Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Køb abonnement på Euroman, ALT for damerne, Anders And, Hjemmet og mange flere. På mitblad.dk kan du altid finde et godt abonnementstilbud på dit yndlingsblad.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Ærgerlig og træls oplevelse

Køber et abonnement til levering jan-dec 2024. Det fungerer fint.
Får ingen blade eller faktura i 2025 og tænker opsigelsen er gået fint igennem.
I jan 2026 får jeg så en faktura på et års abonnement. Jeg kontakter selvfølgelig Ditblad og forklarer situationen. Jeg kan ikke komme ud af aftalen uden at betale for 2 blade. Meget uforstående betaler jeg og tænker pyt. Nu får jeg så ikke leveret de 2 blade. Kun sparsommelig og ret flabet tilbagemelding på mail.

2 de marzo de 2026

Køb ikke abonnementer!!!

Køb ikke abonnementer!!!! Jeg købte 3 mdr abonnement i gave sidste år. Nu året efter får jeg opkrævning på betaling af ny tilsvarende periode fordi abonnementet skulle have været opsagt! Det blev første og eneste gang jeg faldt for sådan et tilbud.

10 de enero de 2026

Fik et Abbonement på 1/2 år

Fik et Abbonement på 1/2 år. Opsagde bladet d.23.1 på mitblad hjemmeside, 1 måned før abb.udløb. Modtog fortsat bladene tilsendt efter abb. udløb. Et nyt girokort blev tilsendt for en ny 1/2 periode. Skrev en mail, at de øjeblikkelig skulle slette mit navn og Abbonement, da jeg havde opsagt og ikke ønsker at modtage flere blade. Modtog endnu 2 blade og derefter en opkrævning på ca.182kr, til betaling få dage efter d.24.2, som en efterregning. Forsøgte derefter at tage telefonisk kontakt, men var i telefon kø i 20 minutter, rykkede fra nr.6 til nr.4 i køen - det er bare slet ikke iorden. Meget utilfredsstillende - aldrig mere blad på Abbonement. Dårlig kundeservice og besværligt at afvikle igen.

24 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vær opmærksom når du tegner et…

Vær opmærksom når du tegner et abonnement hos dem. Selv om der står i tilbudet at det stopper automatisk efter det sidste blad, så fortsætter det bare. Jeg så det tilfældigt på et kontoudtog at de have trukket 402kr. Havde jeg kunnet give nul stjerner havde jeg gjort det.

29 de enero de 2020

PAS PÅ MED AT HANDLE MED DEM

PAS PÅ MED AT HANDLE MED DEM. HVIS DU SER ET TILBUD KAN DER STÅ, AT GAVEABONNEMENTET OPHØRER NÅR SIDSTE BLAD ER LEVERET. HVIS DU KØBER ET ANDET GAVEABONNEMENT (FOR EN ANDEN PERIODE) KAN DER STÅ, AT ABONNEMENTET FORTSÆTTER INDTIL DET OPSIGES MED EN MÅNEDS VARSEL

23 de mayo de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.