Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan varmt anbefale Din Bolighandel. De hjalp os med at få tinglyst vores grund – selvom det var lidt i sidste øjeblik. De var hurtige, meget informative og utrolig venlige hele vejen igennem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har gennem tiden handlet en del boliger, men de sidste handler er afviklet via Din Bolighandel(Tanja).... Fra start til slut føler bliver man yderst professionelt ført igennem handlens facetter, hv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er blevet holdt i hånden og orienteret hele vejen, hvilket har gjort os trygge i forløbet. Nicoline og resten af teamet hos Din -Bolighandel, har været fantastiske og de får de højest anbefaling,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brugte Din-Bolighandel.dk i forbindelse med en overdragelse af en ejerandel i et sommerhus. Alt gik super let med god hjælp og fin kommunikation fra Tina hos Din-Bolighandel.dk Næste gang jeg skal br... Ver más

Información sobre la empresa

1. Asesor inmobiliario
  2. Servicios legales
  3. Agencia inmobiliaria
  4. Agentes inmobiliarios

Información proporcionada por diversas fuentes externas

VI REPRÆSENTERER DINE INTERESSER – FRA START TIL SLUT I BOLIGHANDELEN! Vi hjælper dig hvis du skal købe eller sælge bolig (villa, lejlighed, andel, sommerhus mv.) Gennem mere end 17 års praktisk erfaring fra ejendomsmægler-branchen er vi godt klædt på til at hjælpe dig med boligrådgivning og tinglysning af skøder. Vi udarbejder og tinglyser alle dokumenter i en ejendomshandel, købsaftalen, skødet, refusionsopgørelsen, skifteretsattesten mv. Vi gennemgår alle de væsentlige forhold med dig, enten over telefonen, eller via et online møde hvis du måtte ønske dette således at du kommer trygt igennem handelen. Vores priser er yderst konkurrence dygtige, men det betyder ikke at vi går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi vender altid hurtigt tilbage, så hold jer ikke tilbage fra at skrive eller ring til os. Vi træffes ofte også i weekenden og om aftenen!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Vi kan varmt anbefale Din Bolighandel

17 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er blevet holdt i hånden og…

Nicoline og resten af teamet hos Din -Bolighandel, har været fantastiske og de får de højest anbefaling, fra min familie og jeg.
VenligstLis Hansen

12 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overdragelse af ejerandel i sommerhus

Næste gang jeg skal bruge hjælp til berigtigelse af hushandel, udarbejdelse af skøde osv. er der ingen tvivl om hvem jeg kontakter...Det bliver Din-Bolighandel.dk, som både har relevante kompetancer, god erfarring og rimelige priser.

19 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Your legal concerns will be handled professionally

Buying a home is always difficult, especially when it comes to the legal aspects and document verification, including dues, legal requirements, environmental regulations, and so on.

I always try to do my due diligence in most cases, but I can't believe how Tanja and Mads saved me not just once, but three times with different types of legal wording in the sales agreement and the documents the seller produced.

Din-bolighandel are subject matter experts, and their knowledge gives me confidence that my legal concerns will be handled professionally and thoroughly. I know I can rely on them to navigate any challenges that come up during the process.

Highly recommended!

6 de enero de 2026

High quality of service

Our experience with them was very successful. They helped us with professional and high quality service and made sure every step goes smoothly. As a non Danish speaker, their support was critical. They explained to us rules and regulations along side with the terms and conditions in documents. They made sure there is no dark spot left and we are fully aware of what we are signing.

17 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bliver helt sikkert selvsalg igen...

Jeg kastede mig for første gang ud i et selvsalg af et sommerhus, og blev anbefalet din-bolighandel.dk.

Helt overordnet så var det nok aldrig gået uden Tanja og co., hvor jeg blev mødt med professionalisme, stor faglig indsigt og et imponerende serviceniveau.
De ved i den grad, hvad de snakker om, og kender gamet til fingerspidserne, hvilket er en stor tryghed i en ejendomshandel.

Jeg kommer helt sikkert til at bruge virksomheden igen.

NB: Under normale omstændigheder ville alle de positive anmeldelser virke næsten utroværdigt – men ikke her, den er go' nok!

15 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor ros i forbindelse med familiehandel…

Tina har hjulpet os i forbindelse med familiehandel af hus, og hele processen har været utrolig tryg og professionel. Hun arbejder hurtigt, er imødekommende og grundig i sine forklaringer. Vi har følt os i rigtig gode hænder hele vejen og er meget tilfredse med den hjælp, vi har fået.

28 de noviembre de 2025

Nyt skøde

Tina har hjulpet os med udarbejdelse af nyt skøde. Tina har været ualmindelig hurtig i hele processen, rar og ordentlig og vi er mere end tilfredse med hendes hjælp.

27 de noviembre de 2025

Ekstrem kompetent rådgivning!

Vi var så heldige at få Mads som vores boligrådgiver. Fra start til slut har han ydet en ekstraordinær service, givet os god tid og hjulpet os med at forstå komplekse regler. Mads er ekstrem kompetent, og vi kan kun anbefale at få rådgivning fra Din-Bolighandel.dk til alle andre.

8 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har virkelig været en fornøjelse at…

Det har virkelig været en fornøjelse at have Tanja og Mads med som rådgivere ifm boligkøb. De er superprofessionelle, overholder alle aftaler og deadlines til punkt og prikke og forstår at forklare processen, så den er nem og forståelig. Det har givet mig ro i maven at vide, at de havde fuldstændig styr på deres del af handlen.

1 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft et rigtigt godt forløb…

Vi har haft et rigtigt godt forløb igennem hele vores huskøb.

Mads og Tanja har gjort et super stykke arbejde med vejledning og skrivelser og vi har hele vejen igennem følt at vi har været i trygge hænder.

1 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolutely Outstanding Service from Dinbolighandel!

I cannot recommend Dinbolighandel highly enough. From start to finish, their team was incredibly dedicated and truly excellent. They made the entire apartment purchase process seamless, always taking the time to answer every single question and patiently walk me through each step.

What truly sets them apart is their meticulous attention to detail. They took care of all the small intricacies, ensuring nothing was overlooked. Their knowledge of all aspects of real estate, including the latest regulations and changes, is truly impressive and provided immense peace of mind.

A very special thank you to Mads and Tanja for their exceptional support and expertise. You both were fantastic!

1 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.