Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Det jeg elsker ved at være vinduespudser er at gøre mennesker glade og at jeg kan få lov til at "nørde" i det jeg laver.
Información de contacto
Farsøvej, 2770, Kastrup, Dinamarca
- jan@dencyklendevinduespudser.dk
- www.dencyklendevinduespudser.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Perfekt
Bedste vinduespudser jeg har haft længe
Omhyggelig pudsning og sørgede for at tørre de få vanddråber i vindueskarmen op så jeg ikke selv skulle gå bagefter og tørre op
Glæder mig til næste gang
Den bedste vinduespudser ever!
Den cyklende vinduespudser er helt fantastisk. Nem at lave aftaler med, altid grundig og dygtig og TAK for den helt suveræne kontakt med vores sensitiv hund som efterhånden har vænnet sig til Jan. Kan kun varmt anbefale den cyklende vinduespudser.
Den Cyklende Vinduespudser er bare…
Den Cyklende Vinduespudser er bare vinduespudseren man må bruge….
Han har pudset mine vinduer en hel del gange nu, altid venlig, imødekommende og mega effektiv… så ‘What’s not to Like’
Fantastisk service et godt smil og godt…
Fantastisk service et godt smil og godt humør godt arbejde til den pris 😃👍🏻

Ny kunde
Det var 1. Gang , at jeg havde besøg af vinduespudseren, så jeg ønsker flere erfaringer før jeg kommenterer yderligere.

SÅ fin vinduespolering
SÅ fin vinduespolering, meget meget glad for de flotte vinduer. Det var en rigtig god og hyggelig oplevelse.

Respuesta de Den Cyklende Vinduespudser
Flot, effektiv og grundig vinduespudsning!
Flot, effektiv og grundig vinduespudsning. Jeg er meget tilfreds med resultatet - og vi havde endda en hyggelig snak undervejs :-) Den Cyklende Vinduespudser kan klart anbefales!

Flotte, rene vinduer!
Tak for at komme med kort varsel - og efterlade mine vinduer virkelig rene 😊

Respuesta de Den Cyklende Vinduespudser
Skøn Vinduspudser som gør det super
Skøn Vinduspudser som gør det super - stabil og giver mine vinduer kærlighed og nyt syn.
Vil meget gerne anbefale den cyklende vi duspudser

La experiencia Trustpilot