldt op på adressen - jeg er tilfældigvis hjemme og de færdiggør endeligt - med 8(otte!) måneders forsinkelse det aftalte arbejde.
Det næste vi hører fra dem er en regning inklusive rykkergebyr sendt til os 25/9-2014

Skulle vi lige starte med bare at sende en regning?
Idioter!

Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma.
Kunne jeg give 0 stjerner, så havde jeg gjort det.

1 de octubre de 2014

Hold jer væk!

Demskov El tager, som autoriserede el-installatører, ikke afstand fra uautoriseret arbejde. De videregiver informationer, som kun er ment til Demskov El, til klamphugger-firmaet, som foretager uautoriseret arbejde.

Demskov El vender ikke tilbage på henvendelser - hverken via mail eller telefon. De holder ikke, hvad de lover. Jeg vil aldrig benytte Demskov El og anbefaler alle at tage afstand fra dem.

8 de diciembre de 2012

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.