Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den dejligste service og bedste kaffe Vi har handlet hos Dinluksus i flere år og der er altid en super god service med den hurtigste levering. Deres kaffe er altid frisk ristet og fuld af smag. Der e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bruger Dinluksus professionelt - fantastisk service, fuldstændigt problemfrit - perfekte bønner. Dejlig kaffe som vi selv og kunderne er helt vilde med. Klasse service! Kommer man ikke igennem på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi drikker herhjemme kun kaffe fra dinluksus kafferisteri. Vi har brugt deres kaffe i over et år. Enten handler vi på nettet eller da vi er bosiddende på fyn kører vi til Bogense hvor der er et lille... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tostadoras de café
  2. Establecimiento de café

Escrito por la empresa

Dinluksus kafferisteri er et dansk familieejet kafferisteri. Vi har prisgaranti og du finder ikke samme kvaliteter billigere noget andet sted. Hos os er alle vores kunder glade og tilfredse, ellers har vi fejlet. Vi går længere end andre, for at sikre glade, loyale kunder <3 Køb kaffen hos os, så bliver dine skattekroner i Danmark :)

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Den dejligste service og bedste kaffe

Den dejligste service og bedste kaffe
Vi har handlet hos Dinluksus i flere år og der er altid en super god service med den hurtigste levering. Deres kaffe er altid frisk ristet og fuld af smag. Der er massere af varianter så man kan prøve lidt forskelligt og finde sin favorit. Vi kan varmt anbefale Dinluksus hvis man ønsker god en god kaffeoplevelse

16 de febrero de 2026

Respuesta de Dinluksus kafferisteri

Tak Gitte, Sådan en anmeldelse hjælper vores mindre risteri helt vildt meget. Vi bruger meget lidt penge på markedsføring, så det at andre kommende kunder, kan se at vi faktisk leverer et godt produkt, er så dejligt. Tak for dig og jeg håber, du får en rigtig skøn dag :)

Dbh
Kaffe Kenneth

Spændende besøg

Vi besøgte deres fysiske lokation sammen med min mormor, der er svagtseenede. Ejeren gav sig god tid til at fortælle og vise frem. En rigtig dejlig oplevelse. Kaffen smagte rigtig godt - dels pga kvaliteten og dels pga oplevelsen.
Kan klart anbefales at besøge dem!
Tak for jeres gode service

17 de diciembre de 2025

Respuesta de Dinluksus kafferisteri

Sikke en dejlig anmeldelse. Gør mig jo helt glad, at modtage sådan en. Rigtig dejlig jul :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort udvalg og lynhurtig levering

Fantastisk virksomhed. Jeg har handlet der et par gange, og har fået betjening i top-klasse. Levering er ultra hurtig, og der har tilmed været en personlig hilsen med. De har et stort udvalg, og er meget konkurrencedygtige, hvad angår priser. Kan varmt anbefales.

1 de agosto de 2025

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med udvalget af hele bønner, særligt espresso bønner. Det er altid gode varer og hurtig betjening. Der er også hurtig levering.
Jeg har bestilt flere gange nu og vil bestemt købe her fremover.

26 de julio de 2025

Hej Trine,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Den varmer virkelig - tak og rigtig dejlig weekend til dig :)

Personlig online betjening og 100% kvalitet

Selvom det er kaffe fra forsendelse får man personlig behandling. Jeg har før skrevet og fået svar angående økologisk kaffe, og på spørgsmål om kaffebøndernes arbejdsforhold.

Kenneth går tydeligvis op i at alt er 100% kvalitet. I dag ringede han mig enddog op, for at hjælpe med et produkt.

Jeg vil anbefale det her sted til alle.

27 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Your coffees are a game changer

Your coffees are a game changer! Have been using coffees from Impact Roasters for years since I moved to Denmark and recently got the pleasure to try your freshly roasted coffees as I moved to vestsjælland :D And wow! Such great experience! Freshly roasted coffees, variety of choices, easy ordering experience and your lovely notes on the orders which gives me lots of positive energy! Thanks, thanks and thanks :-)

17 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kaffe og god service

Lagde tilbage i november min første ordre hos dinluksus, hvor jeg bestilte en af deres kaffe julekalendere.

Efter bestilling skrev jeg til dinluksus kundeservice mail for at høre om den kunne afsendes tidligere, hvilket den kunne, så det blev gjort uden de store problemer.

Gav kalenderen væk som gave og modtagerne var yderst glade for den og mente alle kaffe varianterne fortjente 5 stjerner, fik kun en kommentar med tilbage om at man har fare for at vænde sig til for god kaffe og så glemme hvordan normal kaffe smager.

Har i dag lavet endnu en ordre hos dinluksus for at bestille yderligere poser af nogle af de kaffe varianter der var med i kalenderen, hvilket igen forløb smertefrit.

Man kan godt fornemme at din luksus er både en mindre virksomhed og består af folk med entusiasme for kaffe, med både de produkter de laver og den service de leverer.

2 de enero de 2025

Amazing espresso…

Når vi forkæler os med en pose espresso crema er det næsten som at sidde på en italiensk fortovscafe - det er eminent og vi har sjældent smagt så god kaffe i Danmark 🤩☕️🎉

20 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.