La empresa ha respondido
Bestilte julegave weekenden før juleaften. Oplyste det var en julegave, kunne bestille indpakning, hilsen og til-og-fra kort og gik derfor ud fra, at man ville sende gaven, så den kunne nå frem til ju... Ver más
Rigtigt hjerteligt velkommen hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gaveløsning til enhver anledning. Hos Design og handelshuset arbejder vi med individuelle gaveløsninger til private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder den ideelle gave, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 20 99 81 45, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller til vores produkter. I vores fysiske butik på Højsagervej 2, 6920 Videbæk er vores personale altid klar med en hjælpende hånd og vejledning vedr. vores brede sortiment indenfor, metalfigurer, specialiteter, brugskunst og gavekurve.
Højsagervej 2, 6920, Videbæk, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg stod og skulle købe en jernfigur som gave og havde nogle spørgsmål omkring gravering. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål, og de sendte endda billeder, så jeg kunne se, hvordan graveringen ville komme til at se ud, hvilket jeg satte stor pris på.
Jeg oplevede en rigtig god service og hjælpsomhed gennem hele forløbet. Jernfigurerne er virkelig flotte og har et smukt, rustikt udtryk, som gør dem helt særlige.
Jeg kan klart anbefale Design og Handelshuset og handler gerne der igen.

Respuesta de Design og handelshuset
Super fine produkter til en meget fair pris og lynhurtig levering. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Design og handelshuset
Jeg købte en personlig gave herinde, og den endte med at blive over alle forventninger. Så smuk! 10 ud af 10!
Kom flot pakket ind og hurtig leveret.

Respuesta de Design og handelshuset
Bestilte en figur med gravering d. 8-1-26, og modtog varen d. 9-1-26, så super hurtig levering og flot indpakket, så varen er beskyttet under transport. Er godt tilfreds med både kontakten, forsendelsen og produktet. Handler gerne her igen!

Respuesta de Design og handelshuset
Har efterhånden handlet en del svendegaver hos D&H og hver gang har det været en fornøjelse. Lynhurtig afsendelse og modtagelse dagen efter bestilling, endda med gravering. Fantastisk service og virkelig fede ting i webshoppen.

Respuesta de Design og handelshuset
Hurtig levering og rigtig fin gaveindpakning

Respuesta de Design og handelshuset
Vær opmærksom på at der gives ikke 90 dages fuld returret hvis i handler i butikken. Der gives kun pengene tilgode.
Træls når man havde fået en dyr gave og ikke kunne finde noget nyt for alle pengene.
Jeg har ikke kunne se det stå nogen steder men alligevel kunne jeg ikke få pengene retur.

Respuesta de Design og handelshuset
På hjemmesiden blev oplyst levering indenfor 2-4 hverdage. Jeg bestiller tirsdag aften, og laver en tekst på ordren om jeg skal bruge varerne lørdag, og vil derfor sætte pris på hvis de kan levere hurtigt. Allerede onsdag eftermiddag er pakken klar til afhentning.
Mange tak - det er god service 👍😊

Respuesta de Design og handelshuset
Der var problemer med deres leverandør, men problemet blev løst, og pakken ankom tidligere end forventet. 👍

Respuesta de Design og handelshuset
Vi har kørt en time for at besøge butikken. Vi ankommer til til et skilt om, at de har ferielukket i 2 uger.
Jeg tjekker hjemmesiden igen, og der står ingenting.
Nu kan vi så bruge tid og brændstof på, at køre en time hjem igen.

Respuesta de Design og handelshuset
Meget hurtig levering og fremragende kundeservice! Man får ikke bare en mail, men bliver også ringet op for at finde den rette løsning, hvis der opstår et problem.

Super hurtig Levering 😊
Super flot figur, graveringen er sat super flot på 😃
Ikke sidste gang jeg bestiller noget ved jer 🤩

Respuesta de Design og handelshuset
Bestilte en fars dags gave natten til onsdag, hvor jeg fik en ordrebekræftelse med det samme. Om morgenen fik jeg besked at den skulle være sendt af sted med fragtfirmaet. Så er der gået hele onsdag hvor pakken skulle være på vej til mig, hvor man regner lidt med nogle opdateringer fra GLS men igenting. Prøver så og kontakte GLS, ingen hjælp og finde der. Så prøver jeg så, hvor jeg købte min fars dags gave. Måske kan de hjælpe mig, men NEJ ingen hjælp og finde fra designoghandelshuset.dk. Selvom man ringer på deres telefon er der ingen der svare.
Ved måske godt den ligger lidt på min side at jeg skulle have bestilt noget før. Men er shu lidt skuffet over ikke og have fået min pakke til fars dag og hverken nogen form for kundeservice eller noget som helst, hverken fra GLS eller designoghandelshuset.dk.

Respuesta de Design og handelshuset
Det er tredje gang jeg handler her. Og denne gang hastede det lidt. Alligevel formår de at være supersøde og får mig til at føle at de gerne vil gøre det extra for en.
Tusind tak, igen, for handel og super service!
😊❤️

Respuesta de Design og handelshuset
Lynhurtig levering, og da jeg havde fået dummet mig og bestilt forkert vare, var det helt ok. Tiptop betjening. Jeg er yderst tilfreds både med ny vare og med kundebetjeningen. Her handler jeg gerne igen.

Kæmpe kæmpe anbefalinger herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Super flotte varer
- Sikker pakket ind
- Og lynhurtigt levering
Mange mange tak 🤗🤩
Ordre#107575

Respuesta de Design og handelshuset
Super fine og lækre gavekurve, fint udvalg og hurtig levering.
Jeg synes det er lækkert, de bruger så meget tid på gavekurvene. Og jeg vil klart handle der igen.
Elsker lidt specielle gavekurve.

Respuesta de Design og handelshuset
Handler første gang ved dem og meget tilfreds med varen og levering.
Tilfreds med gravering også.

Respuesta de Design og handelshuset
Ikke lige den bedste købsoplevelse.
Jeg bestilte en vare til en kundegave og tænkte, at det var en simpel sag – klik, køb, modtag. Sådan gik det bare ikke helt. Heldigvis havde jeg valgt at få pakken sendt hjem til mig selv først, for da jeg åbnede den, var indholdet noget helt andet, end hvad jeg havde bestilt.
I stedet for det produkt, jeg forventede, lå der nogle figurer som ikke jeg havde bestilt. Jeg ringede straks til kundeservice der fik rettet fejlen og sendt en ny pakke med det rigtige.
Portoen blev dækket på det jeg skulle sende tilbage.
Små fejl sker, det ved alle. Men når en virksomhed laver fejl, så betyder det en del (efter min opfattelse) at lave kundepleje, for at jeg handler der igen og det er ikke tilfældet her.
Uanset hvad du skriver, ændrer det ikke ved at min oplevelse er som beskrevet. Der kommer åbenbart personangreb ind over fordi jeg ikke har givet en god anmeldelse af firmaet. Ærgerligt at det skal ende på den måde.

Respuesta de Design og handelshuset
Kæmpe anbefaling herfra. Jeg efterspurgte en gavekurv med en metalfigur der ikke originalt var i en gavekurv, endda med personlig gravering. Mandag blev købet aftalt og gavekurven lavet, og allerede om tirsdagen modtog jeg gaven! Ekstremt hurtigt lavet og leveret.

Respuesta de Design og handelshuset
Más información sobre otros tipos de reseñas.