Den dejligste service og bedste kaffe Vi har handlet hos Dinluksus i flere år og der er altid en super god service med den hurtigste levering. Deres kaffe er altid frisk ristet og fuld af smag. Der e... Ver más
La empresa ha respondido
Vi bruger Dinluksus professionelt - fantastisk service, fuldstændigt problemfrit - perfekte bønner. Dejlig kaffe som vi selv og kunderne er helt vilde med. Klasse service! Kommer man ikke igennem på... Ver más
La empresa ha respondido
Vi drikker herhjemme kun kaffe fra dinluksus kafferisteri. Vi har brugt deres kaffe i over et år. Enten handler vi på nettet eller da vi er bosiddende på fyn kører vi til Bogense hvor der er et lille... Ver más
La empresa ha respondido
Dinluksus kafferisteri er et dansk familieejet kafferisteri. Vi har prisgaranti og du finder ikke samme kvaliteter billigere noget andet sted. Hos os er alle vores kunder glade og tilfredse, ellers har vi fejlet. Vi går længere end andre, for at sikre glade, loyale kunder <3 Køb kaffen hos os, så bliver dine skattekroner i Danmark :)
Nørreled 10, 4440, Mørkøv, Dinamarca
Super kaffe og superservice. Dejligt nyristet og perfekt kundeservice
Den dejligste service og bedste kaffe
Vi har handlet hos Dinluksus i flere år og der er altid en super god service med den hurtigste levering. Deres kaffe er altid frisk ristet og fuld af smag. Der er massere af varianter så man kan prøve lidt forskelligt og finde sin favorit. Vi kan varmt anbefale Dinluksus hvis man ønsker god en god kaffeoplevelse

Respuesta de Dinluksus kafferisteri
Vi har væres kunder i over et år, altid god service og kaffen er bare den bedste!!!!
Vi besøgte deres fysiske lokation sammen med min mormor, der er svagtseenede. Ejeren gav sig god tid til at fortælle og vise frem. En rigtig dejlig oplevelse. Kaffen smagte rigtig godt - dels pga kvaliteten og dels pga oplevelsen.
Kan klart anbefales at besøge dem!
Tak for jeres gode service

Respuesta de Dinluksus kafferisteri
This is the best coffee place in Denmark, by the "Quality/Price/Speed/Honesty" criterion. You order - you get it the next day - and the result is wonderful.
Den bedste kaffe, jeg har smagt til dato...
Kvalitet, service og levering altid på toppen.🙂
Får altid en rar stemme i tlf. Og feedback ved Email.
Fantastisk virksomhed. Jeg har handlet der et par gange, og har fået betjening i top-klasse. Levering er ultra hurtig, og der har tilmed været en personlig hilsen med. De har et stort udvalg, og er meget konkurrencedygtige, hvad angår priser. Kan varmt anbefales.
Så kom kaffen til døren det gik hurtigt og så frisk ristet en dejlig espresso kraftig nød og alligevel blød eftersmag tak for kaf i hører snart fra os igen kh Tony og Sanne
Jeg er meget tilfreds med udvalget af hele bønner, særligt espresso bønner. Det er altid gode varer og hurtig betjening. Der er også hurtig levering.
Jeg har bestilt flere gange nu og vil bestemt købe her fremover.

Respuesta de Dinluksus kafferisteri
Selvom det er kaffe fra forsendelse får man personlig behandling. Jeg har før skrevet og fået svar angående økologisk kaffe, og på spørgsmål om kaffebøndernes arbejdsforhold.
Kenneth går tydeligvis op i at alt er 100% kvalitet. I dag ringede han mig enddog op, for at hjælpe med et produkt.
Jeg vil anbefale det her sted til alle.
Et rigtig godt sted at købe kaffe af høj kvalitet, der er et stort udvalg og hurtig levering.
En af de bedste kopper kaffe, jeg har fået, tjek
Friskristet, tjek
Super venlig service, tjek
Lokal forhandler, tjek
Kan varmt anbefales, og jeg er glad for, at de er her!
Your coffees are a game changer! Have been using coffees from Impact Roasters for years since I moved to Denmark and recently got the pleasure to try your freshly roasted coffees as I moved to vestsjælland :D And wow! Such great experience! Freshly roasted coffees, variety of choices, easy ordering experience and your lovely notes on the orders which gives me lots of positive energy! Thanks, thanks and thanks :-)
Lagde tilbage i november min første ordre hos dinluksus, hvor jeg bestilte en af deres kaffe julekalendere.
Efter bestilling skrev jeg til dinluksus kundeservice mail for at høre om den kunne afsendes tidligere, hvilket den kunne, så det blev gjort uden de store problemer.
Gav kalenderen væk som gave og modtagerne var yderst glade for den og mente alle kaffe varianterne fortjente 5 stjerner, fik kun en kommentar med tilbage om at man har fare for at vænde sig til for god kaffe og så glemme hvordan normal kaffe smager.
Har i dag lavet endnu en ordre hos dinluksus for at bestille yderligere poser af nogle af de kaffe varianter der var med i kalenderen, hvilket igen forløb smertefrit.
Man kan godt fornemme at din luksus er både en mindre virksomhed og består af folk med entusiasme for kaffe, med både de produkter de laver og den service de leverer.
Når vi forkæler os med en pose espresso crema er det næsten som at sidde på en italiensk fortovscafe - det er eminent og vi har sjældent smagt så god kaffe i Danmark 🤩☕️🎉
God og hurtig kundeservice, samt lækker kaffe
Dejlig og velsmagende kaffe og Mange varianter. En fornøjelse at drikke sin morgenkaffe fra dinluksus .
Fornøjelse igen at handle med jer.
Tak for den søde hilsen på ordren.
Og en lille ekstra espresso pose med til smagning 🙂
Hurtig levering af den fineste kaffe, som man ikke finder mange steder.
De er blevet mit første valg med kaffebønner
Más información sobre otros tipos de reseñas.