Det Fynske Bilhus Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde købt en bil hos dem,der opstod en misforståelse under handlen,det gjorde så at da vi kom skulle hente den(der var kommet plader på) ,kunne der ikke monteres træk på den som aftalt i slutsedlen.M... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan klart anbefale det fynske bilhus, servicen er i top og ikke kun for at sælge dig en bil, de er med dig hele vejen også hvis der skulle ske noget med bilen efter salget Har nu været igennem et... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kæreste havde købt en bil hos Det fynske bilhus. Han havde ikke fået læst specifikationerne om bilen ordentligt igennem og endte faktisk med at være rigtig ked af sit køb:( han kontakter sælger S... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Allan fører sine anmeldelser igennem Trustpilot med høje stjerner, i bytte for en god service og handel. Desværre er han ikke loyal og en længervarende kommunikation efter bilsalget, hvor flere p... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Mercado de automóviles
  3. Concesionario de automóviles usados

Sobre Det Fynske Bilhus

Escrito por la empresa

Stort udvalg af brugte biler
Det Fynske Bilhus har et bredt udvalg på 80-100 nyere brugte biler.
Alle vores biler er klargjorte både mekanisk og kosmetisk og vi gennemgår efter ønske den nyere brugte bil med dig/Jer, når du/I henter bilen.
Alle biler solgt fra Det Fynske Bilhus A/S leveres med reklamation i henhold til Købeloven.

Populære nyere brugtbiler til altid skarpe priser
Det er en erklæret hensigt, at have et stort varieret udbud af populære nyere brugtbiler til altid skarpe priser. Vi udtager derfor hver uge 25% af vores varelager til overvågning af pris, så vi sikrer os altid at være konkurrencedygtige

Vores rødder er fynske
Hvilket afspejles i firma-navnet og vi ligger fysisk lige midt i Danmark.
Vi handler med kunder fra hele Danmark og tilbyder online handel og levering af bilen lige til døren.

Ved bilhandel med Det Fynske Bilhus A/S er der:
✅ Mulighed for at tilkøbe ekstra garanti forsikring.
✅ Mulighed for tilkøb af vinterhjul.
✅ Mulighed for tilkøb af undervognsbehandling.
✅ Mulighed for tilkøb af træk.

Vores personale er veluddannet
- Og deltager i alle relevante kurser og har mange års erfaring fra bilbranchen både fra ny-vognsforhandlere og fra store brugtvognsforhandlere i Danmark

På gensyn til en god bilhandel.
- Allan

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har overordnet set haft en rigtig god oplevelse hos Det Fynske Bilhus. Minimal ventetid på prøvekørsel og kompetente svar ifm. elbiler. Søren har givet en kanon god service og ydede stor gennemsigtighed.
Dagen efter vi hentede bilen, forekom der nogle ubetydelige mangler, som Det Fynske Bilhus kompenserede for med det samme.

Vi kan kun anbefale Det Fynske Bilhus.

19 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superb service før, under & efter bilkøb

Var på 3 besøg ved bilhuset i løbet af en uge - prøvekørsel, sparken dæk og massere af spørgsmål fra min side af. Søren var super til at svare og vejlede. Jeg endte med at vælge en af deres biler.
Den blev leveret flot og klargjort til aftalt tid. Superb service efterfølgende, da bilen skulle have en sporing. Dette blev klaret på 3 hverdage (bilen var kun på værksted et par timer) og absolut intet at komme efter.

Kan klart anbefale at handle bil ved Det Fynske Bilhus!

5 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en ganske vidunderlig…

Vi havde en ganske vidunderlig oplevelse med at købe bil af Søren, da jeg er noget af en grønskolling i at købe bil :)
Han var imødekommende, serviceminded, oprigtig og dygtig til at informere os om vores valgmuligheder, besvare vores nysgerrige/ irriterende spørgsmål og holde os løbende opdateret om hele processen.
Vi var i gode hænder, og vores nye (brugte) bil kører som en drøm.

1 de octubre de 2024

Bilkøb

Købte min bil, som kører som den skal.

Ventede lidt for længe på et dokument blev leveret. (3-7 dage længere end forventet)

Det som trækker op var tilbuddet om at levere de forsinkede hjul på min hjemadresse. Dette blev dog ikke aktuelt.

