Bedste service og oplevelse. Stod med store problemer med kølerproblemer på Xtrail op til påske. Ingen Nissan værksted kunne hjælpe før en uge efter påske. 28/4. Men Din bilpartner Helsingør, smed... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fuldstændig sublim service Er altid i trygge hænder, og har netop afhentet min bil der krævede en del ekstra end først beregnet, hvor mekaniker og receptionist lægger sig i selen for at hjælpe mig... Ver más
Fik skiftet stabilisator stænger på ID.3 hurtigt og effektivt og til en god pris. Absolut ingen larm når jeg kører over bump nu. Kan varmt anbefale den her værksted! Yderst venlig og professionel pers... Ver más
Jeg kom spontant og bilen kunne tilses næste dag Dog passede de bestilte reservedele ikke så jeg måtte afsætte en ekstra jobfridag til at aflevere bilen Arbejdet blev udført på mindre end 1/2 tim... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Din Bilpartner er en landsdækkende kæde af frie værksteder, der servicerer og reparerer stort set alle biler, uanset alder og mærke. Kæden blev grundlagt i 1985 og er dermed Danmarks ældste frie værkstedskæde. Vi tager løbende kurser og efteruddannelser, rydder op på værkstedet og køber nyt udstyr, så vi kan tage hånd om din bil hurtigt og godt. Faktisk skal du gerne føle, at bilen allerede er lavet, når du har afleveret den hos os. Find dit lokale Din Bilpartner værksted på www.dinbilpartner.dk
Din Bilpartner - hurtigt videre
Escrito por la empresa

- Din Bilpartners kundeløfte
- Vi ved, at din bil betyder frihed. Frihed når børnene skal køres, frihed til at køre og bare være sammen, frihed til at besøge venner, frihed til at løse de praktiske ting i dagligdagen, frihed til at udføre dit arbejde. Men hvad sker der, når bilen skal til service eller bryder sammen? Pludselig indskrænkes din frihed. Vi brænder for at sikre din frihed, og vi gør det, fordi vi hjælper dig hurtigt videre.
- Altid fuld fabriksgaranti
- Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens forskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvalitetens af bilens originale reservedele.
Garanti på reservedele
Du får altid 3 års garanti på reservedele

Información de contacto
H P Christensens Vej 2B, 3000, Helsingør, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Værksted man kan stole på
Værksted man kan stole på - hurtig reservation og rimelige priser, KAN anbefales.
ualmindelig venlig betjening
ualmindelig venlig betjening, både fra værkstedets side
og ikke mindst kpntoret , meget venlig og hurtig
Hurtige seriøse søde og venlige
Hurtige seriøse søde og venlige. Kommer igen👍 tak for denne gang 💫 vh Tina
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Tak for denne gang !!!
Jeg har været der flere gange med forskellige biler. Min egen bil som jeg ville vente på blev færdig. De to en anden bil ind i mellemtiden - stadig mens jeg sad og ventede. Jeg var på vej tilbage til møde - og oplyste, at jeg havde bestilt tid til min bil. Synes ikke det var en service der er værd at nævne.
Min søn havde bil til service og 2 nye bagdæk skulle skiftes.
Der fyldes 3,2 bar i dækkene - der skal 2,6 i - men værkstedet mener dog 2,8 - 3.0 - hvilket aldrig har været tilfældet. Og hvorfor kommer de så 3,2 i ??
Min søn får et søm op i dækket - da han har kørt 20 min - ikke værkstedet skyld.
Vejhjælp bliver tilkaldt, som oplyser, at hjulbolte på bagdækkene ikke er spændt ordentlig. Værksted ville have dokumentation fra vejhjælp på de løse bolte - det fik de - men bagefter mente de, at det ikke kunne lade sig gøre. Altså mener de vi er fuld af løgn.
Der er klaget til værkstedet - flere gange inden denne anmeldelse.
Vi er 3 biler der ikke kommer mere.
Tak for Jeres svar.
Der er ikke anført i Jeres mail af d. 13.7.2026 - at det er uden beregning - det er alene anført, at i gerne vil hjælpe.

Respuesta de Din Bilpartner - Autohuset Helsingør
Værkstedsarbejde som aftalt
Værkstedsarbejde som aftalt, i god kvalitet og til tiden.
Super service og dygtige mekanikere
Super service og dygtige mekanikere. Fås ikke bedre!
Var på ferie i Helsingør og bilens…
Var på ferie i Helsingør og bilens batteri virkede ikke. Krise, men fik hurtig hjælp og afsted igen. Tak for hjælpen!
de var venlige og hurtige
Altid behagelig og fleksibel hjælp
Altid behagelig og fleksibel hjælp. Fantastisk sted
Hurtig og dejlig modtagelse samt hurtig…
Hurtig og dejlig modtagelse samt hurtig udførelse af jobbet. Tusinf tak
God og venlig service og betjening
Hurtig, dygtig, reel, høj service standad
Babar og alle på værkstedet er utroligt venlige, imødekommende, professionelle, tider og priser bliver holdt. Føler mig altid i trygge hænder med min bil dér🙏🏽🔝🚗
Ualmindelig god og hurtig service
La experiencia Trustpilot