Duidelijke webshop en eenvoudig bestellen. Correcte levering. Prima producten voor een eerlijke prijs. Tutti Frutti is heerlijk en gezond. Pindakaas is top. Noten zijn goed verpakt in handige plastic... Ver más
Al jaren klant bij De Notenshop en eigenlijk bevestigt iedere bestelling, of ieder contactmoment, wel weer waarom. Een bestelling uitpakken is altijd een feestje. En als er eens iets mis is met een pr... Ver más
Wat ik zo fijn vind aan De Notenshop is dat ze, naast de online winkel, ook persoonlijk bereikbaar zijn. Het assortiment is uitgebreid, betaalbaar én geeft volop inspiratie om gezond eten ook echt lek... Ver más
Ik kocht psylliumvezels, maar helaas waren de houdbaarheidsdatums erg kort. Toen ik het product ging gebruiken, was de datum al verstreken. Ik kreeg helaas geen compensatie voor mijn twee producten en... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de frutos secos
- también en la categoría
- Proveedor de productos comestibles
- Servicio de entrega de comestibles
- Tienda de alimentos
- Tienda de alimentos naturales
- Tienda de chocolate
Escrito por la empresa
De Notenshop: Al 60 jaar dé specialist in noten en lekkers De Notenshop staat al meer dan 60 jaar voor verse noten, pinda’s en gedroogd fruit. Waar we ooit op markten begonnen, vind je ons nu online met een groot en gevarieerd assortiment. Van amandelen en walnoten tot knapperige cashews en macadamia’s: altijd supervers en scherp geprijsd. Ook hebben we een fysieke winkel: Simon Stevinstraat 27, 3291 CA in het dorp Strijen. Altijd vers gebrand en verpakt Alle noten worden dagelijks zelf gebrand of geroosterd en direct verpakt. Zo smaakt het altijd zo vers mogelijk. Naast noten zijn er ook biologische producten, superfoods, pitten & zaden, muesli, granen en bakproducten. Ook maken we zelf onze heerlijke chocolade in allerlei vormen en maten! Kwaliteit gegarandeerd Vers is bij ons echt vers. Dankzij het SKAL-certificaat zijn biologische producten gegarandeerd veilig en van de hoogste kwaliteit. Biologisch is bij ons ook écht 100% biologisch. Voor iedereen wat lekkers Niet alleen noten en superfoods, maar ook chocolade, cacao en verantwoorde snacks. Of je nu kiest voor gezond of gewoon iets lekkers: er is altijd genoeg keuze. Voordeel door groot inkopen Doordat we groot inkopen en veel producten zelf verpakken, kunnen we scherpe prijzen bieden. Horeca en restaurants bestellen bij ons, maar ook voor thuis profiteer je van dat voordeel. Service zoals je het verwacht Snelle levering, duidelijke communicatie en een klantenservice die altijd klaarstaat. Zo maken we het jou makkelijk en lekker.
Simon Stevinstraat 27, 3291 CA, Strijen, Holanda
- 085-773-1163
- info@denotenshop.nl
- www.denotenshop.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 67% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Uitstekende webwinkel
Fijne webwinkel met een groot veelzijdig assortiment goede producten tegen betaalbare prijzen.
Topkwaliteit en behulpzame klantenservice
Al diverse bestellingen geplaatst, altijd producten van topkwaliteit ontvangen. Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice. Verzending is altijd erg snel en goed ingepakt zodat alles in goede staat aan komt. Absolute aanrader!
Snelle service en altijd top producten
Snelle service en altijd top producten. Aanrader
Een chocolade yoghurt aardbeien zijn…
Een chocolade yoghurt aardbeien zijn niet van kwaliteit. De meeste chocolade yoghurt aardbeien zijn zacht en taai. Terwijl ze hard en crunchy moeten zijn.
Gelukkig heb ik van één zak het geld terug gekregen.