Kan anbefale stedet.

8 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En oplevelse langt højere end forventet

En oplevelse langt højere end forventet. Jeg fik en rigtig god pris for min gamle bil og en fantastisk service ved køb af en anden, Det Fynske Bilhus gør virkelig en positiv forskel i en bilhandel, jeg kan kun anbefale et besøg her, så hvis du går med tanken om, at købe eller sælge skal du starte her, 5 stjerner herfra.

14 de noviembre de 2024

Kanon oplevelse (igen)

Det er ikke første gang jeg har handlet hos Allan, og det bliver ikke min sidste gang. Hos Allan er alt det unødvendige og overfladiske skåret fra. Tilbagestående er der altid en god handel, og en professionel vejledning i øjenhøjde. Endnu engang tak for handlen!

14 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uprofessionel, useriøs og uforskammet.

Valgte netop denne brugtvognsforhandler på grund af positive anmeldelser, der OVERHOVEDET ikke svarede til vores oplevelse.
Stedet lever i høj grad op til brugtvognsforhandlernes bundplacering på troværdighedsskalaen!
Efter endt køb af bil, hvor der skulle foretages få mindre ændringer i form af dækskifte, hundegittermontering samt installation af sædevarme, blev aftalen at vi kunne afhente bilen i løbet af en uge, hvor ovennævnte ville være færdiggjort. For at være helt sikker fik vi oplyst, at der MAX ville forløbe 14 dage.
Vi stolede selvfølgelig på denne indgået aftale og solgte i mellemtiden vores egen bil.
Efter 13 dage (nu uden bil) kontaktede vi stedet men sælgeren havde fri og anden medarbejder oplyste, at “vi finder en løsning”.
Den følgende dag`s formiddag (14 dage efter aftalens indgåelse) fik vi kontakt med sælger, der oplyste, at bilen ikke var klar, idet der manglede “et dokument” (bilen er importeret). Han ville undersøge sagen nærmere og kontakte os, hvis der var nyt i sagen.
Sidst på dagen (umiddelbart inden lukketid) kontaktede vi atter sælgeren og forespurgte om, hvornår vi kunne modtage bilen, som vi nu stod akut og manglede.
Hans næsvise svar var: “Sagde jeg ikke, at jeg ville kontakte Jer, hvis der var nyt i sagen. Det er der ikke”
Vi var målløse.
Vi var efterfølgende i dialog med indehaveren og forelagde ham vores oplevelser. Han stolede dog på sine egne medarbejdere og kunne ikke genkende vores oplysninger og fortalte, at handlen var foregået korrekt!
Han skal selvfølgelig også ses med sine medarbejdere for vi bliver aldrig mere kunder i den butik.
Da vi jo stod akut og manglede en bil kunne vi afhente en lånebil indtil de kunne få klargjort den handlede bil, der blev leveret den følgende uge.
Første, eneste og sidste gang hos denne brugtvognsforhandler.

18 de octubre de 2024

Hej
Vi kan kun beklage Jeres oplevelse - tingene tog nogle flere dage end først forventet. I fik en gratis lånebil stillet til rådighed og vi kom ned til Sønder Jylland med Jeres bil, da den var klar med de ting I havde ønsket.

Utryg oplevelse af bilkøb

Desværre er han ikke loyal og en længervarende kommunikation efter bilsalget, hvor flere punkter fra hans side ikke er overholdt, måtte desværre erfarres.
Da handlen var gennemført og han fik sine penge begyndte det lange hårde træk i at få detaljerne gennemført, så bilen stod i den stand som aftalen var på.
Han er en god forhandler og kan snakke sin sag, så man føler man får en faglig hjælp i sit køb og man som kunde føler sig tryg.
Dette er desværre ikke den gennemgående oplevelse efterfølgende.

27 de septiembre de 2024

Hej

Det er meget sødt af dig at sympatisere med din veninde som også har ytret sig her på Trust Pilot.
Blot har du ikke på nogen måde været i kontakt med os (mail, sms, telefonisk, besøg i butik). Jeg har også - for at være sikker - bedt om dokumentation eller uddybning for din oplevelse - det har du ikke kunnet komme med.

