Valorada con 4 estrellas sobre 5

Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend, ook wij zullen dit bedrijf iedereen aanbevelen

Heel fijn de snelle en vriendelijke reacties via de mail bij vragen. Wij hebben twee telefoons besteld en werden heel goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. De volgende dag werd het pakket thuisbezorgd en alles zag er prima verzorgd uit. De zakjes kruidnoten als extra attentie maakten het helemaal af.
Goede service!

25 de noviembre de 2016

Fantastic

Scherpe prijzen, inhoudelijk goed advies en prima presentatie van artikelen. Daarbij ook een heel vriendelijke Hollandse jong man.

23 de junio de 2016

Respuesta de Dijkstra Telecom

Guido, goed om te horen dat je onze prijzen, het advies en de presentatie van onze showroom/magazijn hebt gewaardeerd. Tot een volgende keer! Groet, Niek

Goede sevice

17 de junio de 2016

Respuesta de Dijkstra Telecom

Helaas had Samsung inderdaad niet direct een nieuw S7 display op voorraad en je had op dat moment net de laatste S7 bij ons gekocht: dubbel pech! Uiteindelijk hebben we maar een nieuw toestel voor je besteld. Amanda, veel plezier ervan en bedankt voor jouw review. Groet, Niek

Een aanrader

Snelle service en een eerlijk bedrijf,met mensen die er verstand van hebben.👍

Respuesta de Dijkstra Telecom

Bedankt voor uw beoordeling en we zijn blij dat u uw aanschaf bij ons als positief heeft ervaren. Groet, Niek

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede hulp en goede prijs!

Ik heb al tijdje rond zitten kijken voor een Iphone 6S 64gig en kwam hier op uit en qua prijs ook heel goed ! En goede hulp en klantvvriendelijk.

Bedankt Jeroen voor jouw review! Groet, Niek

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekend - vriendelijke en betrouwbare topservice

Vriendelijke, professionele topservice en scherp geprijsde producten. De eigenaar is betrouwbaar, houdt je persoonlijk goed op de hoogte van je bestelling en draagt er zorg voor dat alles naar wens is; vanaf moment van bestelling tot aan de levering (en bij evt. naleveringen). Zeker een aanrader!

Respuesta de Dijkstra Telecom

Nury, bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Groet, Niek

Top bedrijf

Uitmuntende service, snelle terugkoppeling over de stand van zaken. Aardige mensen, gewoon zoals het altijd zou moeten zijn.

31 de diciembre de 2015

Goed.

Goede communicatie en zeer snelle levering!zeker een aanrader!

30 de diciembre de 2015

Super tevreden.

Zeer tevreden , tekst en uitleg gehad en vlot en aardig geholpen. Aanrader om daar iets te kopen.

28 de diciembre de 2015

Persoonlijke service

Mooi bedrijfje. Ik kreeg alle hulp bij het installeren van mijn nieuwe telefoon. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker terug komen.

24 de diciembre de 2015

Geweldig goed bedrijf

Het product is in zeer goede orde ontvangen, precies zoals omschreven in de advertentie en...... zeer voordelig geprijsd!
Het telefonisch contact was uitermate goed en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Is aangetekend aan mij verzonden, zodat ik het voor de feestdagen in mijn bezit kon hebben.

24 de diciembre de 2015
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.