Som sædvanligt en sand fornøjelse med hurtig og god service. Ringede med et punkteret dæk om tirsdagen morgen. Afleverede det om eftermiddagen samme dag. Dagen efter var der monteret et nyt dæk på... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde aftale en tid til at få lappet et vinterdæk der var flat det viste sig så at dækket var ødelagt og der skulle et nyt på Til trods for travlhed satte ejeren det selv på da det kom dagen eft... Ver más
Tidsaftale blev indfriet og montering var forberedt. som aftalt var nye sommerdæk klargjort således monteringen blev fuldført på kort tid.
Altid i orden Dejligt med et værksted og dækcenter, som man kan tale med om tingene og så finde fornuftige løsninger til fornuftige priser. Kaj er god til at finde gode dæk til fornuftige priser.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Din Bilpartner er en landsdækkende kæde af frie værksteder, der servicerer og reparerer stort set alle biler, uanset alder og mærke. Kæden blev grundlagt i 1985 og er dermed Danmarks ældste frie værkstedskæde. Vi tager løbende kurser og efteruddannelser, rydder op på værkstedet og køber nyt udstyr, så vi kan tage hånd om din bil hurtigt og godt. Faktisk skal du gerne føle, at bilen allerede er lavet, når du har afleveret den hos os. Find dit lokale Din Bilpartner værksted på www.dinbilpartner.dk
Din Bilpartner - hurtigt videre
Escrito por la empresa

- Din Bilpartners kundeløfte
- Vi ved, at din bil betyder frihed. Frihed når børnene skal køres, frihed til at køre og bare være sammen, frihed til at besøge venner, frihed til at løse de praktiske ting i dagligdagen, frihed til at udføre dit arbejde. Men hvad sker der, når bilen skal til service eller bryder sammen? Pludselig indskrænkes din frihed. Vi brænder for at sikre din frihed, og vi gør det, fordi vi hjælper dig hurtigt videre.
- Altid fuld fabriksgaranti
- Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens forskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvalitetens af bilens originale reservedele.
Garanti på reservedele
Du får altid 3 års garanti på reservedele

Información de contacto
Mandal Alle 9B, 5500, Middelfart, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De fandt tid samme dag og alt gik som…
De fandt tid samme dag og alt gik som det skulle
Hurtig og god betjening
Tidsaftale blev indfriet og montering…
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Havde ringet og fået en pris på kr…
Havde ringet og fået en pris på kr 1.500 og måtte betale 1.702
Beklagede mig men fik at vide at jeg sidste gang gav 1.600 kr

Fin og hurtig service

Respuesta de Din Bilpartner - Middelfart
Som sædvanligt en sand fornøjelse med…
Som sædvanligt en sand fornøjelse med hurtig og god service.
Ringede med et punkteret dæk om tirsdagen morgen. Afleverede det om eftermiddagen samme dag. Dagen efter var der monteret et nyt dæk på mine fælge. Klar til afhentning.
Altid god service 😀 finder altid en…
Altid god service 😀 finder altid en løsning på problemet
Jeg kommer ikke til at bruge dette…
Jeg kommer ikke til at bruge dette værksted igen.
Jeg blev opkrævet 3.645 kr. inkl. moms for ét nyt dæk, hvilket jeg efterfølgende har konstateret er markant over markedsprisen. Det samme dæk kan findes mange andre steder til ca. 2.100–2.400 kr. inkl. moms.
Jeg har kontaktet værkstedet for at få en forklaring eller dialog om prisen, men de fastholder blot, at dette er deres pris. Det efterlader mig med en klar oplevelse af at være blevet dårligt behandlet og snydt.

Skift til vinterhjul
Hurtig ekspedition, hurtig udførelse af bestillingen. Venlige personaler.
Kan kun anbefale Din Bilpartner Middelfart
Skiftede imens jeg ventede sidst på dagen, så slap for at aflevere og undvære bilen og holde tidligt fri.
Flotte fælge han havde valgt ud fra min beskrivelse i telefonen.
Er kommet hos værkstedet igennem mere…
Er kommet hos værkstedet igennem mere end 20 år.
god behandling og venlige mennesker.
god besked omkring nødvendige dæk til vor bil.
En god behandling
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.