Derfor får du samme svar som Sussie og Charlotte

"Ja det beklager vi – der er sket nogle menneskelig fejl i vores processer, som opstår da din veninde pludselig ønsker bilen udleveret meget før tid og med meget få timers varsel.
I den proces glemmer vi at duppe stenslag og rengøre bilen. Da vi bliver gjort opmærksom på problemet tilbyder vi straks at udbedre forholdene og betaler faktisk også kompensation for ubehagelighederne. Vi henter bilen hjemme hos din veninde og vi bringer den tilbage. Hun er efter flere dages tid pludselig stadig ikke tilfreds – hævder vi har ridset bilen og at den stadig ikke er ren. Nu får jeg chefen for klargørings firmaet til at hente bilen og returnere den – vi får i den forbindelse din venindes klare godkendelse på at bilen nu er i Tip Top stand. Få dage efter er den gal igen – bilen er nu alligevel ikke ren - og vi bliver truet med dårlige anmeldelser her på Trust Pilot medmindre vi tilbage betaler kr. 10.000.- . Ja - så snupper vi gerne en dårlig anmeldelse på de afpresnings betingelser og ja så bliver kommunikationen herefter lidt stram.
Mht. Toyota service - så er vi ikke bestemmende over verdens største bil producent krav til, at når en Toyota af pågældende type har været til service, skal den efter en del km ind til et sikkerheds tjek igen. Det er for os som forhandler ikke lovligt bare at køre km. på biler der er solgt. Også her tilbyder vi din veninde u/b at hente bilen hjemme hos hende men først når hun selv har kørt kilometerne på bilen, og returnerer den igen efter endt arbejde hos Toyota.
Det er en fin brugt Toyota din veninde har købt og vi håber den vil bringe hende meget glæde fremover. "

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling.

OPDATERING

Jeg må desværre ændre min anmeldelse fra 5 stjerner til 1.
Læs gerne anmeldelsen længere nede med rettelse til 2 stjerner for mere information om måden de sælger på.

Har været ude og lede efter bil da jeg lige nu leaser, men gerne vil ha min egen.
Jeg tog derfor til det fynske bilhus og blev mødt af Allan. En smilende, imødekommende og ærlig sælger. Han tog sig tid og svarede på alle de spørgsmål jeg havde.
Jeg gik derfra med en Toyota Yaris og en klargøring af aflevering af min leasing bil.
Jeg kan virkelig kun anbefale alle og kører forbi hvis de står og mangler en ny bil.

22 de agosto de 2024

Hej Sussie
Du får samme svar som din veninde Charlotte.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Service ud over alle grænser

SVAR TIL DET FYNSKE BILHUS
Menneskelig fejl kan alle acceptere, vi kan alle fejle. Men den afhentning som du og jeg aftalte er overholdt, da der var en leaset bil der skulle afleveres tilbage, og der var en opsigelsesperiode på den. Så nej, I blev IKKE bedt om at levere en bil MEGET tidligere. Aftalen lød på at den skulle være klar til d. 30/9, hvilket du Allan med store armbevægelser sagde ikke var noget problem, så længe du fik dine 5 stjerner her. Hun kontakter dig og høre om det er muligt at få bilen d. 27/9 da hun kan aflevere sin leaset bil der. Til dette svarer du, at du godt kan nå at få plader på inden, så hun sagtens kan hente der. Det er tre dage tidligere, og ikke meget før tid og slet ikke med få timers varsel! Min første anmeldelse af jer var d. 20.8. Altså, I har haft over en måned til at klargøre bilen. Ydermere er du ikke blevet truet med at skulle betale 10.000 tilbage, men da hun henter bilen er hun ærlig, da du tilsyneladende ikke kan huske at bilen kostede 110.000 og beder hende overføre 100.000. Det er de 10.000 hun skriver til dig at hun måske har betalt for meget med alt det hun selv har måtte stå for efter hun har hentet bilen. Du har refunderet én benzin regning på ca 350 kr, efter hun selv har måtte ligge og køre til Fredericia efter noget som DU skulle have sørget for, da det er DIN forretning og ikke hendes. Og ja, det er muligt at dit klargøringsfirma har hentet og bragt bilen - men når alt kommer til alt er det vel også kun rimeligt, når man tænker på at den skulle have været klar da hun hentede den. Det er vel i sidste ende DIT ansvar at tjekke dette, og ikke hendes???
Men vi skal ikke mundhugges her. Jeg kan også læse dine svar til andre som vælger at give dit firma andet end 5 stjerner, og man må konstatere at kommunikation ikke er din stærke side. Jeg kan kun advare andre mod at købe bil hos dig.

