La empresa ha respondido
Service udover det normale, er hvad man får når man skriver til Christina fra designhome. Jeg har aldrig oplevet sådan en god service og vanvittig tålmodighed før. Hun tager sig tid til at svare på a... Ver más
La empresa ha respondido
Ville bestille et TV bord sent en aften men noget gik galt ift. betaling. Skrev en mail til Designhome for at høre om de kunne se hvad der gik galt, så jeg evt. ikke fik lavet to ens bestillinger. D... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er POSITIV overrasket over den nemme og direkte telefoniske kontakt, i denne ellers digitale verden. Jeg fik hentet en knagerække, fik den hjem og fandt den forkert størrelse. Igen direkte servi... Ver más
La empresa ha respondido
Salg af unikke lamper, møbler, outdoor - alt til hjemmet som du ikke typisk kan finde andre steder. Vi forhandler egne produkter og spændende produkter fra vores samarbejdspartnere i hele Europa. Eneforhandler af udepejsen The Bubble som er en eksklusiv udendørs pejs. Forhandler af unikke lamper fra Gantlights af vores populære betonlamper. Vi forsøger at give den bedste service og løbende finde nye spændende produkter som ikke typisk findes i andre butikker. Endvidere forhandler af vores populære 3D verdenskort som er smukke at have hængende i din stue eller over dit skrivebord. Vi har alt i cortenstål - et lækkert materiale som bruges udendørs til havekrukker, trapper, grill og bålfade. Vi elsker at give dig en god service så besøg vores hjemmeside og vi gør alt for at give dig en god købsoplevelse.
Brådebæksvej 11A, 2970, Hørsholm, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg købte en lille bænk og kan kun sige følgende:
Ingen stjerner, forfærdelig bænk lavet af affaldstræ med ormehuller overalt. Vil ikke være bekendt at have den stående. Fraråder alle at købe den.

Respuesta de Designhome ApS
Vi købte et large kort og da vi var i tvivl om hvilken farve vi ville bestille, fik vi med kort varsel mulighed for, at se et eksemplar der var meget afklarende. Vi bestilte kortet og da det ankom blev det spændende at samle. Det var godt instrueret og som andre skriver kan noget klister være svært på "bølget væg" men også her fik vi meget hurtig og fin løsning fra Designhome. Kortet er meget beundret af besøgende og det giver anledning til mange snakke. Super service og flot vare! Tak for alt.

Respuesta de Designhome ApS
Købte et verdenskort i rigtig god kvalitet. Hurtigt levering og ser rigtig flot ud på væggen

Respuesta de Designhome ApS
Super hurtig levering (2 dage).
Da det er en gave, så kan jeg ikke oplyse om selve varen. Da fødselsdagen ligger ude i fremtiden.

Flot verdens kort leveret i god indpakning . Let at sætte op ,

Respuesta de Designhome ApS
Verdenskortet er et pænt produkt og forholdsvis let at samle. Dog er den dobbelt klæbende tape på øerne ikke nok til at holde sig fast på en vandskuret hvidmalet væg(der skal en lille klat montage lim til)
Men ellers ser det flot ud, brugte ca 6 timer på at samle det i målene 200*120

Nemt og hurtigt.
Nemt at finde produktet, nemt at bestille og ekstrem hurtig levering

Respuesta de Designhome ApS
Super hurtig levering, kom så den lige kunne blive pakket ind til julegave.
God forklaring til opsætning, kunne dog godt have brugt en forklaring på om det var indvendigt eller udvendigt mål hjørnerne.

Respuesta de Designhome ApS
Fantastisk produkt og lige så service.

Respuesta de Designhome ApS
Spændene og dejlig produkter hurtig og nemt

Respuesta de Designhome ApS
Ser ud til at være en god kvalitet. Har ikke samlet det endnu.

Jeg har bestilt varen den 18 oktober men ikke modtaget den endnu

Respuesta de Designhome ApS
Nem at bestille. Kortet kom hurtigt og relativt nem at sætte op. Men afsæt dog et par timer😆

Respuesta de Designhome ApS
1. klasses behandling, og en rigtig fornuftig pris på juletræet.
vh.
Gunnar

Jeg bestilte 2 soho barstole og overførte over 2600kr
Efter noget tid hvor de ikke dukke op kontaktede jeg firmaet som undersøgte sagen og konkluderede at deres underleverandør ikke magtede opgaven og sendte pengene retur. Jeg kan kun anbefale firmaet på det varmeste

Respuesta de Designhome ApS
Más información sobre otros tipos de reseñas.