Respuesta de De Notenshop
Al vele jaren kopen wij noten bij de…
Al vele jaren kopen wij noten bij de notenshop. Ook al toen dat nog niet online kon en wij noten kochten op de markt in Zoetermeer. De noten zijn altijd van een goede kwaliteit en de prijzen zijn vergeleken met de concurrentie niet hoog. Het bestelproces gaat ook altijd goed. Wij zijn van plan nog lang bij de notenshop onze noten te kopen.
De biologische muesli van de notenshop…
De biologische muesli van de notenshop is zoveel beter dan uit de winkel.
Altijd goed verzorgd en op tijd…
Altijd goed verzorgd en op tijd geleverd.
Heerlijke produkten
Altijd de zelfde goede service en goede…
Altijd de zelfde goede service en goede kwaliteit
Top kwaliteit
Goede kwaliteit. Het wordt iedere keer weer keurig verpakt bezorgt.
Altijd weer met een kaartje erbij.
Hele goede en lekkere noten en…
Hele goede en lekkere noten en rozijnen/krenten.
Met snelle levering :)
☆☆☆☆☆ uiteengezet waarom zo verdiend.
☆ Heel veel keuze.
☆ Alles netjes en goed verpakt en snel geleverd. ☆ Mooie en lekkere producten.
☆ Producten in mooie emmertjes of zakken verpakt
☆ Erg makkelijk dat het zo thuis wordt bezorgd.
= vijf sterren waard, ga zo door...
Geen enkel minpunt
Geen enkel minpunt. Een groot assortiment. Vers en voordelig
On commande surtout des chocolats et…
On commande surtout des chocolats et sucre de coco. C'est toujours impecc, que ce soit au niveau de la livraison ou au niveau des produits. 3ém commande
Altijd verse heerlijke noten
Altijd verse heerlijke noten. Verzending zonder problemen binnen een paar dagen. Goed, versblijvend verpakt.
Verse nootjes en lekkere gedroogde zure…
Verse nootjes en lekkere gedroogde zure kersen 👍👍
Zeer teleurstellende ervaring met De Notenshop.oducten van onze…
In meerdere producten van onze bestelling troffen we een enorme hoeveelheid meelmotten en larven aan. Niet alleen in producten die we thuis in afgesloten glazen voorraadpotten bewaren, maar ook in grote hoeveelheden noten die nog gewoon in de emmers zitten waarin ze door De Notenshop geleverd werden. Het gaat dus om heel wat producten en om een aanzienlijk financieel verlies.
Wat ons vooral tegenvalt, is de manier waarop onze klacht wordt afgehandeld. De reactie komt er vooral op neer dat men niet meer verantwoordelijk zou zijn zodra producten uit de originele verpakking worden gehaald. Dat argument gaat echter volledig voorbij aan het feit dat ook de noten die nog in hun geleverde emmers zitten vol meelmotten en larven zitten.
Als oplossing kregen we een kortingscode aangeboden.
Een kortingscode. Voor producten die we moeten weggooien, een voorraad die besmet is geraakt en alle extra moeite die nodig is om kasten, voorraadpotten en andere voedingsmiddelen te controleren en schoon te maken.
Wij hadden minstens verwacht dat men dit ernstig zou onderzoeken, zou nagaan of er mogelijk nog andere meldingen zijn en een redelijke oplossing zou aanbieden voor de besmette producten. In plaats daarvan lijkt vooral gezocht te worden naar een reden waarom de verantwoordelijkheid niet bij hen zou liggen.
Gezien meerdere producten getroffen zijn en zelfs de grote verpakkingen die nog in de originele geleverde emmers zitten besmet zijn, roept dit bij ons ernstige vragen op over waar deze besmetting vandaan komt.
Wij bestellen al dergelijke producten omdat we mogen verwachten dat ze veilig en correct worden geleverd. Wanneer er vervolgens iets grondig misloopt, verwacht je ook dat een leverancier verantwoordelijkheid neemt en meedenkt over een oplossing.
Voor ons is een kortingscode in deze situatie absoluut onvoldoende. Zeer teleurgesteld in zowel de kwaliteit van de producten als de manier waarop met onze klacht wordt omgegaan.

Mooie aanbiedingen
Mooie aanbiedingen, duidelijke site en snelle verzending. Goed verpakt verzonden.
Slechte kwaliteit
Een tijdje geleden heb ik 2 kilo amandelen besteld, maar ik ben hier echt zeer ontevreden over. De amandelen waren duidelijk veel te oud, donker van kleur en vertonen zelfs zichtbare bijtsporen van muizen en sporen van wormen. Dit is absoluut niet wat je verwacht wanneer je voedsel bestelt dat bedoeld is voor menselijke consumptie.
Ik vind het onbegrijpelijk en ronduit onacceptabel dat een dergelijk product überhaupt wordt verkocht. Dit geeft mij ernstige twijfels over de kwaliteit, hygiëne en controle van jullie producten. Het gaat hier tenslotte om voedsel en niet om een product waarbij een slechte kwaliteit zomaar geaccepteerd kan worden.
Ik verwacht hiervoor een passende oplossing en een terugbetaling van het volledige aankoopbedrag. Daarnaast ontvang ik graag een duidelijke uitleg hoe het mogelijk is dat deze amandelen in deze staat zijn geleverd. Ik ben hier absoluut niet tevreden over en verwacht dat mijn klacht serieus wordt genomen.

prima bedrijf de notenshop
goede eerlijke producten prijsniveau ook prima in orde bestel er erg graag