UPDATE!
Jeg er desværre nødt til at ændre min anbefaling af Det Fynske Bilhus. Allan, som er ejer af dette, kan sælge sand i Sahara må jeg bare konstatere. Øv med øv på. Den bil min veninde fik købt, og som hun blev lovet guld og grønne skove omkring, blev leveret UDEN at noget af det som vi havde lavet aftale om var gjort - til trods for de 5 stjerner her på TrustPilot som han bad os om at give for at kunne få det vi aftalte! Bilen var ikke klargjort, den var møg beskidt indvendig, der lå madrester i den ene kopholder. Ydermere blev den leveret med en fejl på selve hybrid delen, der var bundet i latex handske om førerselen, da selve stopknoppen manglede og de ridser der var i lakken, som vi aftalte ved handlen skulle laves, de var der stadig. Til dette fik hun besked om, at hun selv måtte køre til Fredericia til hans samarbejdspartner for at få opdateret hybridproblemet og få fixet de andre mangler der var. Ingen hjælp at hente hos Allan. Og til dette skal siges, at bilen først blev afhentet en måned efter købet, så det er ikke tid der har manglet til klargøringen. Efterfølgende har der været en virkelig dårlig kommunikation med Allan, meget kort for hovedet, han har fået sine penge!
Jeg har givet 5 stjerner til at starte med fordi det var den aftale jeg lavede med Allan, og jeg tænker også at det grundlæggende er derfor Det Fynske Bilhus primært har 5 stjerner. Men desværre må jeg bare konstatere at handlen og De Fynske Bilhus IKKE er de 5 stjerner værd! Så jeg ændrer til 2 stjerner, da bilen trods alt er en god lille bil!

Jeg kan kun anbefale Det Fynske Bilhus på det varmeste. Var med en veninde ude at kigge på en bil hos forhandleren, da hun havde opsagt en leasing aftale et andet sted. Hun faldt for en Toyota Yaris Hybrid, fik prøvekørt den, og fik derefter den bedste service man kan få. Alt blev ordnet, hun fik levering efter eget ønske, hjælp til at få klargjort den leaset bil og grundlæggende var det bare en super rar oplevelse af handle med Allan. Og det hele til en rigtig god pris!! Kan kun anbefale at handle hos Det Fynske Bilhus

20 de agosto de 2024

Hej Charlotte

Mht. Toyota service - så er vi ikke bestemmende over verdens største bil producents krav til, at når en Toyota af pågældende type har været til service, skal den efter en del km ind til et sikkerheds tjek igen. Det er for os som forhandler ikke lovligt bare at køre km. på biler der er solgt. Også her tilbyder vi din veninde u/b at hente bilen hjemme hos hende men først når hun selv har kørt kilometerne på bilen, og returnerer den igen efter endt arbejde hos Toyota.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale Det Fynske Bilhus!

Kan kun anbefale Det Fynske Bilhus. Jeg har for en måneds tid siden købt Tesla Model 3 Performance fra 2021, som Det Fynske Bilhus har importeret fra Italien. Det var en god oplevelse både mht. første besøg med prøvekørsel og også den efterfølgende handel. Bilen viste sig desværre at have en fejl i fordækket som ikke var blevet opdaget ved toldsynet. Allan og resten af teamet var dog utroligt hjælpsomme og jeg fik en tid til skift af nye dæk hos deres samarbejdspartner, så SUPER GOD Service. Det fynske bilhus ligger tæt på afkørsel 50 Odense SØ(Drejebænken) ved siden af Tesla forhandleren, så for dem der kommer langvejsfra som jeg selv, er det let at finde. 5 store stjerner herfra.
Lasse

15 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.