Den lille Ravbutik Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service - stor tålmodighed med hjælp til at finde et bestemt produkt via hjemmesiden. Hurtigt levering

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fine smykker og meget at vælge imellem❤️Jeg fik mine ting hurtigt og vil helt sikkert købe hos dem igen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en ravhalskæde i Den lille Ravbutik i Løkken denne sommer. Desværre gik låsen i stykker, og jeg kontaktede derfor butikken. Efter aftale sendte jeg halskæden til reparation i Blåvand, og li... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig et smukt armbånd, som jeg glæder mig til at give i gave. Modtog fint indpakket og en hurtig levering

Información sobre la empresa

1. Joyería

Escrito por la empresa

Oplev Ægte Ravmagi hos Den Lille Ravbutik Siden 1994 har Den Lille Ravbutik, beliggende i de maleriske byer langs Danmarks betagende vestkyst, været et paradis for ravelskere. Vi er ikke blot en butik, vi er en del af ravets forunderlige verden, hvor tradition møder moderne design. Hos Den Lille Ravbutik finder du et bredt udvalg af ravsmykker, der appellerer til enhver smag. Vores kollektioner spænder fra tidløse klassikere til moderne designs, alle fremstillet af det fineste og ægte rav. Vores priser er uovertrufne, hvilket gør vores butikker til et must-visit for enhver smykkeentusiast.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

88 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening. Varen kom sindssyg hurtig og svarede til beskrivelsen

10 de noviembre de 2025

Tusind tak.

Hurtig levering

Hurtig levering, smukt håndværk.
Og jeg var vild med at der fulgte en lille gavepose med min ordre med 3 små ravklumper.
Her handler jeg helt sikkert igen

10 de noviembre de 2025

Respuesta de Den lille Ravbutik

Tusind tak for at købe hos os og tak for din henvendelse. Vi sætter altid pris på tilfredse kunder. Med venlig hilsen, Tomas

Smukt indpakket

Hurtig levering, smukt indpakkede æsker - så fint - og med en lille “gave” vedlagt.

6 de octubre de 2025

tusind tak

God orientering undervejs

God orientering undervejs, og så var der et par ravskærver med som bonus. De kunne bruges (man kunne også have brændt dem...). Tak for det.

3 de octubre de 2025

tusind tak

God Service

Der er mange flotte ravsmykker at vælge imellem og til rimelige priser. Desuden yder forretningen en god service. Jeg fik ved en fejl tilsendt de forkerte smykker og efter en kort opringning til forretningen var de rigtige smyker på vej og ankom dagen efter.

22 de septiembre de 2025

tusind tak.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min søn blev ovenud lykkelig

Min søn blev ovenud lykkelig, særligt for de fine ekstra stykker han fik med. Det gjorde ham meget glad og taknemmelig 🫶🏻 Han var desuden meget glad for den hurtige levering 📦 🚚 🏠

16 de septiembre de 2025

Respuesta de Den lille Ravbutik

Tusind tak. Vi er glade for, at han kunne lide det hele

Perfekt

Hurtig levering, og ravringen er SÅ smuk!😍

15 de septiembre de 2025

Tusind tak.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg blev skuffet over størrelsen

Jeg blev skuffet over størrelsen. Bestilte et rav vedhæng, sommerfugl. Da hun pakkede den ud, blev jeg helt pinlig over den var så lille.
Ros, de var hurtige til at sende.

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Den lille Ravbutik

Hej, Tak for din mening. Vi anbefaler altid vores kunder, at de læser alle størrelser og beskrivelser af de ting, de er ved at bestille, inden de bestiller, da vi har alle oplysninger om produktets størrelse i beskrivelsen. Jeg håber, at du ikke forventer et stort ravvedhæng, når du køber et til 225 kr. med en sterling sølvkæde inkluderet. Du er velkommen til at returnere vedhænget, hvis du ikke kan lide det. Hav en god dag. Tomas

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.