Super nemt at optage lånet, sød og venlig betjening ved telefonisk henvendelse, det var meget fleksibelt i forhold til at ændre størrelsen på afdragene til højere beløb og så var prisen på lånet o... Ver más
La empresa ha respondido
Kompetente og ærlige medarbejdere. Jeg havde en yderst behagelig samtale med én idag, hun gav sig tiden til at sætte mig ind i tingene og kunne svarer på alle de mange spørgsmål jeg nu havde omkring o... Ver más
La empresa ha respondido
Et på markedet billigt lån med gode vilkår og ingen kontakt what so ever igennem hele låneperioden med DIBA før min indfrielses anmodning. 3 dage efter er lånet indfriet og tak for denne gang. Tak... Ver más
La empresa ha respondido
Specialist i billån til private - med eller uden udbetaling. Diba Billåns primære mål er at levere gode, hurtige og billige billån til private, som har en fornuftig økonomi. Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge har kåret Diba Billån som "Bedst i test". Fordelene ved et Diba Billån: - Lave renter og gebyrer - Hurtigt svar på ansøgning - Underskriv med NemID - Attraktivt forsikringstilbud Vi finansierer: - biler købt af privat - biler købt hos ny- og brugtvognsforhandlere - biler, der importeres af privatperson til eget brug - biler, som er været leaset og efterfølgende købes af leasingselskabet - campingvogne.
Axeltorv 4, 4700, Næstved, Dinamarca
Nemt og problemfrit, tak for denne gang :)
God service og let oprettelse af lånet. Det var også let at indfri restgælden. Kan anbefales.
De forstår, at selv om en bil ikke er ny (over de 6 år som er max i banken), så kan den stadig have værdi. Især ved lidt specielle biler.
Diba billån, udstede hurtigt et lån, og har været gode til at informere hele vejen igennem hvis der skete ændringer, og varslet dem i god tid. Vi har været enormt glade for at vi valgte diba som låneudbyder og ville klart vælge dem igen.
Alt har fungeret problemfrit. Det tog ikke mange dage/timer at få et lån - selv VW sagde at det var billigt
Fantastisk sted at have bil lån. Ingen bøvl, fin og overskuelig tilbetalings oplysninger
Har lige indfriet mit billån hos diba. Har været glad for at have lån hos dem. Hurtig og god service både på mail og telefon. 👌🏻.
din tog mine penge og gav mig et stykke kul
"Hasar durumunda hızlı ve kolay vaka işleme."
Kan klart anbefale Diba. Det er hurtigt, simpelt og fleksibelt. Præcis som en online løsning bør være, men også med personlig betjening om nødvendigt.

Respuesta de Diba Billån
God oplevelse med mit billån hos diba hvor det har været nemt at få oplyst den aktuelle restgæld og at indbetale ekstra hvis der nogle måneder er ekstra overskud på kontoen.

Respuesta de Diba Billån
Det var let at få et lån.
God oversigt hele vejen igennem.
Let at indfri før tid.
Ærgerligt at man ikke kan optage lån hos Jer længere. Jeg har set at I henviser til Sydbank, men deres lånemuligheder til bil er uinteressante.

Respuesta de Diba Billån
Så godt et selskab. Billigt og uden bøvl. Tak for denne gang

Respuesta de Diba Billån
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.